64

Der alte Spinner

преди 3 години

Тази тема я предъвкват вече повече от година:виролози, епидимолози, пулмолози, педагози, политолози, психолози, Тръмп-олози! Този, който му предстои да мре му е все едно какво ще му разкажете. Търсете начини да го спасите! Ваксинирайте и спрете настъплението на короната! И чак тогава се упражнявайте в догатки! Бойко доставаи отново ваксини, слагайте га хората и им разкахвайте че той е техния спасител. А че той е братовчед на сатаната не споменавайте.

63

Анонимен

преди 3 години

Испанския грип е бил създаден изкуственоД-р Ботев

62

Solar Power

преди 3 години

И да клиенти има и в Африка и Китай и т.н. колкото повече живи хора то толквоа повече биха си купили кока-кола , windows или iphone :)Кой е луд да си избива клиентелата ? Радуле ти ли си :) Какво ще правиш после като вече с и ги продал тези неща на американците ?!

61

Solar Power

преди 3 години

Qanon/Radul - Нещата са простички, но се иска логично мислене. Първо коя страна единствена миналата година имаше положителен БВП ? - Китай. Второ: Америка е капитализъм... което ще ти го преведа... повече хора = повече клиенти. Никой не е луд да си избива клиентелата с разни малоумщини които мислиш,че прави чичо ти Бил !

60

Анонимен

преди 3 години

До Радул.Радуле, вирусът на СПИН се прехвърля в човешката популация в Африка през двадесетте години на миналия век и по късно пак в Африка през петдесетте години. И в двата случая това става при съприкосновението на тамошните хора с животни, по-точно маймуни, които африканците използват за храна от векове. Тези животни също са плодоядни, само не зная дали имат вкус на телешко вместо на пилешко.не искам и да опитвам, като китайците.

59

Анонимен

преди 3 години

До Радул.Една от най-ужасните пандемии от грип, ако не и най-ужасната, се случва около 1918 година. От този момент вирусът на грипа си е ендемичен за хората. Радуле, преди сто години тази секретна лаборатория в САЩ дали е съществувала въобще? Тогава извънземни са го пуснали може би. Оу, забравих, забравих за момент, че извънземните са също американци!

58

Анонимен

преди 3 години

Провалът на всички прогнози, донякъде означавало, че вирусът е създаден изкуствено.Докторе, това е крайно и произволно заключение, а на такива крайни заключения съм способен и аз, например: "провалът на всички прогнози недвусмислено показва, че лекарите са най-посредствените хора в професията си в сравнение с които и да са други професионалисти в които и да са други професии".

57

Qanon

преди 3 години

Въпросът е, защо крият, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е финансирала създаването на вируса, въпреки че вече парите са проследени!!?! Дийп стейта се издъни малко!

56

РАДУЛ

преди 3 години

Да , създаден е във форт ,,Детрик" Мериленд ! Там е създаден -СПИН ,ЕБОЛА ,ПТИЧИ И СВИНСКИ ГРИП . Там се създаде и ваксината за заболяванията на матката и Гейтс я соложи на 20 000 момичета в Африка и те умряха . КОВИД 19 първо тръгна от Италия ,а прилипите в Китай са плодни и ги ядат от векове и са с вкус на пилешко .Два месеца преди да обявят в Ухан лабораторията в ФАЩ я затвориха за ремонт . Вземете та прочетете !

55

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов сега ще победи Вируса!

54

Анонимен

преди 3 години

Искам да се поправя, а именно директора на Лудогорец. Бих искал да включа към адмирациите и собственика на аптеката в София която приготвяше този препарат.

53

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сме благодарни на д-р Ботев и д-р И. Петров за предишните им публикации за популяризиране относно ефикасността на един препарат ( нарочно няма да го споменавам) който спаси десетки, че и стотици хиляди хора от тежко заболяване след заразяване както и превенция . Адмирации за двамата, както и за публикациите на кмета на Ямбол, на Батков както и на Данчо Пенчев, на лекарката от Пазарджик на треньора на Лудогорец. И на всички лекари които лекуват с този препарат в името на човешкия живот.

52

Ямболски цървул

преди 3 години

Вирусът на СПИН е известен от повече от 40 години,а вирусът на преобладаванетоо на повече бели кръвни телца -Левкемия е още повече известен.И не са открили лекарства и ваксини,ама има КОВИД ваксини ....ТЕЗИ СА ЗА ОБЕСВАНЕ !

51

Анонимен

преди 3 години

Лично аз не се съмнявам, че Вируса е с изкуствен произход!!!Въпросът, на който нямам отговор е друг!!!Случайно ли е изпуснат вируса или малко нарочно???

50

Анонимен

преди 3 години

До: номер 47Може и така да е. Истината е, че никой не знае (независимо дали е доктор, доцент, професор или академик).Мисля че е ясно, че производителите на ваксини имат материален интерес от тях.Дистрибуторите им също.Но от друга страна, изглежда че не смогват с производството - кой е виновен за това че не успяват, също не знам. Може би тези, които ги поръчват?

49

Ямболски цървул

преди 3 години

Грипът кога навлезе в България? Вирусната и бактериалната пневмония? Синдромът на Даун? Алцхаймер? ....След 90- година масово!

48

Анонимен

преди 3 години

Това го знаем. И свинския,и всички грипове,с които ни наръсих през демокрацията,през Соца ги нямаше,и са създадени в западни лаборатории. Кажи нещо ново, докторе.

47

Dr. X

преди 3 години

Случайност ли е, че Китай криха вируса няколко месеца? Има данни, че за случаи на Ковид-19 са знаели в Китай още от Септември 2019. Нито предупредиха други народи, нито направиха опит да си затворят границата - НИЩО! Пуснаха го този вирус с цел да унищожат икономически другите държави. Дори пратиха в затвора собствените си китайски доктори които се опитаха да предупредят света. Ако това не е конспирация, не знам какво може да е...

46

Анонимен

преди 3 години

Абе оти сте са одзверили у тия телевизоре куту ванцинирани!Глеам ви как се пулите!Дъ ни праите ножки ?

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеННе пишете пил!То е като да шофираш в такова състояние. А това в Гуглето може и аз да съм го писал... на каса бира :))))))))))))))))))