174

Анонимен

преди 3 години

Чалгопитек.

173

Виктор Кунчев

преди 3 години

Значи с ДБ ли ще правят коалиция?

172

Анонимен

преди 3 години

Предстои да гледаме сеира и падението на нарциса от Учиндол.

171

Златена

преди 3 години

До има такъв народ уволнете веднага Тошко Йорданов в това време на коронавирус и на инфлация е опасно да се прави всеки път избори в България ако той продължава да разсъждава по този начин има такъв народ ще поеме по пътя на НДСВ а и без БСП не може да се създаде кабинет просто защото и на следващите избори юни юли пак малко българи в България ще гласуват забравете това ще в България ще гласуват много българи това никога няма да се случи лошото е че Тошко Йорданов въобще не го осъзнава

170

Златена

преди 3 години

До има такъв народ уволнете веднага Тошко Йорданов в това време на коронавирус и на инфлация е опасно да се прави всеки път избори в България ако той продължава да разсъждава по този начин има такъв народ ще поеме по пътя на НДСВ а и без БСП не може да създаде кабинет просто защото и на следващите избори юни юли пак малко българи в България ще гласуват лошото е че Тошко Йорданов въобще не го осъзнава

169

Жанна Георгиева

преди 3 години

Тошко,да си го запишеш някъде това и да го запомниш,защото всички се променяте,когато видите власт.Иначе ще последвате патриотчетата.

168

У

преди 3 години

Ами тогава направете коалиция с Тръмп бе ***. Оня сърдития на целия свят обича само себе си.

167

Анонимен

преди 3 години

До ПешоПЕШО СИ ХАРЕСВА БОКО,ТЕ ТОВА Е

166

ТОШКО, ТОШКО

преди 3 години

да си Тошко Африкански, та да си толкова категоричен. Слави ще е "банановата обелка", която ще подхлъзне избирателите си!

165

Шикълбрунер

преди 3 години

НЯМА такъв пр***ст народ !!! Всеки народ си заслужава управниците ...Славейков правилно го е казал на времето ....

164

бг

преди 3 години

Скоро и на вас ще ви лъсне голия ***

163

иВАН

преди 3 години

Има такъв (***) народ.

162

Анонимен

преди 3 години

Явно ще се заигравате с Пчеличката Мая и Христо. Христо, обаче като сериозен човек, едва ли ще се заиграва с вас.

161

Анонимен

преди 3 години

Това ли е новия политически гуро?

160

Анонимен

преди 3 години

Интересно с кой бря ,са извънземните ли )

159

65

преди 3 години

А с кого бе Тоше ще се заигравате, а?Вярно ,че няма такъв народ ,който гласува за водач на мутри ,чалгар, и човек който освен милиони друго нищо не е направил. А за Манолова просто нямам думи.

158

Пешо

преди 3 години

Вие сте ненормални да гласувате за тея палячовци, Славчо ли ще бъде новия вожд, хвърляте се, като удавници за сламка, смешници, нищо няма да се промени!

157

Спеца

преди 3 години

Явно тия ще се коалират със Слави и балета , все пак са партия на чалгата!

156

Анонимен

преди 3 години

Абе,ИТН,нали нямаше К19 ,Пандемия и т.н.Изведнъж лидера ви получи симптоми и се самоизолирал...в навечерието на изборите !Боже,каква нелепост !Започна се !Вчера нямаше вирус,днес -самоизолация !Очаквайте следващите последователности в действията му !!!Абсолютна политическа неадекватност !Дано Борисов не ни остави в ръцете на тези профани !Ще видите промяна.....ама патова !

155

До 182

преди 3 години

На Запад може и да са норма вече, но тук не са. Ние сме източна държава. Колкото и на много хора да не им се иска, източна държава сме. Виж Полша и Унгария - цоцат парите на ЕС, но са категорично против джендърството и си държат на консервативните семейни ценности. Да, обаче наш Тиквун нито има убеждения, нито знае как да лавира. Само отива и козирува. Добре, че ВМРО свършиха поне нещо полезно във вече изтеклия мандат, та спряха тия щуротии неземни...