113

Анонимен

преди 3 години

Това са хора,които никога не са се чувствали българи.Нито родителите,или по-голямата част от тях,нито децата им знаят български.Нито ги кръщават с български имена.Отишли са си при майка им Турция,да си седят там.

112

Shark

преди 3 години

Ами добре, ама да си дойдат тук, да си идат по родните места, да си стегнат къщите, дето родителите им зарязаха тогава, да работят и да внасят данъци. Кой както ще така да се казва и каквото иска да изповядва. Важното е да спазва законите, да работи и да си изкарва хляба честно. Ако е така, добре дошли, ако ли не, да си стоят там!

111

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах кое тука им харесва повече-заплатите или пенсиите?

110

Възмутен

преди 3 години

Никакво българско гражданство!Откъде накъде на някакви си неизвестни живеещи в чужда държава и нямащи нищо общо нито с България нито са българи да им дават българско гражданство!Аз ако искам турско ,английско,швейцарско и т.н ще ми дадат ли?

109

Fakt

преди 3 години

Между другото първите мюсюлмани в Европа са българите,преди турците,факт.В Google проверете,ама кой да чете...

108

Анонимен

преди 3 години

A-a-a, да няма такива неща! Голям рев беше на плоскотееменните да заминават за Турция. Сег Мара се сетила да се побара за пропуснати ползи. А мерси.

107

Анонимен

преди 3 години

na Turcia hich ne e lesno...5-6 miliona migranti, bejanci, chujdenci...Erdogan e dobar chovek, pomaga im...domat, luk, biber, ekmek, ayran, balik, zeytin...EU samo na ujkim...ko vika Frau Angela, gel, gel...posle...aaa iok...ne moje poveche...iok tolko mnogo gasti i wurst za sichkia millet...dur!

106

L.

преди 3 години

Да се връщат, но с български имена.

105

Waffen SS

преди 3 години

До Ф. С.В.//// Хайде малко правописчето да оправите и както казах на един лОмпен, като Вас,когато се обръщате към мен ,задължително обръщението да е Вие. Не съм ритал с Вас мачле в прахуляка на родното Ви село ,а още по-малка е вероятността да съм пил с Вас брудершафт,ако знаете какво означава.

104

Анонимен

преди 3 години

"Също така и поради Европейския съюз," казва Алтън."Най-вече поради Европейския Съюз, бих добавил.Турция е азиатска държава.

103

Анонимен

преди 3 години

Според БВП на човек, Турция все още е малко напред, но Ердоган може и да е успял вече да елиминира всички постигнато през годините. Според прогнозите за БВП на човек година по година, през 2026г. българите ще задминат турците по създаден продукт! Причината е, че Турция ще расте много по-слабо занапред.

102

Кърджали

преди 3 години

България е изкупена от турци и продължават да купуват !Турция им дава пари да се връщат и купуват Всичко - Земя,къщи,заводи,хотели- Всичко !българите бягат в чужбина и им продадоха цели градове и села !Ще дойде ден и ще обявят автономия ,без война -като Всичко си е купено и тяхно

101

Ха-ха

преди 3 години

Хем искат България да е Турция,хем нещо не искат в Турция.Най-вероятно младите се боят,че Ердоган ще ги прати на война,да му завоюват новата империя.То империята е велико нещо,ама не и ако си умрял.Обаче има смисъл да се върнат в България!До десетина години Доган ще завладее цялата власт и ще си направи една мини-Турция,лично негова държава.Хем ще се чувстват у дома си,хем ще пътуват без визи,хем никой няма да ги кара да се бият някъде.

100

Анонимен

преди 3 години

докато се дърлят с макетата ,нашите политикари разпродадоха България на турците ! Българската Земя е изкупена от турци , заводи,къщи,хотели ,та и тецове .Масово в градове и села се говори турски,дори ромите се турчеят.Политикарите правят пачки и си ги изнасят в чужбина.Ще дойде ден ,без война Бг ще стане турска автономия.

99

Анонимен

преди 3 години

В България турци няма!Има български мохамедани и помаци, което са две различни неща!Така в Турция няма българи, българско говорещи!А в Западна Европа си има имигрирали българи, които скоро ще гласуват за ... или против нещо!

98

Анонимен

преди 3 години

pustonu ludo i mlado...dai...dai...dai mu...ne gu machi...:-)

97

Анонимен

преди 3 години

Това са наши хора. А и односите с Турция са си доста добри, търговията върви 4-5 млр. стоков обмен имаме. Турските инвестиции в България са в порядъка на 1 млр. Евро и се увеличават, доста нови заводи се откриха последните 7-8 години. Турците са си капитал за БГ.

96

Waffen SS

преди 3 години

До Яcтpeб Оcманлията//// Интересно ,че при така дадената от Вас характеристика ,хиляди български болни отиват да се лекуват в Турция където намират ,грижа ,внимание, излекуване.Стотици хиляди ходят на почивка в Турция или на екскурзии по историческите места,с които изобилствува Турция.Не говоря за европейскта част, а далеч към границата с Армения.

95

Анонимен

преди 3 години

До АзТи пък! На кой свят живееш? по коя време живееш? Ето защо след 1989 г. фабриките бяха затворени, защото нямаше наети работници и те бяха продадени за $ 1, нали?Въпреки че много страни имат политика на покана и приемане на квалифицирани хора, това е ненужен комплекс, а вместо да се приеме само на квалифицирани хора.

94

Мишо

преди 3 години

Имам състудент турчин. С жена му бяха готини, пиехме, купонясвахме. Заминаха през 1989 на "екскурзия". Чувахме се, като идваха в БГ се виждахме, бяха си все така готини. Преди 2 години ходихме до Истанбул, обадихме им се. Останах изумен, жена му забрадена, шета и не смее да повдигне очи. Живеят в голяма къща с родителите. Питам го какво става, а той "Традиции брат, трябва да се спазват. Няма как. Ако знаеш как искам да се махна от всичко това..."