44

Ямболски цървул

преди 3 години

До 43Уважавам мнението ти,но съм на другият полюс.Всички производители на ваксини са под ръката на една и съща мафия! Без значение от националността им.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Напиши го това на АнонимеН-24:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Явно е проминал в отделенията само по височина :))))))))))))))))

42

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 34НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ***!!!ПИТАХ ГООГЛЕТО И ТО КАЗА , ЧЕ ВИРУСИТЕ СЕ ДЕЛЯТ НА ДВЕ ГРУПИ РНК ВИРУСИ И ДНК ВИРУСИ!!! ИМАТ ИМАТ ВСИЧКО СИ ИМАТДАЖЕ ПИШЕ, ЧЕ БАКТЕРИИТЕ И ТЕ ИМАТ ДНК!!!НАВСЯКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ БЪРНИЧКА И МОНСАНТО ГО МОЖЕ!

41

Анонимен

преди 3 години

До: номер 39 (Ямболски ***)Ами там е работата, не съм казал, че съм сигурен. Може и тя да е калпава ваксина.Но от ЕС изказаха мнение, че искат да разработват нова ваксина, която да включва комбинации от руската и европейски ваксини.И не съм казал, че вирусът е създаден изкуствено.Само казах, че не изключвам да е изкуствен, но лично аз не смятам че е изкуствен.

40

генади

преди 3 години

А стига бе! Верно ли...?

39

Щерев

преди 3 години

До Анонимен 37Втория Чернобил на руските некадърници които се правят на велики..17.09.2019 г. Експлозия е станала в биохимическия комплекс Вектор в руския град Колцово,Вируса е руски и това ще излезе на яве..Даже датите съвпадат.. Защо държат в тази лаборатория която е една от двете в света (в Индия е другата) най опасните вируси познати на човечеството... за биологично оръжие.

38

Анонимен

преди 3 години

До: номер 34Вирусите имат РНК, което е подобна на ДНК молекула но не същата.Разликата е в една нуклеотидна база.Докато ДНК съдържат четири бази - аденин, гуанин, тимин и цитозин, то РНК съдържат:аденин, гуанин, тимин и урацил.

37

Ямболски цървул

преди 3 години

До 37От къде си сигурен,че Русия е създала най-добрите ваксини,като всяка една ваксина се пуска за употреба минимум 5 години след тестването й върху прасета? А това е втора година....в момента

36

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че всички сме съгласни с едно - тая гадост се е измъкнала от лаборатория. Това си е лично мое мнение и за СПИН вируса. Бил предаден от маймуни? Вървиш си такъв спокойно джунглата и виждаш една мамуна... първата ти мисъл е "абе защо ли не я.... укам. И така нататък.

35

Анонимен

преди 3 години

Ако вирусът е създаден изкуствено, той най-вероятно е създаден в същата лаборатория, която произвежда Новичок в Русия, или подобна лаборатория, контролирана от руските военни, и той е пуснат умишлено а не случайно. Случаен ли е факта, че Русия измисли най-добрите ваксини? Случаен ли е факта, че в Русия има малко заразени, тежко болни и починали?Случаен ли е факта, че в САЩ има най-много заразени, тежко болни и починали?Все пак предполагам, че вирусът е естествен...

34

Анонимен

преди 3 години

Днес ще строшите ***....:(((((((((((((((((((((((((((((((((

33

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е човек да види с какъв ентусиазъм прегърнаха коронавирусната идея управниците, за да отлетят всички съмнения. Видно е кой има полза от това.

32

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНАма вирусите имат ли ДНК?Ти си ГЕНИЙ! ОТКРИВАТЕЛ!Кога ще ти дадат Нобеловата награда за откриване на ДНК у вирусите?!Искам да дойда да те поздравя с този НЕВЕРОЯТЕН! успех!!!

31

до 31

преди 3 години

ти на какви накротици си приятелю... така ли ви промиха американците мозъците , че сънувате заман русия... китайците мой човек защото са мър.лячи..

30

Ямболски цървул

преди 3 години

Над националните тайни общества,които владеят световната банка,а тя владее всички правителства направиха този брутален цирк!

29

Щерев

преди 3 години

Втория Чернобил на руските некадърници които се правят на велики.. 17.09.2019 г. Експлозия е станала в биохимическия комплекс Вектор в руския град Колцово,Вируса е руски и това ще излезе на яве..

28

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДОКТОРЕ НАЙ ВЕРОЯТНО СТЕ ПРАВ

27

Ямболски цървул

преди 3 години

И малките деца знаят,че е изкуствено създаден.Друг е въпросът,благодарение на кой и с каква цел беше направена настоящата психоза.А вие докторе си хвърлете дипломата,или се избършете отзад с нея.

26

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ми е казал да не си слагам ваксината,и аз изпълнявам заповедите на вожда..до второ нареждане!!

25

ТЪРГОВИЯТА!

преди 3 години

"Всички наши предварителни прогнози се оказаха грешни, което донякъде означава, че този вирус е създаден изкуствено", споделя още той.Предварителните прогнози не се сбъдват, защото се прилагат ваксини на ГМО основа, което тотално променя правилата на играта. Мутации, Мутации, Мутации - невиждани и неочаквани. Това е бъдещето. И вие ни го натрапвате. Отказа на Европейската Комисия да се направи Оценка на Риска на Заобикалящата Среда при ГМО ваксини е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО Точка