56

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията е Патова никой неможе да събере 121 човека за да направи правителство. Освен ако Слави или БСП не подкрепят гърбавите.

55

Ямболски цървул

преди 3 години

Празнувайте ..

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42 Много боли, нали ?! ха ха ха Все си отиваме и .... все не си отиваме Съчувствам ти :)

53

ББ

преди 3 години

то последните 30 г. децата на ДС ченгетата,псевдо-интелигенти,шутове назначени в скучи и негледаеми шоута си помислиха,че могат да играят срещу децата на дядо Андрешко...бедни духом имащи само пари...в Историята ни ще останете като...еничари!Бог да пази България...шоуто ще продължи!!!Народа ни ще плати и тази сметка ..фъфльо!за да можем да ви даваме като пример за еничерстване на децата ни...спечелил си едно ..презрение

52

ГЕРБ

преди 3 години

Пак ги бихме....

51

Анонимен

преди 3 години

"Всички празнуват"Демек, за всички шкембето ще има кьс от мазната баница!

50

Анонимен

преди 3 години

До 59: И ти не можеш да пишеш на български ,но аз не те наричам *** и ***.Ха-ха.

49

Край

преди 3 години

До 64 тоя па. ЦИК знаеше резултата в сряда още просто изчаква гласуването за да го обяви.да ти имам и ентусиазма дето напирате да ни оправите чак от Чикаго.

48

Подлеций

преди 3 години

Нищо радостно! Парламентът ще се превърне в говорилня на принципа на орела ,рака и щуката. Това не са професионални политици а кръчмарски политика и, които много лесно се корумпират. ГЕРБ доказа,че е неспособна да води страната към прогрес,но пък е много послушно кученце на Брюксел и Вашингтон. Народе, народе....

47

Златена

преди 3 години

На тези избори не гласувах и на Юли пак няма да гласувам за да се *** някой хора от ад в гащите .А президента Радев го чака загуба на президенските избори както се случи днес с Бсп

46

Анонимен

преди 3 години

Голямата грешка на Борисов - не се съгласи на предсрочни избори миналото лято. Вече щяха да се обсъждат новите предсрочни избори и завръщането му на бял кон

45

JNS

преди 3 години

" народа трябва да си дава сметка,че 350 милиона за избори трябва" ! Народа? Ай сиктир,бе ! Толкова гнусен човек,няма! Удари Валери по наглост!!!! Все си мислех,че тоя няма кой да го бие,ама ти го сложи в джоб!!! Гнусен човечец! От листата на Герп? Гнусар!

44

Курника

преди 3 години

Демек- внимавайте да не се опразни чекмеджето ли?

43

Край

преди 3 години

Гласуваха чиновниците и платения вот.50% от българите не виждат смисъл в гласуването. И си е така. При тотално неодобрение на парламента с избори бяха сменени под 30% от депутатите.Ако изборите променяха нещо - щяха да ги забранят.

42

До 38

преди 3 години

Тоя път ,никой нищо няма да чака!Тоя път, ще ви ,,летят шишарките " ,включително и твоята!Не вярваш ли?!

41

Аййй

преди 3 години

700 000 от 6 милиона,браво шампиони.Народа толкова ви мрази и презира,че даже не иска да излезе и да гласува *** такива.

40

ъъъ

преди 3 години

Дилов си приготвил изтърканата шегичка и си я изрецитира, макар и съвсем не на място насред гробовното мълчание и от победители, и от победени.

39

Qwerty

преди 3 години

Добър вечер, тролчета! Ще има ли работа още?

38

Анонимен

преди 3 години

До колкото знам сте коалиция мой човек ..тля тля

37

Българин

преди 3 години

Съжалявам ги ГЕРБ, прости ми е жал за тях как ще ги отвеем на изборите през юли, жал ми е за Бойко.