13

Карлсон от покрива

преди 3 години

"Хиляди животни могат да умрат от глад заради блокиралия "Евър"" - "мазните котараци и гладните песове" от борсата и спедиторските компании??? Да ви имам проблемите( на редакторите на фейк-новините)!!!!

12

Asd

преди 3 години

Тоя с агнетата - безработица нямаше преди ковид. Какъв е проблема, че не изнасяме агнета колното Румъния? Те пък не изнасят толкова IT услуги.

11

ще ядем само внос

преди 3 години

За съжаление на хората от селата, ликвидационните съвети изпълниха добре поставената им задача. Баща ми беше агроном и с много тъга се оттегли, когато се разграбваха АПКта, стопански постройки, ликвидираха стада от селектирани животни. Можеше пак да стимулират зърнопроизводството, но да има и всичко друго. В Румъния след 90та имаше няколко отлагания на връщането в реални граници. Така кооперативите имаха време да стъпят на крака. А и никой от Букурещ, няма да ходи да копа с мотиката

10

Анонимен

преди 3 години

Тези 10 кораба са натоварени с агнета и овце за арабските страни. Някога България беше лидер в износа на агнета. Стотици хиляди агнета се товареха на корабите" Рабунион". А сега внасяме над 50хил агнета годишно от Румъния, която от 1990г увеличи експорта си 5 пъти.

9

Иво

преди 3 години

Очаквам в близките дни и седмици горивото да скочи нагоре главоломно по бензиностанциите.Причината е ясна - ''Евър Гивън''.

8

той

преди 3 години

Кой планира засядане? Много ги разбирате, само дрънкате! Хващай лопатата и циба на къра.

7

Влекач

преди 3 години

до 6То това е целта, да е натоварен до "ушите", иначе де е сметката да пътува празен?

6

Анонимен

преди 3 години

До #6 Мислиш ли, че не е планувано това преди да заседне? Няма случайни неща на този свят, пример и насадената пандемия. Загубата на милиони $, от закъснелите ваксини за свински грип, накара производителите да направят нещо зловещо- предварително да поставят в кошарата оФцете, за да спечелят милиарди този път. Само нашата бедна страна , с 7 милиона население,е похарчила над 5 милиона $, за ваксини.

5

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Вчера другарят Борисов изтегли кораба на буксир с ЖИПКАТА ! Хвала Вам другарю БорисоФФ !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Това за тоалетната хартия е много притеснително. Вестници вече не се купуват пък с лаптопа е неудобно

3

Анонимен

преди 3 години

Ми те тези животни и без това ще бъдат заколени и износени в обратната посока.

2

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 1СТАТИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРЕРАБОТИ! КОРАБА Е ОСВОБОДЕН, НО КАНАЛА ОЩЕ Е ЗАТВОРЕН!

1

Анонимен

преди 3 години

Интересно в 09:30 пишете, че корабът е освободен, а в 10:20, че все още е заседнал и не може да се освободи. Разберете се.