151

Щирлиц

преди 3 години

Пикът е в неделя.

150

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Ангелов . Докарахте пика да съвпадне с изборите . Няма да ви помогне . Ще гласуваме .

149

Експерта

преди 3 години

Този министър ме кефи.Разбирате ли- Министър Заслужава уважение като такъв.Какво сте се разхленчили дисциплина трябва и спазване на закониза да се развиваме като нация и Държава.

148

Анонимен

преди 3 години

Лекарите се оказаха толкова корумпирани и продажни, колкото адвокатите и съдиите. За някой друг лев са готови да говорят глупости. За "върха на платото" ни обясняваше вчера Ангелов. Кунчев твърдеше, че 5176 е по-малко от 5000, а Кантарджиев да ядем домати против тромбози.

147

Анонимен

преди 3 години

А къде отиде върхът на платото, господине?

146

върхът на връхчето!!

преди 3 години

До Случаен минувачПоредната жертва в името на БКП-Герб-ДС. Целта оправдава средствата. Лъжци!

145

Handel

преди 3 години

До Вирус"Тъй ли?! Щото аз имам колеги, които дадоха фира и не можаха да се самоимунизират срещу вируса."Отде пък ще имаш колеги след като си на издръжка на мама?. За да имаш "колеги" трябва да работиш нещо, а ти само повтаряш на баба ти лакардиите и цпцаш от чантата на мама.

144

УЙО

преди 3 години

Shto otvarqte togava ve ne6tastnik !!!

143

Анонимен

преди 3 години

стига сте показвали това крадливо недоразумение герберастко наре4ено Мухобоико

142

Анонимен

преди 3 години

едно си баба знае едно си баба лае..бае

141

Анонимен

преди 3 години

Шъ са мре!умирай тъпо 3.

140

Анонимен

преди 3 години

Как не разбраха простосмъртните че ги лъжат това което се представя е за да отместят фокуса от финансоваа световна криза към този вирус с който медии и правителства ви внушават.Вируса е направен да удря в дробовете.Защо.Защото ви обичат масоните.Защото трябва да печелят сзо фармация.Ако Мислите ви са негативно кодирани - привличат вируси.Мислите са материализират.Живейте в ЛЮБОВса за да сте здрави.Пандемията е създадена психоза от световния елит евреи.

139

Вирус

преди 3 години

Тъй ли?! Щото аз имам колеги, които дадоха фира и не можаха да се самоимунизират срещу вируса.Е, някои оцеляха, но още не се чувстват много здравословно, а и болестта повтаря при неимунизираните.Заб. Не ме интересуват вестникарските теории. Практиката показва нещо съвсем по-различно.Преди имунизирането с АстраЗенека има само един въпрос: "Ползвате ли в момента антибиотици?"

138

Handel

преди 3 години

Стига сте лъгали и мамили!От около 50 човека, с които поддържам контакнти почти всички вече имат естествен имунитет без никакви ваксини, т,е, са преболедували безсимптомно.Не случайно обаче на уж болен медицинската мафия полчуава по 1200 лв, а който иска тест за количества антитела трябва да ходи да си плаща - ако се плащаха тестовете от здравната каса веднага щеше да ви лъснат крадливите мyтри!

137

копи-пасте

преди 3 години

До ПроСоТо"Риба се лови в мътна вода"Най-много се краде с писалката през време на война, криза, "пЛандемия"!Проверете кои от известните фигури притежават верига лаборатории в които се правят и тестове за КОВИД! Чии фирми произвеждат, внасят, продават на едро маски, дезинфектанти, cлeдвaт вaкcинитe, ръкавици.... и на какви цени и надценки се работи?! И ще разберете къде е скрит ключа от бараката!

136

Щерю

преди 3 години

На К2 сме...

135

Анонимен

преди 3 години

Във върха на пика сме и разпущаме мерките дано да ни стане по голям върха

134

ПроСоТо

преди 3 години

В "най-върховната част на пика",тия ШАНТАВИБЕЗУМЦИ "отвориха всичко"!?!?!?!Ега ти тежкия кошмар,ега ти ЯЛОВОТОМАЛОУМИЕ!Има ли "пик"или не?Ако има,защо "отварят сичко"?!..Ако няма,защо размахват прогнилата тояга на "ужасната зараза"?!........ПОБЪРКАХА ВИ!!!!!..Побъркаха,за да могат "В мътната вода да ловят риби"..

133

истината

преди 3 години

Работим да сте болни и за това процента на ваксинирани е около 5%, за изборите да е пика за да на гласувате, руска ваксина няма ,защото е ефективна ще е поръчаме , когато повечето държави е е искат за да няма за вас прости народе.

132

Анонимен

преди 3 години

Усмивката е красота, а смехът е здраве. И двете са заразни, но маските ни пазят от заразяването с тях, така че няма страшно... :) ...