129

Анонимен

преди 3 години

Броят на умрелите от коронавируса показва колко добре се справяте,а това,че не вкара ваксини и извънЕС ,при този недостиг показва каква солидарност има.Ако ще ми дават Астрата ,която я отказват,много са ,,солидарни".

128

Анонимен

преди 3 години

От тия поклони, дето ги правиш на Урсула ***, гледай да не ти се секне кръста, че няма да можеш да се изправиш. Тази жена трябва да носи отговорност за провалените доставки на ваксините, ти десет пъти й благодариш. Другите поръчаха десет вида ваксини, за да разполагат с достатъчни количества, но на теб пука ли ти, а, щото на ден умират над сто човека българи.

127

Kralik

преди 3 години

аз съм тествана 4 пъти негативно и никое правителство не може да ме задължи да се..

126

мисирки

преди 3 години

Важното е, че предизборната кампания на Борисов мина като по вода, въпроси нямаше!Само СевдаТВ.

125

Solar Power

преди 3 години

До съвпадение 128: Хех :) от 15 хиляди станаха 15 милиона .....

124

без име

преди 3 години

Наглец!!!

123

иво

преди 3 години

Бойко и Пеевски скоро ще бъдат ваксинирани лично от бай Ставри.А Гешев докога ще мълчи като п........а за вчерашните записи с Мавродиев.Май и той иска ваксинация от бай Ставри.

122

Анонимен

преди 3 години

Надявам се поне в деня за размисъл да не ни натрапвате този лъжльо.Юни месец щели да ваксинират 50% от хората?!Ти чуваш ли се какво говориш,бе?

121

Анонимен

преди 3 години

абе ***-ан голямо постижение 16000 дози личните лекари са 4000 ако всеки слага по 10дози на ден ще са 40 000 не президентът е виновен за състоянието на бълг нация а мин.председателя дано този ластик хубаво те зашлеви

120

Анонимен

преди 3 години

Има разлика между вирус и КОРОНАвирус. Тъй че няма как да си сложа ваксина за вирус, срещу КОРОНАвирус.Четете, неграмотници, образовайте се, преди да се наредите да ви боцкат и преди да вярвате на всичко, което ви се казва. Вирус и КОРОНАвирус са две различни неща. Все едно да ти ампутират крак и аз да ти давам аспирин че те боли главата............Ваксините са за вирусни заболявания. Това обаче е КОРОНАвирус.

119

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не споменава? След 2 месеца първите ваксинирани ще трябва да се ваксинират пак. И така до края на света, през 6-8 месеца наново.

118

съвпадение

преди 3 години

Близо 15 млн. дози ваксини на Johnson & Johnson са били изхвърлени. Грешката е станала в завод в Мериленд, който произвежда препарата на Janssen и на AstraZeneca. Работници случайно смесили съставките на двете ваксини. Администрацията по храниите и лекарствата разследва случая.

117

Бг антиваксъри

преди 3 години

Имам няколко познати, които първо твърдяха, че няма Ковид; после, че ваксините чепират. Когато ваксините дойдоха -първи се ваксинираха с Пфайзер.

116

Анонимен

преди 3 години

ДА МАХНЕМ БОКО В НЕДЕЛЯ !!!

115

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че ако на власт сега бяха БСП още щяха да твърдят, че вирус няма и че е западна измислица. Помня Чернобил 1986 година как си замълчаха за аварията и нас ни ръсеха с радиоактивен дъжд. По същия начин и с Ковид кризата нямаше да вземат никакви мерки и загиналите щяха да се измерват не с хиляди, а с милиони!

114

Анонимен

преди 3 години

Чудесно, това са дози за 600 000 човека, с които ще се ваксинира администрацията, роднините й, и всички останали заинтересувани, а останалото ще продадат. Простолюдието така или иначе няма и да я помирише. Аз така или иначе вече си сложих АЗ, така че ми е все тая, но разпределението на иРНК ваксините е дълбоко сбъркано. Трябваше да отидат при хронично болните, които имат нужда от висока ефективност и малки странични реакции щото са най-рискови. А не при всички връзкари в тая държава.

113

Анонимен

преди 3 години

Троловете пак смениха плочата. До вчера рИваха, че няма Пфайзер, днес я плюят........Аферим на Бойко. Кеф ти Пвайзер. кеф ти Модерна , кеф ти АстраЗенека и то веднага! В никоя държава го няма това

112

Анонимен

преди 3 години

Не солидарност, а милостиня. Нямам какво друго да е след управлението на Мутрофона Еднокнижник.

111

Handel

преди 3 години

"Това е солидарност"Ами солидарност е - нали някой трябва да плати за милионите отказани индийски ваксини на Астра Зенека...

110

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Солидарност ли беше холокоста ?Защото с лъжата че това са ваксини а не тестови продукти се извършва точно това .Колкото повече нездрави , болни хора се насърчават да се "ваксинират " толкова повече данни се събират при кои болести ваксината добринася за летален край-смърт или увреждания ! Говорят ви с езика на Оруел . Смъртта е солидарност и ние трябва да сме благодарни . Пляскайте ,радвайте се че ваши роднини и вие измирате с вашето собствено съгласие !