39

АнонимеН

преди 3 години

ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЕ СНИМА НЕПРЕСТАННО :DФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ КОЕТО ЗАПЛАШВА НЕПРЕСТАННО С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ИНАЧЕ ОТДАВНА ДА Е ОБЕСЕН ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА ЗА ОГРОМЕН БРОЙ МАСОВИ УБИЙСТВА ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД В УКРАЙНА И СИРИЯ НАЙ-МАЛКОТО!

38

И този е

преди 3 години

Видял е от Борисов.

37

Анонимен

преди 3 години

ако го беше направил медийно щеше да ревете, че се е боцнал с физиологичен разтвор и кви ли не тъпотии. Ясно е, *** ви трови животеца мижав.

36

до 40

преди 3 години

абе нали нямаше такава ваксина и никой не я признаваше, сега изведнъж се оказва че Ю Корея отдавна я прави, че и Италия до месец почеа. Я да видим кспацитета в ЕС за ваксините, има ли за България, дръжки има ....пусти капацитет.

35

АнонимеН

преди 3 години

ПОЛОЖИТЕЛНОТО ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЯСНО И ОТКРИТО ИМ ПОКАЗВА НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ , ЧЕ ГО НЯМА ЗА НИКОЙ! :D

34

АнонимеН

преди 3 години

КАКВОТО НАСЕЛЕНИЕТО , ТАКИВА И УПРАВНИЦИТЕ МУ!!НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРЕДИМНО ОЛИГО-ФРЕН ДО ОЛИГО.ФРЕНА! НЕ СЛУЧАЙНО ФАЛШИВИЯ ПУТИН ГИ УПРАВЛЯВА!

33

ивчо

преди 3 години

.....еее браво, русофобските оттреппки днес захлебиха от рано. Тоз Путин така им трови здравето че сън не ги лови....по броя минуси на горното, личи колко съм прав. Колкото повече се пънете и цъкате минусчета толкоеа по вярно става написаното. Айде дайте ,нега цъкането започне сега.

32

Анонимен

преди 3 години

Русия внасяла Спутника от Южна Корея, защото няма капацитет да си произвежда значителни бройки.

31

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО КЪМ СЛАБО-УМНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!! КАТО КАЖЕ НЕЩО ФАЛШИВИЯ ПУТИН Т ТЕ ДА МУ ВЕРВАТ НА СЛЯПО!!!КАЗВА, ЧЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СЪС 80% БЕЗ ДА ОБЯВЯВА ПРОТОКОЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ И ТЕ МУ ВЕРВАТ :D

30

Калеко Алеко

преди 3 години

Путин го е боцнал Мадуро, още на времето когато го направи личен приятел, а Румбата им се беше цанил за кум и затова не осъди режима на Мадуро единствен от всички европейски политици ... !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Как само го отпра президента Байдън на Путин с 300...Още му дими на Кървавият Пигмей ауспуха. Духът на Великия американец Джон Маккейн може да бъде доволен....

28

Анонимен

преди 3 години

Да не се види, че е със сутиен.

27

X

преди 3 години

повЕрвахме

26

да,да ама не

преди 3 години

До Чебурашка 7Предполага се, че русофилите поназнайват руски! То не е и бог знае какво, като знаем, че руския е нов език и е с около 60% български/т.нар църковнославянски/, около 25-30% полски и моравски думички и естествено и от оня другия български дето го говорят около град Казан! Виж за русофобите преводач си трябва! А ние българофилите ще поминем някак и така!

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя и без камера изглежда глупаво. На мен ми прилича на човек без душа , Плешива борджия с високи токчета. Абе направо си мяза на Убиец....

24

Требваха им

преди 3 години

Няколко дена, да измислят поредното тъпо оправданиеКато за двореца в КримТоз що не си назначи некои по кадърни пиари?

23

Джо

преди 3 години

По- глупаво от килото ботокс дето си го е боцнал у сурата на къде?

22

От бай Тошо

преди 3 години

ХА - ХА - ХА .!.

21

пияница мистик

преди 3 години

Джуджето не е снимал ваксинацията си, защото Шойгу го е боцнал с кожената си инжекция отзад, докато бяха в тайгата, а всички знаем, че гей порното е забранено в СССР2 :)))

20

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазияНа Русия не е нужно да трупа. Руските сили и средства за броени часове могат да бъдат прехвърлени на хиляди километри. Подготовката е съвсем друга. Ръководител от Донбас съвсем официално заяви, че огромен брой руски доброволци се записват в редовете на опълчението. Русия не воюва и няма намерение да го прави. Доброволците са готови, ако утре укропите нападнат.