15

Анонимен

преди 3 години

тия ченгета да не ги наемат от бавноразвиващи и психично болни клиники?

14

Куку руку

преди 3 години

Чета в коментарите по-надолу всякакви критики и несъгласия със статията, но никой не вижда чисто новата диагноза "БронхопневНомия"??? Евала! Аз си лягам!

13

Днеса:

преди 3 години

И днес рано се напихте.Нищо не можеда се разбере.

12

някой

преди 3 години

продължавам: Но това никой не го гледа. Важното е е българите са диваци, а африканците са "жертва на колонизацията". Българите са расисти, но 80% от тези които го казват не са видели българи, а това което е край тях в родния Берлин, Мюнхен, Амстердам са ***. но когато им кажеш че българите не са ***, движещи се на тумби, с лоша миризма и извършващи кражби те се учудват как така.

11

Някой

преди 3 години

До Анонимен 11Нали си знаеш че ти с расист? според теб, щом някой е българин, значи е със "български манталитет", "тормозиш редовно жена си", "пробиваш физически, понякога я убиваш".А щом си германец, значи супер, никога не тормозиш жена си или да я пребиваш. Е, това че за северните народи е нормално да спиш със дъщеря си, за германците е нормално да си организират секс оргии със няколко семейства, африканците смятат кравите си за по-ценни от жените - една крава се разменя за 5 жени.

10

Анонимен

преди 3 години

"вече да си мъж, и особено бял мъж си е присъда." - така е в ес на урсулата и тиквата.______Има нещо вярно в думите ви, но се свежда до българския манталитет, по-скоро.Да си мъж, и особено бял мъж тук често означава да тормозиш редовно жена си, да я пребиваше физически, понякога и да я убиваш. Щото си мъж, бял мъж, и кой ще ти каже нещо...

9

1122

преди 3 години

До АЗИ защо веднага реши, че джипито е виновен!? В случая жената е била неосигурена и изобщо не е търсила мед. помощ. Ама то на тъпия лузър все другите му виновни, особено по-умните и успелите.

8

Анонимен

преди 3 години

за синини.. в Перник.. и са плъзнали съответните слухове след всичко това..вървят естествено и с нескопосано медийно отразяване като в статията отгоре..в това отдолу, нищо че и то е зле, поне има смисъл..https://24chasa.bg/***/article/9672006

7

Анонимен

преди 3 години

И за кое точно е виновен мъжът и?

6

АЗ

преди 3 години

"...починала от тежка бронхопневмония..." - тоест вероятно коронавирус, и личния лекар я е "лекувал" по телефона със съвет да пие чай. Но щом умира ЖЕНА, значи мъжа е виновен.

5

Анонимен

преди 3 години

Умните ушеви са помисли ли че мъжа и я е убил и са го стресирали ЯКО. Сега да ги осъди за нарушение на човешките му права и за преживяният Стрес който може да отключи неизлечима болест. Лошото е че едвали има пари за адвокат и за завеждане на дело. Иначе в белите държави такива като него печелят делата и стават милионери. А в МУТРОЛАНДИЯ трепят с базуки в къщатата ти.

4

Някой

преди 3 години

До Анонименпросто напомняне да приемем Инстамбулската конвенция, или както беше там. Жена умира, и веднага по презумция виновен е белия мъж. Той бива арестуван по обвинение за насилие над жени. След няколко часа се разбира че той не е виновен, но стореното вече е сторено - на мъжа е лепнат етикета "НАСИЛНИК / УБИЕЦ НА ЖЕНИ".Сега върви доказвай че нямаш сестра. Подобни случаи са масово, и вече да си мъж, и особено бял мъж си е присъда.

3

Киро

преди 3 години

Нахвърлени изречения без никаква връзка и обяснение.Каква новина е това

2

Анонимен

преди 3 години

И аз това си помислих... жената е била с пневмония..а мъжа???Каква е връзката???

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбрах???ква е тая женаи за какво са задържали мъжът и???