467

БРЦК

преди 3 години

Слави Тр. Е човек на Борисов

466

БРЦК

преди 3 години

Слави Тр. Е *** на БОРИСОФФ.

465

мак

преди 3 години

До БРЦК. Все пак тоя нарцис "омете" всички. За него % няма значение.

464

Анонимен

преди 3 години

25% за Герб и 75% анти-герб и вика ометохме всички =D

463

БРЦК

преди 3 години

Борисов герб е в коалиция със сдс. Другите не са в коалиция . Вашите гласове са общо за коалицията не са само за ГРОБ. От тук нататък народа кучета го яли вие от болка и глад но няма да има сили и за виене

462

Анонимен

преди 3 години

Предлага мир,а се готви за война.Знаем ти и кътните зъби вече.Вълк в агнешка кожа.Този път няма да ти се получи.

461

джо

преди 3 години

На Баце ,сега да му зачислят една лопата и да го пращат да строи пътища......

460

Като наблюдавам

преди 3 години

структурата на вота виждам, че онези на които на времето ГЕРБ плащаха за да поддържат безапелационните си победи днес им е платил някой друг и масово са гласували за Слави. Според мен Борисов предпочита да остане в опозиция и той на свой ред да критикува управлението, да напуска парламента, да блокира площадите. Още повече, че е единствения който е наясно за какъв мащаб на кризата става дума. Но дали знае за 11 години доколко партията е обрасла с калинки, готови да го изоставят и да управляват.

459

мак

преди 3 години

Нагъл, но се има за най-велик, с просташки език. Дреме ми за международна подкрепа за него.Може ли да се радва, че "омете" опонентите? Голямо омитане с тази активност и % за него. И за какво обединение говори, щом той е най-голям разединител, държавата все едно му е бащиния во веки веков, държавата това е той. Работи прекрасно, а България е най-бедна в ес. Тъй че, работи за шайката, а не за държава.

458

ufje.

преди 3 години

".... истинската политика се прави в парламента..." абе кратуно за четири години колко пъти влезе в парламента,кой псуваше народните представители ????

457

Анонимен

преди 3 години

"да видим можем ли да се обединим в името на държавата",......... та това си е търсене на сделка, за не му се търси отговорност.

456

Анонимен

преди 3 години

Нe caмo тoвa, дoри oбяcни, чe винaги мoгaт дa ce нaмeрят 20-30 млaди и буйни гeрбaджии, кoитo дa прecлeдвaт oпoнeнтитe му кaтo чaкaли. Кoeтo cи e чиcтa прoбa зaплaхa. Зaплaхa oт cтрaх. Жaлкa и oтблъcквaщa глeдкa.Прoтecтният вoт бeшe oчeбиeн. Бoриcoв зaгуби 30% oт дeпутaтитe cи. Пaтeрицитe нa ГEРБ cъщo пoлучихa чeрвeни кaртoни.A Бoйкo извeднъж ce ceти, чe вcъщнocт упрaвлeниeтo нa cтрaнaтa ce cлучвa в пaрлaмeнтa. Cъщият пaрлaмeнт, oт кoгoтo coбcтвeнaтa му пaртия гo пaзeшe, a тoй прeзирaшe.

455

Анонимен

преди 3 години

Тихo ce cипeшe пocлeдният cняг, a Бoриcoв рeдeшe нeaдeквaтни рaзмиcли и cтрacти. Вcъщнocт, типичнa рeaкция нa уплaшeн и oтчaян упрaвник, caмoзaбрaвил ce в дългитe гoдини нa eднoличнo упрaвлeниe. Прoceшe дa гo ocтaвят нa влacт. Нямaлo пo-дoбър oт нeгo. Мeрaклиитe ги пoзнaвaл - нямaли eкcпeрти кaтo нeгoвитe, нo хлeнчeшe зa eкcпeртeн кaбинeт дo крaя нa гoдинaтa.

454

Анонимен

преди 3 години

Ако някой беше казал в предисзборната си кампания че е негов приоритет да вкара Бойко в затвора, бих гласувал.

453

Анонимен

преди 3 години

Скоро гербаджиите ще бъдат ометени барабар с тартора им!

452

Анонимен

преди 3 години

Толкова си жалък,че ми иде да ти перна един зад врата и да те отърва от мъките ти.

451

Анонимен

преди 3 години

Алооо какво стана с ковид ?

450

Анонимен

преди 3 години

До до 1,може би твоята да ми е свирилана свиркатас една дупка,но данните там са публични,става ,по начина,ако си гласувал машинно,но къде у теб модък,че да можеш да ползваш електрониката.

449

Анонимен

преди 3 години

Баце във всички областни градове печели даже и в София където честно казано не очакваш. Искам да поздравя русенци които от всички в това блато наречено държава видяха сметката на ГЕРБ.Там той загуби. Русе е единствения град в който хунтата не е първа политическа сила. Едно голямо БРАВО. Русе е пример за това как трябва да се гласува.Още веднъж БРАВО.

448

Езотерик

преди 3 години

Думата "ометохме" ("пометени") е част от еврейската терминология в пророчеството на Даниил 11-та глава. Борисов е заквасен с еврейската парадигма - как в края юдеите завземат цялата власт над света. Майка му е еврейка.