123

Анонимен

преди 3 години

Фънки понякога прекалява, но в случая Азис не е прав. Фънки се е въздържал и просто е отказал да коментира цирка!

122

вая

преди 3 години

На Фънки като не му харесва чалгата, да си стои в къщи. Шоуто е за всички жанрове музика. Да седи гладен и да слуша рок😁

121

Анонимен

преди 3 години

Не слушам музиката на Азис, но Азис никога не би обидил някой ей така за кеф както прави Фънки.

120

Анонимен

преди 3 години

Добре де, мен като ме е гнус от Азис, чисто физически, това прави ли ме расист? Само питам.

119

Анонимен

преди 3 години

Азисчо позалезе и реши да се включи към metoo, белким понатрупа некоя популярност. Очаквам книга за борбата на Азисчо срещу световния расизъм.

118

88

преди 3 години

До ТОВА Е ИСТИНАТА - и още перверзното - те с коцето са най- по- е...чи! само те имат Красиви жени и скъпо пиене - хората газ пият и не го размахват ...

117

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!

116

Ненчо

преди 3 години

Канете талантливи артисти като Ненчо Балабанов, а не разни едни и същи измислени "випове". Пуснете си имитацията на Енрике Иглесиас от Ненчо - това е най-доброто нещо, правено в капките! Нали сегашния сезон щеше да е "ол старс"?

115

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 3 години

До Наблюдател - ФЪНКИ Е ГНУСЕН ПО ВИЗИЯ, ПО САМОЧУВСТВИЕ, ПО ОРГАНИЗЪМ, ПО МАНИИ, ПО НЕЧОВЕШКО, ПО ПИАНСТВО, ПО НАГЛОСТ !

114

безразличен

преди 3 години

Не е ясно това дали е шоу или "шоу".Май е второто,всичко е много зле нагласено,пристрастията са видни от Космоса чак,поведението на много от участниците и част от журито е неприемливо.Най-хубавото е,че можеш да не го гледаш,спестяваш слушането на цинични двусмислици,неприлични жестове и забележки.Не си струва загубата на време да го гледаш.

113

Наблюдател

преди 3 години

Азис е прав да се възмущава от поведението на "големия" музикант Фънки! И най-вече за това, че е безобразен лъжец и лицемер! Значи, като заговори за музиката на Коцето /аверчето от пиянските му вечери в Биг Брадър/ мед му капе от устата и това било класна музика, а тази на Азис не била ?! Хайде малко уважение, надут Плондир такъв! Забрави ли кога се лигавеше с Коцето точно на тази сцена на "Капките" и как нямаше проблем да друсаш кючеци с него по Нова ТВ, а? Голям музикант бил той, голямо нещо!

112

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Дали Фънки...разбира от музика е спорно,но не е спорно,че му липсват...първите 7 години на...завалията.Какъвто и да си,първо трябва да си...човек;другото,след това.

111

Кармен Златарева

преди 3 години

Гледайте само с какво ни занимават и кои новини са с приоритет и си правете заключенията!?...

110

Анонимен

преди 3 години

Според Азис да не харесваш нечий образ и да си погнусен от него е расизъм т.е. според Азис всички трябва да го харесваме и да не сме погнусени от него, иначе сме расисти. А щом Азис не харесва постъпката на Фънки и е погнусен от нея, тогава можем ли да говорим за расизъм? Фънки е част от шоуто и като участник е длъжен поне да изслуша това, което се представя на сцената, но отказът му да го направи, да се смята за расизъм е липса на елементарни познанич относно това, какво означава расизъм...

109

Анонимен

преди 3 години

Единственият музикант и разбиращ от музика е Фънки. Този, който винаги е точен и прав в преценката си за тези подобия на певци жадни за пари.

108

немо

преди 3 години

Шоу като шоу, важното е цирк да има. А зад кулисите двамата сигурно заедно си пият биричката, като колеги-артисти правещи театър на сцената, за хората. А публиката като не ги харесва защо ги гледа?

107

Анонимен

преди 3 години

Фънки с пениса на главата е правил още по-гнусни неща от Азис и не може да се отврати от абсолютно нищо. Целта на цялата постановка е била просто да го унижи, без да очаква защитна реакция.

106

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Такава отврат може да се види само в БГ

105

Анонимен

преди 3 години

Фънки е канен в такива шоута не защото е професионалист, а именно защото е рядък ***, от който може да се очаква всякакъв скандал. За Азис може много да се пише, но поне си има достойнството да се защити, вместо да се прави, че дъжд вали, когато го плюят. Простаци като Фънки всъщност очакват жертвата да е толкова стъписана от простотията им, че да не реагира. Когато стане нещо друго, не знаят какво да кажат, и идва някаква глупост като Ама аз съм професионалист. Случаят показва, че не си.

104

Анонимен

преди 3 години

васко п....ско беше поставен точно където му е мястото