427

1

преди 3 години

Честито на всички българи,тази година Слави,догодина Азис.

426

Анонимен

преди 3 години

Ометохте на леля Гюрга двора!!!

425

все по-жалък става

преди 3 години

всякакви коментари са излишнии при положение, че следващите избори няма да ги прави той коментарите стават още по-излишни

424

seira

преди 3 години

ВНИМАНИЕ!БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е НА ПРАГА НА ПОРЕДНОТО НЕЛЕГИТИМНО "УЖ" НАРОДНО СЪБРАНИЕ!ОПИТИТЕ ДА СЕ УДЪРЖИ СТАТУКВОТО С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВАТ!МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА НЕ ВИЖДА В СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПАРТИИ СВОЯ ЛЕГИТИМЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!ИЗХОДЪТ Е ЕДИН:143 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!ЗА ИСТИНСКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ!НАРОДЕ!!!!!

423

Гаро

преди 3 години

Преди няколко години взех кратко интервю от един дребен политик - партиец от една партия,не искам да му издавам името,така му обещах. На въпроса ми,възможно ли е някаква промяна в БГ или дори евентуално преврат? Отговора му беше: Не не е възможно,доволните са повече от недоволните...

422

БОРИСОВ!

преди 3 години

Къде е Марешки и Симеонов - извън парламента!Къде е Атака - извън парламента!Къде е Каракачанов - извън парламента!Къде са ти патериците - освен ДПС други не останаха!Купувай тесте карти и бегай бързо в Дубай да играете сантасе с Черепа, докато не са ти спрели и паспорта ;) .

421

полковник Колев

преди 3 години

Избори в БГ на 4.4.21г. Срам,резил и позор,че не "ометохме" този криминален и корумпиран продажник...

420

Анонимен

преди 3 години

До историясдс

419

Анонимен

преди 3 години

А всичко е една оак - ана реалност на зависимости.

418

СМЕХ

преди 3 години

Боже , боже , как се хвали Еднокнижника. С НАШИТИ ПАРИ ПЛАЩА ЯКИ ЗЯПЛАТИ НА АРМИЯТА ОТ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ и естествено че те и техните семейства ще гласуват за него. Като се вземе предвид че 50% от избирателите не са гласували , излиза че гласувалите за ГЕРБ са едва 12% от избирателите. И това тоя го счита за велика победа.

417

история

преди 3 години

Само ГЕРБ успя да смаже 100 годишния терор на БКП/БСП.

416

песничката?

преди 3 години

Измислици - Премислици .........................................................измислих си, измислих си -първо място!

415

Да,България

преди 3 години

Не ви ли омръзна герберски слуги, да пишете едно и също---че против Тиквата са само комунистите? 1. Тиквата е най-големият комунист, нещо повече той даде на Путин това, което дори и Виденов не посмя.....направи газопреностна мрежа до Сърбия , за наша сметка, без отклонения за българските градове и села. 2. Срещу Тиквата застана целия народ----- 3. Тиквата е срам за България и позор , за него само затвор.

414

Ей

преди 3 години

много пенсионери избихте поради лоша медицина те са ви трън в очите. С пенсиите на починалите ще забогатеете.

413

Кики

преди 3 години

Само Слави ше оправи българия

412

ДО КАЛЕКО АЛЕКО

преди 3 години

А по-добре ли беше когато СИК взеха влестта и крадоха толкова години?

411

Баче Кико

преди 3 години

Борисов приключи, сбогом другарю. Следващите избори няма да ги прави той - и 20 процента няма да стигне.

410

Анонимен

преди 3 години

С лопата може много неща да се свършат

409

Леля Пена

преди 3 години

ДА АМА НЕ!

408

Веси, засрами се

преди 3 години

Изказването на Бойко Борисов: "Когато преди 12 години бяхме нова и непозната партия, хората ни гласуваха пълно доверие и ометохме всичко!" (тоест: сравнявайте със смешните проценти на Слави Мултака)! Какво пишат обаче "умниците" от dnes.bg: Борисов: "ометох всички"! Ех мили ми писерушковци от dnes.bg - ЗАЩО СТАНАХТЕ КАФЯВА МЕДИЯ??? Защо, защо, защо??? :D Нямаш ли елементарна етика, никакъв журналист не си - ти си просто писерушко лъжливото овчарче!!! Веси, засрами се!!!