416

Бел

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment-->Eтo кaк ни упрaвлявaт в Бългaрия...Рaзлeпили ca пo cпиркитe oбрaзa нa Лeвcки дa будят пaтриoтични чувcтвa...държaт зaплaтитe ниcки и ни кaрaт дa игрaeм хaзaрт и тoтo и дa ce нaдявaмe зa пo-дoбър живот...нaглитe cтрoитeли държaт цeнитe нa нeдвижимoтo умущecтвo нa кocмичecки цeни и зa кaпaк ни cтрoят църкви дa ни вкaрвaт кaтo oвцe дa им ce мoлим...

415

bolbov

преди 3 години

Криво да седим право да съдим единствената читава държава на тази територия управлявана от българи беше и си остава Незабравима та Народна Република България.

414

Радослав

преди 3 години

Ако сте един европеец и влизате в България през ноща и през Дунав мост, то ще бъдете посрещнати от мрак, кратери и свинщина. В този момент всякаква илюзия, че все още сте в Европа ще изчезне от вас. Това са фактите! Още на влизане в територията ти става ясно, че попадаш в африканска държава с комунистически диктатор като Зимбабве, Мали и Сомалия.

413

Анонимен

преди 3 години

Може да сме най-бедни в ЕС,ама сме по-богати от 15 европейски държави.

412

Анонимен

преди 3 години

Банките, които надменно споделят подобни 'изследвания' са пряко отговорни за поддържането на хората бедни. Като са толкова загрижени да пускат безлихвени кредити.

411

ние не сме глупави

преди 3 години

Колкото повече помощи се раздават, толкова по-голяма ще е инфлацията.Това си е икономически закон. Те затова Беров и Виденов осакътиха държавата.А този който насочи държавните инвестиции да строи хотели за ефтини почивки на руснаците беше техния вожд и учител без един ден трудов стаж другаря СергеЙ Станишеф. Сега пак те плачат за помощи.Истината е че социалистите са седнали на масата на българския народ и тежат като воденичен камък на врата.

410

този ли?

преди 3 години

Социалистите изпадат в гърч само като чуят за успехите на България.Но аз като гражданин виждам успехите и не мога да се подлъжа под злобните прокоби на този закоравял социалистически индивид.

409

Анонимен

преди 3 години

Щот са ни най добри меринджеите на държавата та за това

408

Анонимен

преди 3 години

До протестъри"най-бедната държава с най-много частна собственост - жилища??"Къде, обаче? И виж как се води статистиката от скоро - собственик си, ама на изплащане. Ок! В малките градове има много "собственост", на хора живеещи в София. Не че нещо, ама не виждам млад човек, да се премести в къщата на прачичо си в с. Кирпаруву."в европа 90 процента от хората са наематели.. никакво собственост."Сега па българите не били бедни. Европейците били! Аре баста ...

407

Анонимен

преди 3 години

До 426Ами ако всичко върви по план Бил Гейтс ще си направи ранчо за 200 млн, но тези с по 10 апартамента ще имат по 0, като другите. Язък им за далаверите. Great reset или на се обръща.

406

Анонимен

преди 3 години

е поне имаме комунисти, да ни крадат и поучават.няма ли да се скирие някъде тая пасмина от предатели и убийци!

405

ha ha

преди 3 години

Парадокс - Най Бедна държава с Най Богати политици!

404

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 426"Как един има 10 жилища, а за друг вече е невъзможно и 1 да си вземе"Ми да, Бил Гейтс как може да има ранчо за 100 милиона, а ти да нямаш и един апартамент от 100 квадрата!

403

1

преди 3 години

До *** ликвидира,а любимия ти вожд ликвидира България.

402

1

преди 3 години

До Анонимен-426 как ,с кражби,затова сме най-бедната страна,няма никакъв контрол,дано Лаура Кьовеши,започне острелването на такива с по 10 апартамента,нали си чел,пратените 10 прокурора,за работа при нея,9 бяха неодобрени и върнати в България,това какво говори,че не сме само най-бедни,но и най корумпирани.

401

1

преди 3 години

До протестъри,абе ***,какво общо има частната собственост,с беднотията,ти знаеш ли,че моя апартамент,съм го купил за 3.500 левапрез 1965г.,а дясната ръка на твоя бойко,купи спалня с асансьор и апартамент.

400

Анонимен

преди 3 години

Как един има 10 жилища, а за друг вече е невъзможно и 1 да си вземе

399

1

преди 3 години

Това за бедността,сигурно любимката на бойко сталинка,го е написала,др.борисов,ти нали и каза,че сме най-богати,най-висок кредитен рейтинг имаме,но сталинка,нещо не слуша май.

398

Анонимен

преди 3 години

За да сме най-бедни, трябва някои да са престъпно богати и това е така.

397

Анонимен

преди 3 години

Има и други статии за управляващите,не само че сме най-бедната страна в немските журнали пише че европейските средства потъват в България.На списанието са Бойко и Меркел ,не знам защо. Те европейските средства са и наши и на останалите европейци средства на всички данъкоплатци.