11

Анонимен

преди 3 години

Браво на номер 1!Антиваксърите трябва да бъдат отделени от обществото и да си живеят в техния безопасен свят, за да не ги безпокои никой с лошите ваксини, докато не изчезнат по естествен начин.

10

Анонимен

преди 3 години

Браво на Бойко!

9

Анонимен

преди 3 години

Ще и може не се броят в този случай.Важи само минало свършено време.Получиха, имунизираха, ваксинираха и др.

8

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Много герберопитеци тук рано сутринта бе. Усещат, че ще сте на работа още 3 дни и после ще тролите за друг явно. Тиквата и да спечели ням с кой да управлява. Всички са прецакани от тях и никой не ги иска вече. Тов е края на тиквата

7

до 1

преди 3 години

По твоята логика - Ако не си си бил ваксина против Ебола, значи и ти си антиваксър!

6

Астра шебека

преди 3 години

Чудесно, но първоаприлските "новини" трябваше да ги пускате вчера.

5

Анонимен

преди 3 години

нашия да не ги е отказал пак?

4

Анонимен

преди 3 години

Браво на Бойко Борисов!

3

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

2

Доктор Трайков

преди 3 години

Само вчера през нашето ДКЦ бяха ваксинирани над 50 деца на възраст от 2 до 16 годишна възраст, без никакви странични ефекти, ваксината на Астра Зенека е сертифицирано БЕЗОПАСНА. Препоръчвам!

1

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.