200

ъъъ

преди 3 години

Е колко да са образовани пък гербавите - по едно-две виши, взети в съкратени срокове, тук-там по някоя докторантура от университета в Долно Нанагорнище и едноседмична специализация в чужбина. Толкоз.

199

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ на най-образованитеХаха. Бойко Чекмеджето, прочел само една книга през живота си и то до половината, бил фаворит на най-образованите. Направо не мога да се сдържа от смях :)

198

Анонимен

преди 3 години

Заради короната нямаше как да има чалга концерти по агитациите и чалгарите се ядосаха. Сега всички ще треперим пред чалгокрацията. Сега ще направим и едно мажоритарно да може хората да гласуват за който са чували и гледай кво става - Тони Стораро, Фики, Криско, Галин... супер якото правителство и парламент стават. Остаряха вече тия разбирания за консерватори, социалисти и партия на малцинствата. Сега минаваме на партия на рапърите, партия на чалгарите, партия на кючека.

197

Анонимен

преди 3 години

Чалга поколението е вече пълнолетно и гласува. Тепърва ще му берем плодовете. За съжаление.

196

Димитър

преди 3 години

В малките градове на първо място е ГЕРБ с изключително малка преднина пред БСП и "Има такъв народ" съответно 23%, 20% и 18%. В селата най-предпочитаните партии са ГЕРБ и ДПС, които събират по 25% от вота.Това, надявам се знаете какво значи. Бойко казва на хората, че е по-важно да се купуват гласове отколкото да зачита волята на хората. Също така казва, че властта е на 1-во място пред това, че държавата ни се затрива и хората отчаяно искат фанатични промени и затвор за управниците.

195

ХАХАХА

преди 3 години

Ако не е *** вот ГЕРБ нямат 1 % бее :DDDD

194

Анонимен

преди 3 години

Откога ромите са най-образовани в България?

193

Асен 19г., женен

преди 3 години

Аз знай, че съм убразован. Но най-умен е Бойку, затуй аз само за Герб гласува.

192

Мушмурок

преди 3 години

Чaлгата е жива!Да живее чaлгата!Бира, кебапчета, гюбеци и чaлга, това им трябва на младите. Да успеят да им се порадват по дълго...... ама надали.

191

Бай Шиле

преди 3 години

Най-вероятно са прави. Особено ако вземем за пример коментаторите тук, които казват, че имат "по няколко виШи образУвания", пък не са гласували за ГЕРБ. Вие не можете да пишете правилно, а сте тръгнали да се хвалите с висше образование. Никой наистина интелигентен и начетен човек няма да гласува за леви, проруски, популистки партии. Ама нали сте с "виШе", може някога да се сетите. Ама едва ли.

190

Анонимен

преди 3 години

Клоуните Магарешки и Симеонов напуснаха българският цирк, но клоунада ще има, бъдете сигурни.

189

Анонимен

преди 3 години

Как един път не ме питаха мен за кого съм гласувал от тези агенции бе. Пуууу.... Днес цял ден обикалям из Варна и няма кой да ме пита. Как ги правите тези проучвания? Боб ли хвърляте, на крати ли гледате не знам. Че и детайлна статистика кой на колко години, с какво образование, каква музика слуша, кой номер обувки носи и т.н

188

Питър

преди 3 години

Най-образовани са гласоподавателите на ДБ.

187

Анонимен

преди 3 години

Тука някой пише, че от бойко няма ка да стане по-зле.Едно момче жан виденов помниш ли - при него беше 10 пъти по-зле.

186

Анонимен

преди 3 години

Тези допитвания на гласоподавателите за образование са пълен майтап!Нищо не пречи ,на човек без средно да заяви ,че има висше образование.А ГЕРБаджийте са нагли лъжци и затова в допитването са най-образовани.

185

кмк

преди 3 години

всеки знае, че най-образованите гласуват за ДБ. герб е партията на лелката от малките градове

184

ВТ

преди 3 години

Герб фаворит на най-образованите??? Хахаха хаха!

183

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, точно пък ГЕРБ е на най образованите ... СМЯХ. Фаворит е ГЕРБ в държавните структури и на най зависимите от държавната хранилка !!!

182

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ще опасе магнолията от яд. Впрегна де що има кияк на държавна хранилка и родата им,обикаля с жипката като изоглавен и накрая типично по герберастки, едно голямо нищо, но пък голям успех.

181

до 217

преди 3 години

До анонимен 217ти избра един *** пожарникар за управляващ и физкултурник за външен , които ни правеха на маймуни с години и не подадоха оставка когато щяха да дойдат евро парите!!! от планираните 51 милиарда, сме получили 14, имахме излишък в бюджета, а сега сме на минус и това само от семпетмври до сега!!!! къде са парите???? защото оня ден излезе и каза че е дал малко над 1 милиард за помощи , само 1 милиард, къде са останалите 15+ милиарда ??????