49

Анонимен

преди 2 месеца

За 42 лв на ден смятай какво ще ядеш и пиеш. Ракията на цар киро и кренвирши от пилешки човки

48

Forever Shop

преди 2 месеца

За кемпер трябва равно място, скалите пречат.А от Искъро, по-дълбоко нема.

47

do 34

преди 2 месеца

Пиян Ганьо... Пак ли ти бе, безполезен трол такъв

46

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 месеца

Идват алчни печалбари да наемат обекти на високи наеми, после фалирват.На другото Лято сменят дейността, но...пак така.Беше наистина време на добри печалби, но тогава туристите бяха платежоспособни.Елате с кемпер на паркинга, докато още е безплатен.Вече чужди туристи ви изпревариха, но има меса на 1-ва линия.Успех ШОПИ тарикати !И умната !

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ха-ха, скочили... Нищо не е скочило. Може да се покачи от търсене, но в България няма истинска пазарна икономика, следователно и пазарна логика.А дори и да е истина никой не им вярва.

44

Атанас Велмазов

преди 2 месеца

Никакъв туризъм няма да се съживява , докато ОВЦЕТЕ дремят, ще има ЛОКДАУН след изборите, после малко моренце от юни до август, но българите са бедн.яци и крайно неплатежоспособни клиенти, трагедия за икономиката, септември идва 4-тата вълна, през ноември 5тата, а март 2022г 6тата, сценария е до болка познат, ваксините няма да са ефективни срещу новите щамове и техните 500 разновидности, ще се правят нови ваксини, дотогава нов локдаун, нов щам, нов локдаун, поне до 2030г..Събудете се ОВЦЕ !!!!!!

43

до 44

преди 2 месеца

Аз също... На почивка в София?!? Предлагаме атракциони - кибичене в задръстване, екскурзии в екзотични квартали и срещи от 3ти вид с древни цивилизации. Разходка с метрото. Разходка с древни транспортни средства от "АДския транспорт". Безплатна астма. Бонус - луд съсед с къртач прави ремонт от 6 сутринта. В 6 вечерта е пиян на мотика и крещи на жена си. Бонус при възможност - идва полиция и представлението вече трае цяла нощ.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Девин раздават пакети с ваучери. Познати си купиха по един ваучер за 20лв. Видях как изглеждат-дефакто им обещават 10 посещения на преференциална цена. Можело да се ползва от цялото семейство и да се отстъпва на др.хора. Като една брошурка и се изрязват купончета. Важи за 1 календарна година. Преди 2мес. си купиха и 8 колеги.Никой не е ходил реално.Само мечтаят и ваучерите за сега им стоят непокътнати. :)

41

Стамат

преди 2 месеца

Ка са казва ден дето година храни? Великден ве!

40

Анонимен

преди 2 месеца

от София съм но въпреки това не мога да си представя че някой ще дойде на почивка тук... това няма да е нормален човек!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ще обрулят няколко нещастника и останалите стаи ще си останат празни. Че жената на шефа е прочела чуждоземска туристическа брошура мноооого бавно не я прави икономист. Е, има и уловка. Фиктивно всичко е пълно, а на практика не. И това е първи урок по пране на пари. То в София няма кого да напсуваш и да искаш по улиците - представям си по тия курорти какво мъртвило е. Ама си викат - те от толкова време са били заключени, дай да ги брулим. Бай *** - хотелиер. Алеко се хили от отвъдното сега.

38

Tourist

преди 2 месеца

Cenite skochili troino turizma se sajivqval. buhahaha. Te horata se napalniha s pari v pandemiata....

37

Diabolo

преди 2 месеца

Успех! :DDD

36

герб пълни дибили

преди 2 месеца

Бума ще е голям, хотелите се пръскат по шевовете, настаняват туристи на походни легла, собствениците не насмогват да прибират милиярдите давани от туристите.

35

Анонимен

преди 2 месеца

туризмът е най-мръсният бизнес като говоря за големите хотели, едрите собственици. Българите с малък семеен туристически бизнес им стискам палци да успееят. Но големите никога не се наяждат! винаги е за сметка на персонала и гостите/клиентите.

34

Sperko

преди 2 месеца

Прав е пияницата. В БГ хората не могат да правят бизнес. На БГ чорбаджията разбирането му за бизнес е цакане на клиента, а не да предостави качествена услуга/продукт.

33

Анонимен

преди 2 месеца

ЦЕНИТЕ ТРЯБВА ДА СА МИНИМУМ 150лв/ден. РАЗВЪРЗВАЙТЕ КЕСИИТЕ. ДАВАМ КРЕДИТИ 33,33% ЛИХВА/МЕС.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Кунчев пак се пени в Нова тв , анимационен герой

31

пияница мистик

преди 2 месеца

ХАхахахахаха, бай Ганьо никога няма да се поучи от западния модел. Където гледаш да печелиш малко, но от голям оборот. Бай Ганьо си мисли, че като надуе цените тройно и така ще избие за няколко дни, месеците, когато не е работил заради Ковид 19 :))))

30

асан хасвалта

преди 2 месеца

курбан се дава в джамията, не в църквата.