60

Анонимен

преди 3 години

Медиците са на ръба но на кой му пука на кадтика най малко

59

Интерсно

преди 3 години

Но за сметка на това искат по -1000 лв отгоре обещани им от -буци

58

Анонимен

преди 3 години

Когато се затегнаха мерките, случаите бяха 2000- 2500. Сега надминаха 5000. Каква е логиката? Никаква. Всички страни със тотален локдаун бележат антирекорди. В Швеция мерки няма, и всичко е ок. Животът продължава, трябва да се живее с този вирус,

57

Анонимен

преди 3 години

Пир по време на чума. това което сега правят безхаберниците борисов, кунчев и другите от щаба е престъпление. Надявам се скоро да бъдат изправени пред съда.

56

прави са!

преди 3 години

това което правят в момента управляващите е геноцид! Кой ще ви лекува утре, бе, драскачите? Управляващите ли? Смотан народ, смотана държава.

55

Анонимен

преди 3 години

Спешните медици да се обърнат към управляващите и да им поискат сметка защо заплатата на една медицинска сестра в България не е равна на заплатата на нейните колежки в Германия или поне в Румъния!Уважаеми спешни медици, моля не се обръщайте към нас, вашите пациенти, защото от нас нищо не зависи - нито имаме пари да ви дадем, нито оборудвани линейки.И на 4-ти април си помислете за кого ще гласувате!

54

Алибегов

преди 3 години

Я тихо там докторчетатата, утре си пускаме заведенията и яко чакарака ще релаксираме алоу чухта ли ва?

53

111

преди 3 години

Браво! Най-накрая някой да се осмели да каже истината в лицето на управляващите....

52

Анонимен

преди 3 години

Гошо, помисли..И сега медиците са малко! Не достатъчно!Ако тръгнат те да пасат овце, няма да има кой да лекува болни и при нормална ситуация!

51

Уважаеми медици

преди 3 години

От Спешна помощ.От Ботокса нищо не зависи.А вашите шефове и председатели на съсловните организации просто клекнаха на един безмозъчен пожарникар.

50

Анонимен

преди 3 години

Е, най-накрая един смел човек, който знае за какво става на въпрос да излезе и да каже истината!Лошото е, че от цялото безумие , пациентите го отнасят!

49

Анонимен

преди 3 години

Ами да карат те тогава с по 24 лв. и то след месец. Стига евтина пропаганда. Не си мийте ръцете с лекари и учители. Не те искат затвори за граждани и изкуствени фалити на дребния бизнес. Всичко епо поръчка наеврогейци и нашите лижат подметки, за да ги подпират до безкрай във властта.

48

Реалист

преди 3 години

Уморили се били, а питате ли шофьорът на Джипката, че той без почивен ден обикаля ли обикаля. Я се стегнете, питате ли го да ли му е лесно?

47

аз

преди 3 години

Искате или не ............. избори идват. РазБойко трябва да успокои малко електората

46

Анонимен

преди 3 години

по-лесно е да се обикаля с джип, що не се качи в линейка да го разходят?

45

ДДРОнег

преди 3 години

Абе какво разхлабване, акъл няма този, който прелага разхлабване на мерките !!!Допреди месец заразените бяха много малко, само две седмици след отварянето и заразените, болните и починалите пак главоломно нарастнаха !!!То и изборите трябва да се отложат , ама ... полтиците нямат пари за отлагане !!!

44

Анонимен

преди 3 години

Когато една жена има повече чест, смелост, доблест и орехчета от цял един парламент....

43

НН

преди 3 години

Пълно безумие е да махнеш мерките в пик на болестта.Защо ги въведохте изобщо?!Прави са медиците, който е бил зле и опрял до тях, знае за какво става въпрос.Друг въпрос е,че държавата трябва да обезщети неработещите,както това се прави навсякъде в Европа.

42

Анонимен

преди 3 години

До ресторантьорБез вас можем, не сте първа необходимост. И без това криете обороти, даплати, данъци, осигуровки. Сега с ноши пари - от бюджета, пак ви дават помощи. Държавага няма да спре д по-малко бармани, сервитьорки, хостеси и съмнителни бизнесмени. Но виж без смешната медицина, не можем. Дори и да е смешна е по-нужна и полезна от вас. Стига сте ревали. Сома ние ли пострадахте. Като видя наглият Алибегов ми се изпаравя и малкото съчувствие към вас.

41

м

преди 3 години

БРАВО СПЕШНИ МЕДИЦИ ЧЕ БИЕТЕ КАМБАНАТА ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ВЕЧЕ НА ВРЕМЕ ДА ПРИЕМАТЕ НОВОЭАБОЛЕЛИТЕ И НЕ ПОЕМАТЕ ОТГОВОРНОСТ иэлеэте пред болниците эа да ви подкрепим и чуят УПРАВЛЯВАЩИТЕ