149

истина ли е?

преди 3 години

Кой е най-мразеният политик и партия след БКП? Гласувайте, че тоя ще ни довърши...

148

В английският език

преди 3 години

Има три думи за отмъщение -Vengence, Revenge, Fewd - Едното е отмъщение за някакво много грозно деяние заради, което цялото племе е потресено, обикновено смъртта на някой много свестен човек в племето дето някой го е очистил, Vengence-това е отмъщение на лична основа например някой се е опитал да ти свети маслото,обаче не е успял и си оцелял някак или нещо много тежко и мръсно ти е направил или на близките ти,а третото-третото е fewd - кръвна вражда между два рода, но не в стил Ромео и Жулиета!

147

Знаеш къв е проблема

преди 3 години

В цял свят къв проблема - отмъщението е забранено. В смисъл преди като някой *** направи нещо на някой, хората на тоя някой разбират и неизменно следва отмъщение. Днес това се нарича саморазправа и го прикачат към поговорката зъб за зъб, око за око само ще направи целия свят без очи и без зъби. Няяааа да стане така -самия факт, че някой може не да те вкара в затвора за някое твое дело, а да те пречука в някоя тоалетна и последното което дишаш е миризмата на фекалии ... кара те да си смирен!

146

Аз

преди 3 години

Аз па ви умрем за скапаните ваксини.

145

Истукан

преди 3 години

Режете го неделя, хич не го жалете. Опска всичко.

144

Анонимен

преди 3 години

Сякаш от Европа не ни унижават достатъчно, че сега и приемаме дарения като някоя африканска държава срината от гражданска война. Ще ни раздадат ли и фланелки със знамето на ЕС? До тука ни докараха нашите "избраници", които имат доблестта на мокър ***.

143

1959

преди 3 години

При мутрите няма нищо за което да милеят-нито майка нито Родина нито народ! За това тоя продава и подарява най-нагло България и българите на краварите и ни подлага на геноцид с отровните ваксини на запада! Народеее, излез и гласувай и прояви разум да отидеш до урните!

142

w

преди 3 години

Това за ваксините е предложено, но доколкото се разбра Чехия, Австрия са против и няма как да се реализира засега.

141

Щирлиц

преди 3 години

Допълнителните токсини звучи по-правилно.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Браво Бойко, или си скрит гении, или българите са ***.Види се, гений е и не е скрит! И голяма част от българите на са ***! Има и умни, вождове на столетни партии, но ги запомняме главно с нищоправене, много голямо перчене и поройно оплюване на брадите си!

139

Тонката

преди 3 години

Бойко трябва да нареди на симпатизантите на Бесепето никакви ваксини да не им дават:):):)В краен случай Астра Зенека:):):)

138

АстраТромбоза

преди 3 години

Евала Бойко, добре че е чуждата милостиня, че ти *** за зеле не ставаш, както и цялото ти правителство, здравен шаб и НОЩ. Абе, някой нещо за ваксини без mRNK или вектори чува ли, ще има ли такива?

137

ОЙКО

преди 3 години

До АнонименЕ нема таково животно - рекъл шопът гледайки жирафа в зоолическата градина!Бедна Българийо...

136

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Батемберг, Фердинанд и Борис 3 които не са българи са били далеч по отговорни държавници от банкянският предател!

135

Анонимен

преди 3 години

Може да сме най-бедни в Европа, ама имаме най-богатия министър председател при това с доста ниско образование, и не говорещ никакви чужди езици, който е на път да спечели пореден мандат. Браво Бойко, или си скрит гении, или българите са ***.

134

Анонимен

преди 3 години

Баце, кво прайм с АстраБозата, Бацеее..., германците я спряха напълно!!!Минават на Файзер или на Модерна!Ние кво шъ прайм с тази "отрова"?

133

Анонимен

преди 3 години

До отровна гадМного мечтаеш.Я вдигни високо герберското знаме !

132

Анонимен

преди 3 години

До ПрофесорЯяя,що толкоз минуси ,подлого!Лапкаш ли от кацата с мед докато съседа ти се чуди какво да сложи на масата на децата си?

131

Анонимен

преди 3 години

Пфайзер и Модерна само за техни хора.

130

Do 12

преди 3 години

Много простотия има в България!