83

Forever

преди 3 години

Не са за смях тези които правят шоуто, а тези които им ръкопляскат.

82

Фънки Черно фередже

преди 3 години

Интелектуалния Фънки от "черно фередже" се фръцна, че неможел да гледа образа на Азис. Толкова интелектуален труд е положил в текстовете на "черно фередже" как да гледа Азис сега...

81

БДЕТЕ!

преди 3 години

Хора, бдете!

80

Анонимен

преди 3 години

Еди път на площада Фънки свиреше със Стенли.И през деня когато правеха звука (саундчек)Роми младоженци пожелаха да се качат а сцената и да си направят снимки.И Фънки ги качи и се снимаха на воля с него на микрофона на барабаните.Така че това в тъпите предавания си измислят драми за реклама.

79

Истината

преди 3 години

В Библията няма такава дума расизъмзначи е невалидна .

78

Анонимен

преди 3 години

Би било по добре,ако мъжете си играеха мъжки образи и жените си играеха женски.Това ,мъжете да играят жени и жените да играят мъже, се изтърка.

77

ЧОВЕК

преди 3 години

ГАФЪТ Е АБСОЛЮТНО НА ПРОДУЦЕНТИТЕ. ТЕЗИ КЛИПОВЕ ГИ ГЛЕДАТ И ДЕЦА.

76

Do68

преди 3 години

По онова,,лошото време" беше немислимо някой да спонсорира подобни предаваниНа извратеняците имаше отделено място.Тази псевдодемокрация превърна културата ни в казан на дявола.

75

Анонимен

преди 3 години

И Азис и Фънки се правят на скандални за да се продават.Но Азис прекали с използването на думичката расизъм.

74

Анонимен

преди 3 години

Азис първо да се ограмоти към коя раса принадлежи и тогава да пищи за расизъм. Ромите са част от индоевропейската раса както и българите от български етнос. Не харесването на даден стил в музиката/изкуството или поведението не е расизъм. Много е модерно да се правят някои на жертви като в Сащ

73

LosHo

преди 3 години

Имитацията беше много добра, но друг е въпроса каква вулгарност сценаристи и продуценти са избрали да бъде възпроизведена във формат, който гледат и много малки деца !

72

Да

преди 3 години

До Анонимен 85Неуважително беше, но " расизъм" е твърде силно казано!

71

Анонимен

преди 3 години

Извинявам се за грешките,но имам проблем с клавиатурата.

70

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам песента на Азис, но ако продуцентите са решили, че е подходяща за това шоу, би трябвало журито, които все пак работят за шоуто да могат да я изтърпят и да я коментират без да изпадат в ступор. Така че Азис е прав - неуважително беше.

69

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ АЗИС да отива да пее в Белене на подобни извратеняци като него.Нима не виждате каква поквара внася в душите на младите?Ценностната сиситема,представата за стойностно и красиво е подменена в душите на младите.Стойносното изкуство бавно и методично се подмена с първична мъсогия.

68

Teo

преди 3 години

Ами Азо да отива при Люис Хамилтън и да му топли чаршафите ... като две капки вода са по поведение! От горенаписаното някой търси под вола теле. Е, в неговия случай това е нормално състояние, но не е нормално състояние в природата, а и това, че не те харесват или твоето изпълнение не значи, че си расист. А дори и да си, това е просто проява на лош вкус. В случая расистко е изявлението на Азо. Не е нормално да държиш човек отговорен за действията му, след като няма вербална агресия срещу теб!

67

СС

преди 3 години

Зрелища за простия народ! Да не мисли за проблемите. Съвземете се и спрете да гледате подобни долнопробни предавания.

66

Анонимен

преди 3 години

До Фънки-дебелакаКАКВО ЖУРИ Е ТОВА?Сбирщина от чалга поклонници,хора с ниска духовност,липса на изтънчен вкусЩОМ Азис издигат във фетиш смятайте какво падение сме.Ударили сме дъното на блатото,където няма светлина,мрак в душите.Разбирам, шоу е,но липсва духът на класическото шоу.Не развлекателност ,а простащина лъха от всичко това.

65

Останете с нас

преди 3 години

И след рекламите!

64

pich

преди 3 години

Азис и пеене ... звучи като оксиморон.