49

Анонимен

преди 3 години

Лекарите и сестрите и др мед работници не са на Герб те това работят и е нормално да се ваксинират и аз съм лекар и се ваксинирах с Астрата не е добре да ви кажа

48

Анонимен

преди 3 години

Който е избрал да се боде, сетне да се не оплаква. Аз ако се хвърля от някоя скала и се потроша, трябва ли да се оплаквам от скалата ? Имали фобия от вирис хората, отишли да им инжектират някакъв химикал. Те не ги е страх от този химикал, но ги е страх от вирус. Като сте безумци, търпете си последствията.

47

Анонимен

преди 3 години

Не, че някога съм имал съмнения по въпроса, но като ви чета коментарите за това как ваксините разболяват от Ковид-19, отново се замислям относно умствените възможности на огромната част от населението у нас... По рождение ли сте глупави, недоучили ли сте, паникьосали ли сте се?! Хайде, мислете малко от малко...

46

Анонимен

преди 3 години

Добре де, някои не ги хвана една година, но след ваксината ХОП ковид.

45

Топор Ментраджиев

преди 3 години

До 52Ако дядото беше ваксиниран,щеше да живее поне до 185 години! Най-малко!

44

Анонимен

преди 3 години

Добре де, скоро почина човек на 85г с ваксина, дали ако не беше се ваксинирам щеше да е жив още?

43

българин

преди 3 години

Ако официално 3,2% от ваксинираните българи са се оплакали от странични реакции, значи истинският процен е 32% минимум!Явно тези 3,2% които са се оплакали официално не са успели да ги зомбират напълно.Познавам много хора, които буквално се разболяха за няколко дена след ваксинация, даже някои си взеха болнични или отпуски да се оправят, ама иначе се фукат че са ваксинирани и ми викат: "А, щом имам симптоми, значи тялото ми реагира, значи ваксината действа!"

42

Анонимен

преди 3 години

"Може би ние сме единствената държава в Европа, в която хората имат достъп до ваксината, стигат до нея и след това се отказват от нея, защото не е тази, която са избрали, посочи министърът." - глупав ли е този? Щом е обявил, че може всеки сам да избере ваксината, да направи такава организация за поставянето й, че съответния човек да получи каквото е избрал, а не каквото му дадат.

41

1-н

преди 3 години

Истински лъжи...били се отказвали, ах каква изненада, а защо ли?

40

До Анонимен 45

преди 3 години

1500 от 3000 се оплакват от лека болка в рамото, евентуално температура и мускулни болки за 24-36 часа. И го сравняваш със смъртността от Ковид, повтарям СМЪРТНОСТ, която далеч не е 0.03%???Ето заради такива като теб сме на това дередже.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе, крайния Резултат от Борбата с Пандемията, да не се окаже по-опасен от самата Пандемия???

38

Аз

преди 3 години

Стига с тези безумия, че ваксинираните се разболяват от ваксината и заразяват останалите. Не знам колко ниско ниво на мислете или тотална незапознатост с типа на ваксините трябва да има някой, че да го твърди. Проблема е, че много от ваксинираните започват да се имат за недосегаеми след ваксината, пренебригвайки фактът че нивото на защита от ваксина е добро минимум 18 дена след първа доза. Добавете и 3тата вълна,в която сме и ето защо са болни хората с ваксини.

37

Анонимен

преди 3 години

1500 на 30 000 ваксинирани - това са 5% от хората които имат проблеми след ваксинация.Значи - 5% от хората се оплакват - няма проблем0.03% смъртност от вируса - огромен проблем. Пандемия и локдауни.Вие сериозни ли сте????

36

Анонимен

преди 3 години

Дали са толкова? Със сигурност са повече. Но казаха, че ползите са повече от мредите. Така че смело, овце, редете се на опашка и си бийте тези неизвестни субстанции. И носете маските, че пак може да се заразите. Първо се мисли, после се прави такова нещо.

35

Анонимен

преди 3 години

Този пик на заразените се получи именно заради ваксинацията. Проверете в болниците и ще видите, че над 70 % от заетите легла са от ваксинирани.

34

Анонимен

преди 3 години

от Пфайзер получих особено главоболие.вдигане на кръвно до 143.гадене.виене на свят.метален вкус в устата малко увеличени лимфни възли на врата.но всичко отшумя до 4 дни.бях напълно здрава.после имах контакт с болни от ковид за 3 дни в затворено помещение и НЕ СЕ РАЗБОЛЯХ.

33

Анонимен

преди 3 години

Кои хора имат достъп тези над 65години имат по малък достъп и разчитат на личните си лекари Ние сме държава без правила и ред и на затова се връщат от чужбина и си слагат всксини тук после пак заминават а пенсионерите у нас си стоят неимунизирани но може да е за тяхно добро

32

Анонимен

преди 3 години

Докато ваксинират 20% ще дойде време първите пак да се ваксинирват. Не му се вижда вече краятдаже и с ваксини

31

Анонимен

преди 3 години

Из социалните мрежи от известно време обикалят едни твърдения, как ваксинираните се зараяват от ваксините и после целите им семейства се разболяват и умират. Налудничаво твърдение, но факт. И ми се струва че Ангелов има предвид това. А че ваксинираните могат да заразяват, могат. Само че трябва първо да се срещнат с вируса, не го хващат от ваксината.

30

От бай Тошо

преди 3 години

Не било в тикви, та в кратуни.!.