356

баба мара

преди 3 години

наи бедната в ес но трие наи много коментари мислете в неделя

355

Хаха

преди 3 години

Тия пак пишат без да са питали Мутран.

354

=

преди 3 години

На България е жизнено необходима сериозна лява партия,но истински лява,истински социална,истински насочена към интересите на хората на наемния труд.Тъй наречената социалистическа БСП е партия комунистическите разбойници,които заграбиха активите на държавата и общо взето ги профукаха.Само гергов свинаря,доскорошния господар на мадам нинова е заграбил държавни активи за над 3 милиарда лева.След 60 г. комунистически грабеж няма как да сме богати,едва в последните 10 г. държавата дръпна напред.

353

Анонимен

преди 3 години

До 332Не се излагай. Имаше публикувана официално информация от НАП с заплатите и колко хора ги получават. За август 2020 само 13034 са със заплари над 8000 лева по КТ. Със заплати между 5000 и 8000 лева са 31303 човека, но тук не са само по КТ, а и хора ен управленски позиции по договор за управление и т.н.

352

Анонимен

преди 3 години

След 05.04.2021 може да станем и по-бедни от Ангола ...

351

Нато на тор!

преди 3 години

13 години стигат времето е наше!

350

Анонимен

преди 3 години

До До 354/364"Само за инфо - една от най - фешън здравословни световни тенденции е всеки състоятелен да има собствено производство на плодове и зеленчуци."Мдааааа. Само че ние тогава не ги гледахме, щото така е "фИешън" или "здравословно", а щото иначе нямаше да има какво да ядем, тъй че нали знаеш какво да си направиш с приказките?

349

Barba Ganios

преди 3 години

GERB i Borisov sa nai-loshoto neshto v upravlenieto na darjavata Balgaria ot po-novata i istoria ! Neuk ,alchen za vlast i pari ,zavisim i mnogo lesno manipuliruem e chovekat sediasht na premierskia post ! Obgradil se e sas sebepodobni ! Koito ne go vijda e ili sliap ili podoben na Borisov !

348

Анонимен

преди 3 години

"Така наречения Закон на Парето за 20% най-богати, срещу 20% най-бедни"Няма такъв закон бедни-богати. Закона е "20% от хората произвеждат 80% от ползите и печалбите" Най-богатите не произвеждат- те смучат като пиявици, приватизират, унищожават. 20% процента са сред народа, а не сред богаташите.

347

1

преди 3 години

До Реалист,а сега всички привърженици,на сдс,се коалираха с комуниста бойко,това,в една нормална държава,не може да се случи,никога.

346

Анонимен

преди 3 години

Да ама строим магистрали! Така де.. това нали е важно?

345

Тролове днес полека!

преди 3 години

Че магнитни бури действат.Стоп на пиене, кафета,трудовата злополука чЕка !!

344

Гаро

преди 3 години

до 354: Така е,имаха си и обработваха и собствени градинки. И си произвеждаха вино,ракия,мед,сирене,месце,лук,чесън, домати,домашно масло,яйчица и мн.др. Строяха си и къщи на по два ката - имаха и кой Москвич,кой Жигула,че и Волги....А сега е леш!!!

343

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Елате да видите какво строителство има по брега.Там са откраднати от всички нас парички.Даже миналата година, удължиха срока за завършване на строежите.Помните ли ?!

342

ТИ НИЩО НЕ РЕШАВАШ !

преди 3 години

ДС своите слага на власт,до безкрай ще ни грабят!

341

До 354

преди 3 години

Печелиш палмата на топ 10 простотии днес във форума.Само за инфо - една от най - фешън здравословни световни тенденции е всеки състоятелен да има собствено производство на плодове и зеленчуци.Щот са прости..по същата причина и моите родители имаха вила с градина

340

отдавна казано

преди 3 години

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

339

Анонимен

преди 3 години

До OMG_LuckerА принципно, преди като избирахте от другите как беше?

338

Некомунист

преди 3 години

До Анонимен 302Сън не ви лови с тия чекмеджета плод на обърканата ви фантазия. Да си богат е привилегия на знаещите и можещи те. Привилегия на бол'шеките е да конфискуват и присвояват. Като гледам по реакциите, мнозинството в този сайт принадлежат към второто и това не е добре. Но, готованции от "стани да седна," винаги ще има за жалост. Природа, какво да се прави. Тя, и вашата лидерка така е таф' нала външнотърговското дружество, електроцентралка и още нещо. Затова си скрийте кирливете ризи!

337

Анонимен

преди 3 години

А Ури е най-бедните швейцарски кантон.Над шест пъти по-беден от Базел.Да си признават макезомбитата историческите корени, да влизат и да се свърши с това "най-зле в ЕС."Най-зле ,ама в ЕС.А това ,че можем и по-бързо да вървим напред е друг въпрос.