56

аз

преди 3 години

Кви забрани какви жалби.. Един антифриз малко хляб и песа е готов

55

Анонимен

преди 3 години

Добре де, къде дремят здравните органи, та не си размърдат за д ниците, за която дейност им се плаща? Трябва да умре някой ли, за да поработят?

54

Krom

преди 3 години

Еми нямат ли ловни пушки в това село? Въпроса е лесно решим. А колкото до Нейко, една приятелска "мечка" от съселяните ще възпита в него социална отговорност, или поне ще го "мотивира" да промени адресната си регистрация. Такиви работи.

53

Зоро

преди 3 години

Кое село ?Кое куче ?Адрес ?

52

Анонимен

преди 3 години

В селото е лесно. Има Нейко - няма Нейко. Аз ако ударя 2 ракии и ще ми се види, като дива свинкя.

51

дрът кучелюб

преди 3 години

Толкова ли няма някой да му сложи синджир на тоя и да го навре в кучешката колиба да си лае на воля!?

50

Анонимен

преди 3 години

Кучето е най-малко виновно, трепереше очевидно системно пребивано от въпросния господин, който в нормална държава щеше да е на топло. Също ако кучето се докаже с прояви на агресия се приспива.

49

Анонимен

преди 3 години

Кучето не е зло,просто има лабави нерви..това важи и за някои хора

48

Авджия

преди 3 години

Едно бринекенце като му изфучи между ушите и ще кротне!

47

Минувач

преди 3 години

Ако аз бях кмет, Нейко щеше да си търси друго куче или друго село. Този въпрос се решава много лесно, но явно в селото няма кмет.

46

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство че кучкарите са зли социопати

45

Анонимен

преди 3 години

Като се разхожда свободно толкова ли е трудно да го застрелят, отровят, прегазят?

44

Ало Ваню

преди 3 години

Всичко което не е на 'жълтите" паветеа, е в чужбина и българските закони Не важат. Ако бяха турските, никой нямаше да чуе за това псе. П.С. Къде е кварталният мързеливец? Къде е кмета? Къде е БХК?!

43

Роки

преди 3 години

Толкова ли няма някой да го отрови това куче. На мен да ми изяде някое животно моментално ще го прегазя с колата без да искам........

42

Анонимен 69

преди 3 години

До Анонимен Да духаш супата!

41

Анонимен

преди 3 години

Повечето от жители на селото отказват да говорят и дори се страхуват да напишат жалби заради страх от собственика на питбула - тука е ключа от палатката

40

Анонимен

преди 3 години

До ХХХМи ако е някакво село с бабички и дядовци на по 70-80 г е нормално да няма кой да се намеси.

39

Митака

преди 3 години

Животните не са виовни за безотговорността на стопаните си! Щом го имаш животното ще се грижеш за него. Какви са тези безпочвени оправдания скъсало синджира? Глупости! Нейчо си е виновен за всичките злини на кучето и трябва да бъде подведен под съдебна отговорност, да заплати убитите домашни животни на селяните, и обезщети нахапаните човеци! Явно Нейчо е някакъв бабаит щом селяните се страхуват толкова от него и държавните институции нехаят!

38

Няма нужда

преди 3 години

да съдят собственикът му, а само да го пуснат в клетката на лъвовете в един зоопарк. Само така ще разбере как се чувстват съселяните му, тормозени от това животно. Толкова ли са смотани в това село, не могат ли да прежалят малко салам с няколко хапчета в него, и всички проблеми ще си решат. А и на стопанина на кучето могат да хвърлят един бой, после и котка няма да иска да гледа?!

37

Анонимен

преди 3 години

Дайте на доброто цивотно малко кебапчета със сода каустик. Почерпете го с каймица с антифриз, а стопанина като тръгне да го търси го хванете 3 *** и го счупете от бой