36

Ннн

преди 3 години

.... в това село не продават ли?

35

ХХХ

преди 3 години

Хахахахах .. селото аз ...един ли няма с топки да му свети маслото ами цяло село чака трагедията ? Това ако беше в моето село ........кожата му щеше да краси нечий стопански двор !

34

АнонимеН

преди 3 години

КУЧЕТО НЕ Е ВИНОВНО, ЧЕ СТОПАНИНА МУ ГО ПУСКА НА СВОБОДА!!!--------НА СЕЛО ИМАХМЕ 1 КУЧЕ И ТО ДОБРО И МАЛКО КУЧЕ И БЕШЕ НА ЖЕЛЯЗНА ВЕРИЖКА!-----------ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ СА В СТОПАНИНА , КУЧЕТО НЯМА ВИНА!!--------И ИСТИНСКИ ВЪЛК МОЖЕ ДА СИ ОТГЛЕЖДА ЧОВЕК НО ТРЯБВА ДА ГО ВРЪЗВА СЪС СТОМАНЕН НАШИЙНИК С КАТИНАРЧЕ :D

33

Реалист

преди 3 години

"Полицейски предупредителен протокол вече е връчен" -- 'баси реакцията, тия каква полиция са бе! За чий ги има изобщо!?

32

Анонимен

преди 3 години

Да пратят тия където с копия убиха зубара, те ще се справят и с кучето.

31

Шопо

преди 3 години

Малко наденица с рибарска кукичка вътре ще свърши чудесна работа !

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Пич, полицайте нямат право да ги пипнат, само да ги помолят. Имаме си правозащитници, кучезащитници, омбудсман, опозиция, съд с доста странни тълкувания на фактите и що е то право. По места тези дето ги хранят появи ли се колата на екоравновесие или ги крият, или нападат служителите. И накрая куче РАЗКЪСАЛО ДЕТЕ го държат в приют и кучепоклонничка от русенска секта за защита на кучетата му прави експертиза дали е агресивно???!!! Какво очакваш? Следващия разкъсан, естествено.

29

някой

преди 3 години

*** е ,че тормози, но никой не се е оплакал в полиция, община- *** народ сме си. Кучето седва да се ефтаназира, а собственика глоби солено и следва да има контрол как отглежда животните си, защото утре ще вземе друго куче и отново ще е същия сценарии.

28

Анонимен

преди 3 години

нпо та къде се сега? четири лапи осем нокти 3 опашки къде сте? Да ви кажа ли как се оправя проблема? Чувала и в реката. А за бабаита насъскване на селските кучета срещу него, да го хваща страх.Хората отдавна са знаели как. А не вашите нпо позьорщини.

27

Анонимен

преди 3 години

Интересно, ако някой с лък го утрепе кучкарите като във вчерашната статия за случая в Пловдив за една три годишна присъда пак ли ще вият, че не човешко.

26

Шоп

преди 3 години

Няма ли в цело село някой да го бие това nce бе!?

25

Запознат

преди 3 години

Няма лоши кучета, само неадекватни стопани

24

Анонимен

преди 3 години

Щом не е изяло някой предизборен плакат на ГЕРП значи не е агресивно.

23

Американ

преди 3 години

Ех, блгрстан, хората-, властта и тя такава.... на светлинни години от развития свят.

22

Анонимен

преди 3 години

А собственикът очевидно е ба ба ит след като хората в селото се страхуват от него. Такива проблеми не се решават с демокрация. Асоциални хора които не искат да са част от обществото и които пречат на останалите да живеят нормално са за някоя мина да копаят по 12 часа на ден та да се изморят и да нямат сили после да притесняват никого. Демокрацията за такива няма решение. Ние не сме толкова богати, че да го пратим на психолог да си приказват 2-3 години.

21

Некъф

преди 3 години

Ръгаш в една паржола сода каустик и като си я хапне ще спре да ви тормози!Престанете да се държите като някакви девици и все някой да ви отърве от проблемите ви. Ловджии няма ли в селото да му пръснат главата с бренеке на тая MACTия!

20

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли го онзи подпухналия апостол на кучепоклонниците."Кучето не било виновно"!!! И какво? Нямало защо да го евтаназират, защото хубавеца щял да завъди друго? Да си хапе и убива на воля. "Има си мерки". Защо не ги изброи стъпка по стъпка с вероятен ефект. Дори оптимостичен. Такива като него вързаха ръцете на и без това мудните институции. После виновни тези дето тровят кучетата. Самите кучета били невинни. "Кучето трябва да е вързано". Шефе, а бездомните защо кастрирани отново свободни?

19

Анонимен

преди 3 години

Няма ли една ловна пушка в това село...

18

Ловец

преди 3 години

Толкова ли няма някой колега да реши проблема ?

17

към жителите

преди 3 години

Тричайте го и няма да се сети да ви тормози повече.