37

Анонимен

преди 3 години

За Гърция трябват поне по 100 евро на ден за двама.Обаче не ми разрешават да се трудя,как да ги изкарам?:((Това е реалността в нашата родина.Не ми дават да се трудя!!!!!Спират ми бизнеса.А с наемен труд на заплата забравете за Гърция.Или поне да почивате де.Както беше писал един по-долу лютеничка на филийка,ама така не ходя аз.Поне една таверна на вечер трябва.Иначе не е поивка а отбиване на номера.

36

Ще се гърчат

преди 3 години

Гърчовете и да намалят билета от 25 на 5? пак няма да имат туристи да зяпат камънаците на Акропола вече .ТУРИЗМА БЕШЕ ДО ТУК! От тук нататък на просяците ще дадат още няколко милиарда за харчлък, а за сметка на това ще ги спускат от локдауни и ще им натресат поне 10 нови американски военни бази.

35

До 38

преди 3 години

Малко е мястото за да ти кажа защо в Гърция ми харесва за почивка. Накратко, това е най близкото място за мен където лятото успявам да си почина. Просто не се изнервям там, нито от пътя, нито от обслужването, нито от престоя. Естествено има и други прекрасни места. Например в Италия също много ни харесва. Сигурен съм, че в България също има хубави местенца но явно не успявам да ги открия. В Турция е друг вид почивка. Там голямата част са затворени комплекси. Само за лежане и ядене, не е нашето..

34

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какво толкова тази Гърция, не че при нас е много топ но винаги има вариант за хубава почивка. Виж в Турция при рускините е съвсем друга история...

33

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Ще ме хванат за хвърковатия! Отдавна съм ги наказал маляките

32

Анонимен

преди 3 години

а ако не дойдат.. за какво тоя цирк с тия карантини, да се покажат, че са корави, после се молят и просят от германия... И сега силно се надявам да им пропадне туризма и да си седят с пръст в уста...

31

Handel

преди 3 години

До HandelОбяснявам: Под "пейзанин" нямам предвид "роден на село", имам предвид манталитет, при който се подмазва на келнери и повтаряш "Много добра кухня!", а те те гледат с нескрито презрително пренебрежение и ти сервират супа, изостанала от предния ден.

30

Handel

преди 3 години

До На Юг от БургасВ Балчик за пръв и последен път преди 3-4 години - обслужване и ястия - замръзнали на 1980-та година. Но тълпи от пейзани, които се кефят че им сервират студена супа.

29

козлодоев

преди 3 години

идаа, лютеничка ,кренвирш,лебец, без пари ти излиза а и лимоната

28

Handel

преди 3 години

От колко души се състои типичното немско семейство?От мама, тати, две деца и трим гърци.

27

До Dom

преди 3 години

Нормално, така е. Едни ще пропуснат, други ще наваксат вместо тебе. Винаги е било така. За всеки влак си има пътници.

26

Dom

преди 3 години

Ами щом е с PCR ще пропусна гърция и ще ходя на ееката на село :)

25

Анонимен

преди 3 години

не знам некой освен тех да е врътнал ЕС иначе драскайте смело :)))

24

Анонимен

преди 3 години

немат стигане иначе си пишеме тука...лакардия :)))

23

На Юг от Бургас

преди 3 години

нощувка+вечеря+закуска+безплатен паркинг=35лв.Миналото Лято.Майстори !Шапка им свалям !!Затова след 9.00 плажа-пълен.

22

Те знаят как да

преди 3 години

правят Туризъм!Наши мутри отидоха да строят законно+незакони надстройки, но си взеха 5-те пари.Там има законност, която за нашенеца тук е недостижима.

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксина гарантира че няма ковит на 70 % Остава 30 % риск от ковит и има и нови ковити които не се знае нищо. Ваксина може и да причини рак или инфаркт и не се знае за ефекта още 10 години поне. Хотелите трябва да се закрият докато има 100 % сигурно лекарство.

20

До 9

преди 3 години

Замислих се върху така поставения въпрос, кой губи в такава ситуация... Според мен само ти си губиш, защото да не ходиш никъде 3 сезона това не може да ти го върне нищо и никой. Мен лично не ми пречи да ми бръкнат в носа преди да тръгна някъде на почивка. Да, щеше да е по-добре, не... ама това е ситуацията за сега.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНДа не мислиш че на тях са им притрябвали,, туристи" като теб? Скъсаняците отиващи на почивка с буркани лютеница, торби кренвирши... не са желани никъде.

18

Кавала

преди 3 години

Ние също . Чакаме само втората доза от ваксината и да покажем ..пръст на бетономорието.