180

Анонимен

преди 3 години

,,Има такъв народ" заблуден и наивен ,да гласува за партия чийто лидери не се явиха на нито един телевизионен диспут .С това чалгаджийските лидери избягваха неудобни журналистически въпроси,като тези за развитието на България.*** им общи приказки във фалирата им телевизия се оказаха достатачно за *** *** в държавата !

179

Анонимен

преди 3 години

вие сериозно не разбрахте ли че който и да дойде, по-зле от БОЙКО не може да стане!!!! аман от шуробаджинащина, рушвети, подкупи, държавни пари срещу условия за гласуване за тях!!!

178

анонимен

преди 3 години

Сега си представям как Слави ще превърне парламента в шоу! Не, че преди не беше! Ако вкара и отец Нафърфорий, идея си нямам какво ще стане! Обаче, гласувалите за Дългия да не очакват светло бъдеще!

177

Анонимен

преди 3 години

Най-образовани, гласували за еднокнижник и ***!? Що за оксиморон?

176

ха-ха

преди 3 години

Ха -ха , най-образованите били за ГЕРП , това някакво заглавие на афиш от Сатиричния театър ли е или от афиш на театър Сълза и смях ?!

175

Начо Кокарачо

преди 3 години

Щом и чалгата влезе в парламента... закривай държавата

174

Анонимен

преди 3 години

Слави употреби и излъга феновете си. Сега, да сърбат, каквото са си Надробили.

173

Анонимен

преди 3 години

Младите на чалгаря, не са съвсем млади. Родната, съседите му и приятелите на мама Здравка, са на средна възраст 55 години. Икономиката е за Зайкова, пенсионна слава...

172

H

преди 3 години

Хайде, заменихме Баце с Маце. Не си спомняте вече когато Слави ходеше да плаче на гроба на Илия Павлов ....

171

Аз

преди 3 години

Голямото шоу в българския цирк предстоят. Шах и мат. Трудно стана в парламента. Кой ще главния крадец на Република. Хахахаха. Яко протести и избори, горките ООД-та ще трябва да се бъркат в джобовете още.

170

Анонимен

преди 3 години

заглавието на статията е шега ,нали? Защото ако е истина е голяма трагедия!

169

ИСТИНАТА

преди 3 години

Вие какво сте очаквали?! Кадърните хора, които искаха и искат да управляват живота и бъдещето си с акъл и с двете си ръце, са зад граница! Тук ще печелят такива като банкянския тапир, понеже електората им е такъв, мислещ само га ша дойди пладни да йедем и ха да *** петъка да пийми и да прайми суфръ...радват се на подаяния и на 50 левчета отгоре и като има салам и ляб на маста - пей сърце! От такива *улупи какво очквате?!

168

Анонимен

преди 3 години

Едно е да четеш аутокюто, друго е да обориш опонент с дебат, а не викове и простащина.

167

IT CARD

преди 3 години

"Как да не разбирам от компютри, имам сертификация Ай Ти Кард!"

166

Щирлиц

преди 3 години

Чалгата влезе в парламентО,а нов албум ще има ли?Или само гьобеци във фоайето,ей така за тонус преди работа?

165

Анонимен

преди 3 години

"Има такъв народ" фаворит на младите, ГЕРБ на най-образованитеНа образованите ли?Още си спомням поддръжниците на ГЕРБ екзалтирани от една тяхна поредна победа на едни предишни избори как целуваха портрета на Тодор Живков в софийското метро. Носиха флагчета на ГЕРБ, крещяха, викаха, скачаха като нeaндерталци, издаваха животински звуци, миришеха на алкохол и говориха на странен неразбираем подобен на македонски диалект.

164

Анонимен

преди 3 години

разбира се министърката на туризма например е от най- образованите, вижте и английския нормално е за нея гласуват образованите хаха чалгясалите да ръкопляскат по команда

163

jendos

преди 3 години

Да се разбира - Държавната администрация....

162

Гост

преди 3 години

Аман от Новатори ... нагледах се на безсмислени промени...

161

Мишо

преди 3 години

ГЕРБ е фаворит на кражбите, продажбите и измамите! Дори и с нагласени, купени и измамнически избори не успяха да са първи. На следващите избори ще ги забравим съвсем! Няма власт - няма корупционни гласове за ГЕРБ!