39

Анонимен

преди 3 години

Не е тайна.. Партийте който ще управляват са... ГРОБ о ИТН(сателита на ГРОБ). Блажени са глупацкте

38

наму

преди 3 години

До СелянинТи пък Меркел ли ми хвалиш бе ?Дето напълни Европа с терористи които обезглавяват хората по улиците!Стига сте ревали че Бойко е глупав а посочете кой от тия кандидати е по умен??????Да не би Корнела или Мая фУРИЯТА? Хората които имат интелект в Б.Г НЕ ИСКАТ ПОЛИТИКА ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ МАФИЯТА И МНОГО *** НАРОД!

37

наму

преди 3 години

До баба мараЯ хванете балкана -умкари долни!

36

Анонимен

преди 3 години

40 Моите уважения към преклонна ти възраст, но може би, диоптерът ти пречи, да видиш резултата. 25.7% след 4 мандата, такава партия неможе, да се"смачка". Виж, руската БСП се срина сама, отвътре.

35

баба мара

преди 3 години

съгласие може да има ако се обединят всичките срещу герб и ги смачкат катогниди а след това да се разправят ако не се получи отиваме на нови изборивсички лобиски закони да се отменят веднага след клетвата

34

Анонимен

преди 3 години

Умряха червените бабички, ковид ги погуби.

33

анонимен

преди 3 години

До 35 До 22 По-точно за стоящите в сянката зад "големия" бизнесмен Георги Гергов /това със сигурност не е кака К./, който в момента лекичко дава заден ход! Разпродава и осребрява каквото може : продаде парка и паркинга на паркхотела! Остава да видим какво става с ЦУМ, Пловдивския панаир, половината от Стария град на Пловдив....!

32

САМО ОТГОВАРЯМЕ

преди 3 години

До: 36Ние ще плащаме, кой искаш да плаща? Меркел ли?Изборите са си наши, избранниците ни също.Каквито сме ги избрали, такива ще си ги "сърбаме" (надробени в попара).

31

Анонимен

преди 3 години

Кардамски, за БСП - на чужд гроб недей плака!

30

Анонимен

преди 3 години

Няма как ГЕРБ с *** да стане и да делътбпарите от Запада. Ще станат протести до безкрай

29

Анонимен

преди 3 години

Това, че партийния дом е ремонтиран, не означава че парламентата е нова. Мишока като включи новия суперкомпютър и като му хакне екселските таблици, след дълги изчисления, компа ще изпуши и ще се развали, но коалиция няма да може да извади.

28

Анонимен

преди 3 години

До: 32И двамата са плешиви, и двамата карат джипки - приличат си!

27

"НОВИ ИЗБОРИ&qu

преди 3 години

САМО ДА ПОПИТАМЕ:А , КОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ....И ЩЕ ПОГРЕБВА УМРЕЛИТЕ ОТ КОВИД-19??!АЙДЕ , ДА ВИДИМЕ "ПРОМЯНАТА" ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА НАЛИ ЗА ТОВА БЕШЕ ТОЯ ЗОР...??!

26

Анонимен

преди 3 години

Всички от мнозинството са леви , да ли са от БСП , партията на 7/8, или хазатра. Бъдеще нямат. Продукта им е некачествен и никой политик от Запада няма да гиразбере, открие, пари да им отпусне. Необходимое нови избори или ще сме като Сирия в анархия.

25

Анонимен

преди 3 години

Възможна е само една коалиция - Бойко + Слави.Ако това не се случи - отиваме пак на избори!

24

Анонимен

преди 3 години

Слави доста години се подиграваше с него в националния ефир,но сега дойде време пак да са си дружки като по времето на вис.малцинствата избраха единия,но младите българчета я погребаха с другия.

23

Селянин

преди 3 години

За 6. и останалите , които възразяват на 6. Задавам същия въпрос е към тези, които отново гласуваха за ГЕРБ? И най-вече въпроса ми е ( с нотка на разочарование) към интелегенцията, т.е. тези с висше образование, учени из институции, преподаватели във ВУЗ-ове, академици, също лекарите... И категорично въпроса ми е и към тези, които живеят и работят в цивилизованата чужбина и могат да сравняват Бойко с Курц, Драги, Роте, Меркел, Бабиш, Джонсън, Макрон? Или считате че Бойко е на тяхното ниво?

22

Т.Шак

преди 3 години

Коалициите са невъзможни. Избори до омаломощаване на ГЕРБ и БСП, а защо не и на ДПС, и ново начало!Това е краят на прехода, на стария бардак и старите К.

21

Анонимен

преди 3 години

Май ще проработи плана на президента-три вота без излъчено правителство и след това служебен кабинет назначен от президента.А това значи,че следващите избори няма да ги организира ГЕРБ и надявам се купените гласове да са много по-малко.

20

Анонимен

преди 3 години

Ха ха. Галена гл. прокурор. Преслава мин.на правосъдието. ВСС балет Магадан. Преслава председател на ВКС.е така че оправим съдебната система