109

1

преди 3 години

До Анонимен-116,той по рождение е "ваксиниран",не си ли личи,по управлението му,в целия свят няма такъв управник."

108

Анонимен

преди 3 години

Вие до сега 5% не сте минали за 2 месеца как ще минете 50%Два са големите впъорси:С какво ще ги минете тия 50%? (честно уж свършват)С кой ще ги минете тия 50%? (нещо няма желаещи)Бонус въпрос, от къде знаете, че пък вие ще сте на власт?

107

Клинични тестове

преди 3 години

Легално ви изтребват с екпериментални продукти които имат частици от вируса .Когато човек не се срещате с така нареченият корона вирус вие развивате корона от "ваксината ".Някой ще умират ,други ще получат бавни ,но трайни увреждания.Ваксина се прави дълго и с много тестове на ПЛАТЕНИ доброволци .Тестовете се правят с плацебо(обикновенни разтвори) продукт и истинския продукт който ще е ваксина някой ден . В клинични тестове участвате , не ваксиниране. Лъжат ви като го наричат ваксинация!

106

Анонимен

преди 3 години

Тикво, ти ваксинира ли се?

105

Анонимен

преди 3 години

хехе, от еурогей съюза постоянно ни цакат, но сега видите ли се загрижили за нас. Сигурен съм, че ако бокито беше казал нямаме пари за ваксини, щяха да ни дадат безплатно, нещо мнгоо държат да се боцкаме

104

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Лойко, получаваш Ердоган!

103

Тиквата

преди 3 години

Шиши не дава предсрочни избори, аз съм му ибрик.

102

стрина Вуца

преди 3 години

Калеко Алеко е умен и е ваксиниран с Астра Зелека

101

Анонимен

преди 3 години

до до 107НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН, пръв ще бъде Слави Трифонов, няма вечни приятели, но и няма вечни врагове ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ

100

до 107

преди 3 години

Не са минали изборите. Като минат изборите ще си чупят краката да припкат при Борисов да ги вкара в кабинета.

99

Анонимен

преди 3 години

до до 97написал съм АКО СЕ ВЪЗЛОЖИ НА ВТОРИЯ МАНДАТ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО, ЧЕТИ! а се налага, само защото ДПС щяло да подкрепи единствено ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО, друго НЕ

98

Анонимен

преди 3 години

Демократи били протестиращите. Демократи - чушк-иии! Това са ф-а-ш-и-с-т-и с примитивно мислене. Защо искат оставката на Гешев? Криминално проявени и олигарси завлякли България с милиарди ли ще управляват парите от Европа? Много им пречи Европа. Няма да могат да фалират банки и да се крият в Сърбия и Дубай. Страх тресе и Фигуранта. Скоро ще се разкрие всичко и Радев ще си удари г-ъ-з-а в тавана.

97

Анонимен

преди 3 години

75 милиона от държавната банка на колекторската фирма, за да тормози закъсалите с кредити граждани, днес нови записи на Мавродиев с Ламбовски, Борисов, ти глух ли си ???

96

АНТИВАКСЪРИ

преди 3 години

айде още един антиваксър се е загрижил за доставките, след като до вчера обясняваше, че АЗ е опасна, но руската...о руската е супер на ниво

95

Анонимен

преди 3 години

Сега ни спасяват защото нашите калинки не можаха да сметнат 3+2+4 колко прави. Не можахме да си сметнем и направим поръчката. То в една баничарница работят по-компетентни и могат да сметнат 5 тутманика + 8 банички + 7 кифли колко е.

94

Калеко Алеко

преди 3 години

Дори и да се стигне до одобрение на с_Путника производствения капацитет на Матушката едва ли ще може да осигури за България повече от стотина хиляди ваксини, които няма да стигнат даже за тези от Бузлуджа и яз.Копринка, а ако се окаже че другарете и товарищите вече са се ваксинирали с Пфайзер и Модерна, може и да хартисат ... !!!

93

до 97

преди 3 години

Експертно правителство за сега не се налага да се съствая. Или изборите вече са минали? Как разбрахте, че ще има експертно правителство?Големи експерти се извъдихте. Не можете да разделите на 2 магареmа сеното, ама сте експерти във всичко.

92

МаяМа

преди 3 години

Аз предложих Пеевски. Аз подкрепям Орешарски.Имам червен потник с ПОДКРЕПЯМ ОРЕШАРСКИАз ще бутна Борисов.

91

Анонимен

преди 3 години

до 94даже НЕЩО ПОВЕЧЕ, ако се възложи втори мандат за съставяне на правителство и то ще бъде на БСП, Нинова и Мая Манолова-Татяна Дончева са се договорили да се издегне кандидатурата на Пеевски за премиер на ЕКПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО и така ще имат и гласовете на ДПС, а ЗЛАТЕН ПРЪСТ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛЕСНО

90

Анонимен

преди 3 години

Това не е солидарност. Това е доказателство за корупция. Поръчахме в пъти повече от тази ваксина която е свързана с майката на Майдел. Сека трябваше ЕС да ни спасява.