9

Анонимен

преди 3 години

По-логично е да заразяват. Как ще образуват антитела без да се срещнат частично с вируса? Освен това ваксината не е броня и не пази въобще от зараза. Единствено, ако се заразиш се очаква да го преболедуваш по-леко.

8

Анонимен

преди 3 години

всички около мен, които си поставихме астра зенека (това са поне 20 човека) имаха реакции. Общо взето един ден след това най-добре да си го заложиш "почивка". Вдига се температура, мускулна отпадналост и тн. За 24 аса отшумява всичко. Единствено по-възрастните над 60--65 може да нямат реакции. Но да твърдят, че са само 3.2% е измама. Дали сме се оплакали на някого за статистиката, не ... лежиш, пиеш нещо за темпаратурата. След третата седмица, тези които си пуснахме тестове имахме антитела.

7

Анонимен

преди 3 години

Битият и ваксинираният не си признават. Затова има толкова малко съобщени случаи.

6

47848

преди 3 години

Калинката министър със странно бърза кариера да беше попрочел някой и друг учебник през тези 12 месеца пандемия.

5

Попай

преди 3 години

Абсолютна лъжа, всеки трети или четвърти е с някаква по- сериозно реакция, при това не само от набедената Астричка. Присто не се отчита всичко. Но по- лошото е , че покзата е никаква, като противогрипните ваксини.

4

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните не били заразявали околните. Министърът пак лъже, но този път като за последно.

3

65

преди 3 години

Ама тия ваксинирани да не се правят ущипани госпожици. Естествено, че ще има реакция.А питате ли бебета на 3-4мусуца ,като им бият ваксина за три неща? Я да си припомнят

2

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли, че Модерна е правилният избор.

1

Анонимен

преди 3 години

"Ангелов категоричен: Ваксинираните не заразяват околните!"Тоя пак знае повече от производителите, които казаха че ваксинираните можели да заразяват околните. Да напомним, че Коцето също така обяви ваксините за абсолютно безопасни, точно ден преди по цял свят да му набият канчето и да кажат че предизвикват тромбове... Лъже, лъже, лъже... Ами дано пак да си го изберем! Ако не за министър, то поне за дупетат!