71

бааа го

преди 3 години

Сирените вият, дали не е умрел Бойко?!

70

Анонимен

преди 3 години

управляващи българоубийци сте вие!!! При условие, че държави като Франция и Германия и Испания налагат ограничителни мерки, за да си предпазят населението - у нас точно в пика на вълната се разпускат мерките. Това е геноцид спрямо народа!

69

Галин Костов

преди 3 години

Ами тези които са го изкарали със симптоми без да са отразени в здравната статистика броите ли ги? Аз го карах със симптоми без да си правя тест за да не ме карантинират. Имам положителен тест за антитела.

68

Майка

преди 3 години

висбъркана!За вас всеки ден е първи април! Въртяхте, сукахте "данни" и "пикове", за да лишите някодесетки хиляди български граждани ("заразени" + "контактни" под карантина) от правото им да гласуват! Още десет пъти по толкова наплашени (умишлено).И те ти я бакалската ВИ сметка - да натежат купените гласове.Заявления, препятствия, ЦИК-мик, подвижни урни - тромаво и трудно!НАРЕДБИ,ЗАПОВЕДИ И ЗАКОНИ, ПИСАНИ НА КОЛЯНО НЕ ОТМЕНЯТ КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО НА ГРАЖДАНИТЕ!Всички сте мас ка ри!

67

Пик или плато?

преди 3 години

А уточнете се!!!

66

Анонимен

преди 3 години

няма кой да измете мутрите от властта, защото в тях са парите и властта, а те самите няма да се изметат. Циркът просто ще продължи с нови актьори и шоумени. Ако изборите наистина променяха нещо - щяха да са забранени. Те са илюзия за публиката. Не е важно за кой си гласувал, а кой брои гласовете!

65

Анонимен

преди 3 години

Аха, в пика сме ама отваряме всичко. Минават изоборите и всичко приключва!? Тва ковид след две-три седмици все едно го е нямало... Така излиза според това изявление.

64

Анонимен

преди 3 години

Защо просто не поискате помощ от Русия, която се справи с вируса. Русия при всички положения няма такова високотехнологична медицина както запада но се справи, доката на запад не се справят. В Русия няма локдау, всичко работи нормално при минимални мерки, докато на запад хората са затворени и фирмите фалират. Русия на никого не е отказала помощ, но фашистите от ЕС по скоро ще оставят народа да измре и всичко да фалира, отколкото да позволят на васалите да се обърнат към Русия за помощ.

63

ДейвидКопърфийлд

преди 3 години

До 73 Аз още си пляскам

62

Анонимен

преди 3 години

Боклуцитеее от днес бг пак манипулират хората,на тиквата от четата ,само да ви кажа че ви остават 4 дена.

61

Анонимен

преди 3 години

последен напън за още някой чалгарски глас - отварят кръчмета с тераси в Пика на заразата !

60

Анонимен

преди 3 години

В Русия се справиха с вируса, западът защо не може да се справи?

59

Биджиец

преди 3 години

Предлагам да възродим цивилизования западен почин от преди 1 г. да излизаме на прозорци и балкони в 18 часа да пляскаме с ръце, не знам защо, ама нещо да плашим вируса, а може да внесем и малко би-джи флейвър и освен плясканици с ръце да злобеем и да го псуваме вируса дано се уплаши да бега. То от това нямаше абсолютно никаква полза, но може пак да опитаме. Иначе се видя, че и от задължително носене на лигавници, локдауни и ваксини също няма абсолютно никава полза, но и с тях може да продължаваме да опитваме както 30 години оптиваме с изборите. Лонг лив демокраси!

58

чопанса

преди 3 години

в неделя ще исметеме мутрите от власта

57

Защото е идиот

преди 3 години

До ННН -62 коментар . Защо разхлабваме по време на пик ли? Защото Баце от месец и половина е в предизборна кампания и него не му пука за човешкия живот . Не дава и 5 пари за стадото . Той си гледа процентите . Не подкрепях протестите защото да има стабилност и някой стабиун тип начело на държавата по време на пандемия е най- важното и за икономика и т.н . Сега обаче се надявам час по-скоро този да се маха и да не му виждаме очите повече . Достатъчно дълго му гледахме сеира ! То ядене , ядене, я

56

Да Оплодим

преди 3 години

всяка Уханка, преди Уханката да ни е отнесла!

55

Анонимен

преди 3 години

"Министърът заяви, че има държави, в които няма никакви ваксини, а у нас хората се отказват, ако тя не е желаната."Там е работата я! Докато има държави в които няма нито една ваксина, вирусът няма да изчезне. Пък и както се видя, разболяват се дори ваксинирани. Не като реакция от ваксината, а като коронавирусна инфекция въпреки ваксината.

54

n-та вълна ковид-19

преди 3 години

Грохналата баба Европа е обливана от топло-студените вълни на климактepиума.

53

Това 1-воАприлска

преди 3 години

ли е или е Сериозно?!

52

Анонимен

преди 3 години

Тестовете са тука има-тука нема.Един вирусоносител заразява толкова, с колкото живее. Броят на заразените и болните е много по-голям от официално обявеното.Като наблюдаваме мерките, повече от ясно е, че се гони стаден имунитет. Който оцелее... И без паника!