241

Анонимен

преди 3 години

До Вирус 289Не, не е. Получавах преди години, когато доходът ми беше малък. С годините заплатата ми се вдигна и ми спряха помоща. Минаха 2 години от тогава. Нищо не съм връщал

240

Java

преди 3 години

До Програмист 287 Е не баш. Кажи ми как да стана програмист, моля те? Искам да съм програмист, толкова престижно звучи. Какво работиш?- Аз съм програмист.... ухаааааа ГОРДОСТ

239

Програмист

преди 3 години

Повдига ми се от немотията ви!!!Не ви ли е срам???

238

има група

преди 3 години

има една група "програмистите в България" във фейсбук.като видят статия за заплати тука и пускат коментари с някакви измислени заплати за да им реагират хората. Чакат някой да им се впрегне не глупостите и после си споделят във фейсбук и се надъхват как всички им завиждат и се присмиват.жалка пасмина са програмистите.

237

Хаха

преди 3 години

Не могат да ми платят по-малко от работата, която "върша".

236

Ирония

преди 3 години

Избирате Нинова и ....хляб -15ст. ,а заплата минимум- 3000лв. Излизаме от НАТО и ЕС, но влизаме в Евразия на Путин. Цъфтим ли цъфтим. За храна ще ползваме танкове.

235

Германец

преди 3 години

И тука сте на дъното. Без изненади :)

234

до програмистите

преди 3 години

До До 272 допрограмистанали това ти казвам - до година две пазара на труда ще е зарит от програмисти и кандидат програмисти и заплатите ви ще почнат да падат.Не е трудно да се стане програмист.Като човек който ги разбира финансите и икономиката - следващите големи неща ше са космоса , биотехнологиите и някои други.пари се печелят от нерегулирани и млади пазари , а софтуерите са стара новина.

233

Анонимен

преди 3 години

Много болни мозъци.Който му харева чужбина,да върви там и да не се връща.

232

Шахматист

преди 3 години

До 277 Да ама малко дразни, аз съм програмист, взимам добри пари, да сте учили. Разбираш ли, те само програмистите учат

231

До 272 допрограмиста

преди 3 години

Това, че програмист се става по-лесно от доктор, не прави работата на програмиста също толкова по-лека или маловажна. И кому изобщо е нужно сравнение? Два съвсем различни сектора без никаква корелация помежду им! На програмистите заплатите са такива, защото има търсене и конкуренция. На докторите... болна тема, която обаче - пак повтарям - няма нищо общо с това, че някой, минал академия за програмиране, е взел от раз 2000. Аман от сравнения и противопоставяне.

230

абц

преди 3 години

аз съм съгласен но нека тука бензина да е 20 стотинки както също една нова кола да струва 3000 лева тогава не съм против да вземаме по-малко

229

до програмиста

преди 3 години

не е трудно да си програмист и сега има някакъв момент в който заплатите са високи.за това всички младежи са се насочили на там - който не успее все ще го вземат в някой кол център да обяснява на английски бабички откъде да си включат компютъра.за това и пазара на програмисти ще се пренасити до година , две.умните хора виждат бъдещето и се захващат с други неща дето ще са търсени след време.

228

до програмиста

преди 3 години

завършваш гаражна академийка , сричаш криво ляво на английски , правиш сайт за реклама на чорапи и те взимат някъде с 2000 лева начална заплата в чист офис с климатик и безплатно кафе и си клатиш краката.за да станеш доктор учиш 6 години + 2 години специализация. Трябва да знаеш добре химия , билогия , да наизустиш няколко хиляди страници учебници , трябва да знаеш минимум два езика за да следиш новостите. Започваш с начална заплата 1500 лва , работиш под стрес , живота на хора зависи от теб.

227

До 268

преди 3 години

И на останалите 4млрд. души по света пушачи това бе просто пример алкохола също е много скъп на запад освен бирата може би ,иначе дрехи и храна има на места дори по ефтини.

226

При баце в така

преди 3 години

Ако не ви харесва - терминал 2Айдеееее Мързели

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 265 Пушенето си е твой проблем

224

Анонимен

преди 3 години

в софия почти няма заплати под 1500 вече

223

краси

преди 3 години

До Истзабрай Банкянския толуп

222

Анонимен

преди 3 години

Е така е в Англия едни цигари са 30лв освен ако не се снабдяваш на черно.