21

Анонимен

преди 3 години

15 х жертви има в България и горките редовните комплексирани татаристанци се появиха да коментират колко лошо е там и колко знаят каквото е правилно и какво трябва да се направи.Българса работа

20

Баи фичо

преди 3 години

Лъжа не е по един път ходиме и повече и смс вече почни не прашаме защото няма вече и да пазят полицаи ,но мисля че септември октомври ще затворят пак

19

Анонимен

преди 3 години

Такава жалко картина на държава като Гърция досега не съм виждал. Затворено е почти цяла зима, нищо не се получава, но малоумието им процъфтява.

18

Додо

преди 3 години

Гърция е някакъв психиатричен експеримент. Банкерските върхушки така са ги стиснали за шията с тези чудовищни заеми, че само като им размърдат пръст и гръцките им лакеи-политици веднага припкат! Локдауни, ваксини и разрешение по СМС да си купиш хляб! Направо, да ги заключат с електронни гривни за радиаторите в стаите им, и да им отключват гривната с СМС, за да ходят на тоалетна!

17

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка много хора преминаха през това, всички ще се зарази. Много ограничения и загуби има от тези мерки, отколкото спасяване на каквото и да било. По-Добра здравна система да има, отколкото глупави мерки.

16

Анонимен

преди 3 години

те това е фашизъм БРАВО..

15

Анонимен

преди 3 години

"После ревете,че тук мерките били прекалено строги"---------Глупости. Ревем, че мерките са НЕАДЕКВАТНИ. Освен това - са нелепи, безсмислени, обслужват някакви интереси, но не и здравни (на хората), а понякога и вредни. Доста по-различно от "прекалено строги".

14

Анонимен

преди 3 години

Нали го играха това с СМС, броя на заразени пак си нарастваше. Византийци, какво да им кажеш.

13

Анонимен

преди 3 години

По принцип съм за налагане на мерки , ама в Гърция съвсем са се бъгнали Подобно на Испания , където направиха маските по плажовете задължителни

12

Анонимен

преди 3 години

После ревете,че тук мерките били прекалено строги.

11

Анонимен

преди 3 години

Егггати откачалниците, а смс за това кой кога ака искат ли? Усещате ли как вс е един пълен т/ашак?

10

Реалността

преди 3 години

Светът вече не е същия - Гърция още повече.

9

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 3 години

Незнам кои ТУРЦИ И ВОЛГО-ТАТАРИ ВИ ПИШАТ НОВИНИТЕ ЗА ГЪРЦИЯ .--АЗ ЖИВЕЯ В ЕЛЛАДА..НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ И ТАКВИЗ НОВИНИ .Хората си влизат с маски в магазинте, всичко е отворено..НЯМА РЕЖИМИ. НЯМА СМС-и .

8

айде малакаааа

преди 3 години

И тези не са у ред с главата!

7

ебх ти новия ред

преди 3 години

Отстрани изглежда трагично и смешно, но хич не е на добре. Има една стара приказка-ако мечката играе в комшиите, може да дойде и у вас. То и в С Корея им се чудим какво ги правят, но да не забравяме, че също са хора.

6

@

преди 3 години

До Зора им е туризмаЕбати привличането! Аз винаги до сега съм ходил на почивка в САЩ - на Хавай или Форт Лодърдейл, но тази година за първи път бях на майната си само защото хората не ги интересуваха никакви глупави мерки и живееха спокойно. Тези освен някой от Гестапо, друг няма как да привлекат с такива измишльотини.

5

Зора им е туризма

преди 3 години

За да привлекат туристи показват на света дисциплина , както знаете след локдауна следва пик ,осве ако не си достигнал около 70% чрез ваксини или боледуване ,

4

Док

преди 3 години

Оппа, само малките магазини работят... Обмислят отваряне на големите вериги....кога и у нас ще има такива решителни държавни мерки? И после ще ревнат за милярдакис евракис от Еуропата. Пак се изхитриха византийците.

3

Анонимен

преди 3 години

Бягайте сега, пак към Гърция на почивка с щайгите с домати.

2

Койчо

преди 3 години

... Не се чудете... на малаките им обещаха разсрочване на дълговите задължения+70 млрд заеми за следващите 5 год. Сега "свирят" първа цигулка в този фарс. Ако им кажат-и Циклон Б ще произвеждат, за "благото на народа"