153

Анонимен

преди 3 години

Когато са отивали в Турция през 1989 г., Турция е била 55 млн. души. Сега е 85 млн. души.България през 1989 г. е била почти 9 млн. души, сега е почти 7 млн. души.

152

А кой изгони

преди 3 години

До анонименродителите им ...марсианците ли. Или онези дето и до днес направиха и правят 2 милиона българи невъзвръщенци.

151

Анонимен

преди 3 години

И тези нахални като родителите си с двойното гражданство.Най-добре и тези турци в България да си заминат у майка си Турция.И да се прекъсне завинаги това *** ми, дойди ми,разкрачени между двете държави само да сеят раздори.Само тогава отношенията ни с Турция могат да бъдат нормални и добросъседски.

150

анонимен

преди 3 години

Родителите им поне са родени тук, работили са, нерядко дълги години, а тези? И ще идват и да гласуват и да назначават управници в немалко области?

149

Му сай беее

преди 3 години

Чалгарите настъпват!

148

анонимен

преди 3 години

Не, в никакъв случай двойно гражданство, защото внуците им, правнуци и тъй до безкрайност ще искат и ще ползуват същите права като нас, без нищо да са направили за страната и да са вкарали и стотинка.....

147

А България де е

преди 3 години

До ИванВ Африка ли...или в Анадола,като гледам ,че сме последни в тази ЕС.

146

Иван

преди 3 години

Те отиват към Европа не България.

145

Анонимен

преди 3 години

В Германия са 5 милиона турци.Да искат германско гражданство.Троянските коне на Еддоган и Меди Доган не са ни нужни.

144

Ами да си се върнат

преди 3 години

До АнонименТурците и българите са си братя и имат общ произход. Дето комунистите направо онази мръстотия с разделенията и изселванията.

143

баста

преди 3 години

Да си седят у Турция.Не ни трябват тук.Това двойно гражданство с Турция трябва най-после да бъде премахнато.

142

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли, ама да не казват като старите турци из кърджалийско ,,тук сме си у нас,, Ходил дъм там, ако говориш български те гледат мръсно! Това си е нашета държава с нашия език и всеки който е на територията и трябва малко да се съобразява със законите и правилата в нея!

141

кръпел

преди 3 години

Според мен българското гражданство не трябва да се унаследява на деца и внуци .Следващото поколение което не живеев Бг и не знае български не трябва да му се дава гражданство . Може да кандидатства на изпит по Български език писменно и говоримо + история .

140

Анонимен

преди 3 години

Без аллах акбар,Да научат български и са добре дошли.

139

toma

преди 3 години

Добре дошли са всички с европейско мислене и привържениците на идеята на Ататюрк за светска република.

138

юруш на доматите

преди 3 години

изключително неприятно впечатление прави в тази пандемия някакви турски коли да се мотат из българско.Разнасят само инфекции,тез малограмотници.

137

юруш на доматите

преди 3 години

интересно с какво ще докажат,че са българи ,небългарите-турци??Може да им се разреши постоянно жителство както на запад,но за паспорт-10 г пребиваване в страната,плащане на данъци,изпит по български,история,законодателство..Тогава ще помислим-на лотариен принцип.Това е Европа!

136

Хюго Бос

преди 3 години

Моля, грозотиите с плоски глави от Мордор да не се навират сред хората, нямат място в Европа. Толкова ли им е сложно да Спомнят, че не ги искаме, никой не ги иска.

135

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Белите турци не са плодовити ... като българите са :)Може би визираш кюрдите ? Те не са турци.

134

pbdan

преди 3 години

Истината е, че ако имат българско гражданство не ги взимат в казармата. А момичетата пък гледат да отидат в Германия и да се омъжат за някой вече установил се турчин. Също така и да работят, учат все в Германия.