33

Анонимен

преди 3 години

Край на графици, ротации и всякакви подобни садистични експерименти! Тези щамове в момента са опасни и за децата, никакво "присъствено" повече до края на уч.година! От септември месец ни разиграват и си играят със здравето и живота на деца, учители и родители. Резултата го видяхме за пореден път!! Това е геноцид!!

32

Графиката

преди 3 години

За кой ли път може да използвате графика на Красю за по-практични неща, но е и за реализация. Два дни ваканция не можах те да дадете, какво остава за свестен график?

31

геноцид

преди 3 години

това е геноцид в най-чист вид

30

Свиня

преди 3 години

Пускат малко аванта на простацците предизборно да гласуват за тях после пак в кауша...нелепите обяснения за олабването са обида за интелекта на третокласник....но то избирателя си е ттъп...така че ще свърши работа и този път....

29

Психо

преди 3 години

Стига ревахте бе , ***! Едно и също . Вече година . Имате опция да не си пускате децата на ДГ ! Има формуляр и то още от първото затваряне. Ама май не ви стиска . Щом си е страх дръжте си дечицата вкъщи. Да ама не. Всеки пък полемики в интернет. На живо е друго . Отварят градините и 80- 85 % си пускат децата . Ако ,че уж реват! Артисти ! *** пускат постове против отварянето ,а истинските родители чакат с нетърпение. За децата да не говорим . Скрийте се скопени индивиди и замълчете!

28

Анонимен

преди 3 години

Супер ластици сме но някои се късат те умират кога ще ги спрат като съобщят за първото починало дете с ковид ли

27

Анонимен

преди 3 години

никой на никого не е забранил да се изолира.ако желае може бункер да си построи скафандър да си намери също и психиатър.

26

Хммм

преди 3 години

По-интересно ми е колко време ще останат отворени. Не си го навиване, няма няма толкова болни. Всичко е за пари от Европа еди колко си ни струваше отварянето и еди колко си ни изеле пак всичко да затворим.

25

Анонимен

преди 3 години

Стига сте играли Проба-грешка. Колко живота още трябва да си отидат? На фона на многото заболели как така се отпуска държавата? Или пак ще водим класацията за по по най...

24

Анонимен

преди 3 години

Всички тези, които сега взимат напълно неадекватни решения на фона на бушуваща епидемия и челно място за България във всички негативни класации по света им пожелавам бърз съдебен процес след изборите и да изгният в затвора без право на обжалване.

23

Анонимен

преди 3 години

12 Април голяма дата !

22

рийш ли

преди 3 години

До Анонимен 22Които е имало да умира, ще си умре и нищо не може да го спре.

21

Анонимен

преди 3 години

Над 100 учители починаха. Точно толкова, колкото и лекари. Светла им памет!Умориха първо лекарите. Сега следват учителите.

20

:)

преди 3 години

Тия отворените според които от детските градини тръгвала зараза - надуйте го сополив!

19

Анонимен

преди 3 години

Човек не знае, да плаче или да се смее. Да свършват тези избори, че да се вземат истински мерки, все едно от кой, само да са по рационални и ако може истински.

18

до 18

преди 3 години

Ясла е останало от комунизма. Децата на ясла. Звучи животинско. Кой се храни на ясла? Думата означава "Подобно на корито приспособление, в което се поставя храна за селскостопански животни."Тези думи са остарели. Трява реформа от корените на системата. Но няма как да има реформи докато няма лустрация. Първо лустрация и след това ще дойдат реформите. Защо ли? Защото всички политици в България са продукт на системата. НЯМА КАК ПРОДУКТА НА СИСТЕМАТА ДА НАПРАВИ ПРОМЯНА И РЕФОРМИ. ТЕ СА ОБРЕМЕНЕНИ.

17

Анонимен

преди 3 години

Е, ама всеки знае какво е забавачка, нали? То понеже "детска градина" е по-добре, а пък "ясла" още повече. И да ви имам "образователния процес", точно са си лели там. Хайде по същество за мерките, мерки ли са това изобщо!

16

Лом

преди 3 години

До СофияИскаш ли да те измътят в инкубатора?

15

до №6

преди 3 години

Министър Вълчев ги нарича така във всички интервюта. Те хората не са виновни. Министъра калпав. ГЕРБ да се отърве от него докато е време!Толкова неадекватен министър на образованието не е имала България до момента. Ние мислехме, че само М. Кунева беше неадекватна, но Вълчев я подмина.И изобщо нямам предвид нищо свързано с политиката. Като цяло този човек не знае какво прави. Жена му и издатеството зад което стои са в основата на неговите решения и действия. Вълчев е забавач 1 в България.

14

София

преди 3 години

Перфектно, най-големите инкубатори на заразата. Тамън после ще си я носят вкъщи и всичко ще върви по план.