22

дърт

преди 3 години

До У 32От ЧЕЗ също, да не забравяме, че там отиват и печалбите.

21

дърт

преди 3 години

По цените на тока (и не само) вече наближаваме съседната галактика!

20

Демократ

преди 3 години

Напьлно сьгласен с коментар -38

19

Анонимен

преди 3 години

Управляващите са свикнали да събират от хората една сума,без да ги интересува нищо.За тях това е бюджет и овцете трябва да се стрижат.Абонатите намаляват защото измират,емигрират,но това не ги интересува властимащите.Вдигат цената и сумата която им трябва се събира.Така беше през соца,така е и сега,капитализъм няма нито конкуренция.И не е само тока,а и вода,газ и други монополни цени като олио и т.н.Пак си има ценовици и нищо,че населението намалява цената се вдига,защото толкова пари им трябват

18

Анонимен

преди 3 години

Нали ги гледах в един репортаж - две жици идват незнайно откъде и директно вързани на пружина в празна стая. Пружината не само топли ами направо свети - реотан, ама 2 на 150. И ония всичките в тая къща, посред зима голи ходят. Вътре 40 градуса. Сметни ква консумация има тая пружина.

17

Анонимен

преди 3 години

До H2В махалите нямат неплатени задължения, брат. Те там не ги отчитат, щото кво да отчетеш, то електромер няма. Просто си знает колко ток се краде ( не знаят коя къща колко а като цяло) и не им го спират защото се плаща този ток. Не от махалите а от теб и мен и останалите. Така че Ония си взимат парите, те са доволни. Махалите не плащат а имат ток - и те са доволни. Ние опъваме каиша и сме недоволни, ама само дрънкаме тук и нищо друго не правим. Така излиза че и ние сме доволни... :)

16

Анонимен

преди 3 години

Всяка година едно и също и всички мълчат. Ама разбира се че ще мълчат, щом хората си мълчат, другите за кво да се обаждат и да се бъркат в работата им? Така излиза че и едните доволни и другите доволни. Докато мъли народа - така ще е. Не само за тока, ами за всичко. С коментари в нета не става. НЕ СТАВА.

15

ля ля

преди 3 години

много ама много драстично вдигане на цените за последната година! и още по-драстично ще да е в следващите 2! трябва да се вдигне стандарта за да се приеме еврото което така или иначе са се подписали нашите поробители! аз пък трябва да си доплатя данъка аз колата за миналата година с лихвата защото съм си бракувал колата и ..... не знам защо!!!

14

H2

преди 3 години

Бесен съм , изключиха ми тока в 4 сутринта за неплатени 7 лева, в същото време не се изключва тока за неплатени задължения в ромейската махала

13

У

преди 3 години

Проклети да сте , EVN данъците отиват в Чехия, как не се намери един политик с топки да ги спре

12

безработен

преди 3 години

Чудесно!

11

Анонимен

преди 3 години

*** наглярите. Все искат да папат. До кога ще ги търпим тези обирджии. И продажния регулатор.

10

Анонимен

преди 3 години

На какво основание? Просто ей тъй?

9

21 до 23

преди 3 години

Ами най-*** което се сещам е да ти сменят електромера всяка седмица с различна марка, има поне 10 одобрени. Докато се научиш и са го сменили, едни хитри срещу нас така ги изгърмяха-идва една бригада и сменя всичко АПта, кабели, електромери-всичко и пишат един протокол. Не знам колко си наясно, но всичко до електромера е на електроразпределението. Могат да ти пуснат индивидуално до тебе специален кабел и нищо не може да кажеш. Така, че всичко е възможно.

8

номер 19-крадец??

преди 3 години

Точно заради такива блокировачи на електромерите като тебе има 100 допълнителни такси. Всички плащат сметките и на крадците на ток, заедно с на онези дето са "социял" в маалата. Аз съм се занимавал над 10г с изграждане и поддръжка и никога не съм бутнал нищо и винаги си плащаме тока. Има начин да го намалиш, ако искаш, а не да крадеш! Имаш късмет, че не са поискали да те хванат, има 100 косвени начина да се хване кражба, ама не им се занимава много-много.

7

Анонимен

преди 3 години

Тази година не съм плащал над 100 лева, а съм хоум офис. Купете си читави климатици. БСП някои ги пита сигурано за тока, ама ще ви ударят прогресивния данък и ще си го раздадат.

6

Дреме ми на ....

преди 3 години

Толкова е ементарно да си блокирате електромера без да пипате вътре, че няма накъде повече. Youtub ви обучава в картинки и видео.

5

Анонимен

преди 3 години

В неделя ше ви пратиме да дробите зейе. Гърбави сеяндури. Следващите които ще дойдат да внимават в играта че и тях предсрочно ше ги шкартираме.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако ще предлагаме аз предлагам да поевтинее. Или това е от предложенията на които не можеш да откажеш

3

Анонимен

преди 3 години

Тази година да им намалят цените. Защо все се увеличават?Пазарните цени понякога падат.