94

7-8 и ше си паднала

преди 3 години

Това ли е заместник главния чалгар?

93

Анонимен

преди 3 години

направо си казва, че отиваме на нови избори - без него никой не може да направи праеителство, ако опитат ще се заколят ритуално

92

Анонимен

преди 3 години

До 101:Анти-ваксърите и невярващите в ковид, това е електоратът на Слави.Ако обърне палачинката и започне да проповядва мерки, маски, ваксини скоропостижно ще бъде изхвърлен от политиката.Вероятно си прав, но не е обрал всички гласове. Невярващите в пандемията са много повече.

91

ББ

преди 3 години

До Анонимендобре,че си имаш никове и си се самохаресваш...самодостатъчна си си един вид...нечовешко

90

Мм

преди 3 години

Днес гласувах в Нотингам. Имаше огромна опашка от млади хора. Имаше семейства с малки деца и в колички. Всички чакаха спокойно. Организацията беше доста добра. Радостно е, че нашия търпелив народ е събуден и мисля си, че вече трудно ще си позволи да заспи отново. Вярвам в промяната която се вижда и усеща. Слави вярвам в теб.

89

Анонимен

преди 3 години

Айде сега Тоше. Стига приказки. Дойде време да управлявате и да вземате решения. Я вие май се наcpaхте в гащите от страх.

88

ББ

преди 3 години

До До 48мали чак пък американците...дс агенти обучавани от кгб в гьобелсовата пропаганда...добрата новина е,че сте шепа хора,лошата е,че държите парите и купувате прокурори и съдии...но има светлина...децата ни...милионите из "пустите"чужбини които вие прогонихте немили-недраги...видяли какво е Свобода...идват за вас...те ви уволняват...1 мил.чиновници-еничари грабещи ни ви държат на власт ...идваме за вас...нямате офшорни като господарите ви предатели...това е битка за оцеляване,умеем го!

87

Владо

преди 3 години

Новата коалиция ще е Слави +Мая+Христо +Мустафа сеир и крадене няколко месеца и после избори и пак Бойко на бял кон(джипка Черна)ще оправи нещата.Жална е майка на бедната България!

86

Анонимен

преди 3 години

Анти-ваксърите и невярващите в ковид, това е електоратът на Слави.Ако обърне палачинката и започне да проповядва мерки, маски, ваксини скоропостижно ще бъде изхвърлен от политиката.

85

бай Лазо

преди 3 години

Тошко Африкански,с нови гaщи бански,майка му ги пЕре,той ги пак нacEpе...

84

Deutschland

преди 3 години

А с кого ще правиш коалиция?? С путиновата единна русия може би .*** ти *** . Колко повреден мозък трябва да е човек .Та да постави съдбата си в ръцете на подобни нещастници.Тъкмо тръгнахме малко напред Държавата се стабилизира И отново в застой хаос и сами се вкарваме Българино *** си заслужаваш си съдбата Жалко за тази територия не я заслужаваш.

83

До сатира

преди 3 години

Какво да оправдаят? С кого? С мика зайкова и учителката от Черноочене? Колкото го оправда Бареков. Те в ден едно скриха лидера си, който се заразил с корона?! Ама нали цяла година усмихвате щаба, че корона е мит. Тези, които гласуваха за вас следващият път ще помислят повече. Особено сега като ви виждат колко сте зле. Пълни комици сте. Наистина. И трябваше да си останете такива.

82

Анонимен

преди 3 години

А с кого тогава ще направиш?!

81

Сатира

преди 3 години

И каква е точно вашата политика? Опозиция на всички и всичко. Нещо градивно в държавата въобще предложихте ли ? Лесно е от позиция на критиката. Сега ще ви видим в парламента, народа чака, тези 17% ви гласуваха доверие. Дали ще го оправдаете ?

80

Анонимен

преди 3 години

Избори до дупка.Мутри, комунисти, ***, *** и фалшиви патриоти да се изчистят до крак.

79

Анонимен

преди 3 години

Този вмирисан, рошав сценарист готов ли е да плати за нови избори? Или смята, че това е като пошъл скеч в *** им шоу? Ако са умни ще се коалират, осъзнавайки колко им е багажа и , че това 16% е таванът им. Ама най-най-вискоият им таван. Боже, защо има хора, които гледат на изборите като на концерт, на който да въртят гюбеци?!?

78

Анонимен

преди 3 години

Слави, отровните и ДБ ли ще се съюзявате? Все лузъри. Къде са ви младите и красивите? Или ка вай, на по 50-60 години.

77

Вихър

преди 3 години

Тези започнаха да осребряват вота още от първия час!!!Запомнете - само за няколко месеца ще са заработили преместване от Левски Г в НДК!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Слави обра гласовете на всички, които разбират, че пандемия няма. Не е обещал нито високи заплати, нито високи пенсии, нито ниски данъци. Единственото което направи е да се обяви срещу сценария на световната мафия.

75

Анонимен

преди 3 години

Пет века яко кла.тене от такива мозъци като на тоя. Правиш коалиция и работите в името и за народа. Личните интереси ги оставяте при жените си ако имате такива..