46

Анонимен

преди 1 месец

Мангъров кво викаше, то е само някакво грип че. Лягаш вкъщи и чакаш да ти мине.Тези 13 000 дето са умрели досега го дължат на Мангъров!

45

Не!

преди 1 месец

Нека всеки се бори с този вирус както сметне за добре и колкото време е нужно. Света не се притеснява от вируса толкова, колкото от неадекватните правителства! Важно е затварянията и репресиите да спрат в противен случай ще има революция, последвана от метежи, след това анархия и накрая наистина нов начин на живот! Това, което със сигурност няма да се случи е контрол над населението чрез овластени "лекари"! Ограничаването на човешки права заради някакъв грип ще бъде пагубно за света!

44

Анонимен

преди 1 месец

не споменавай тоя луд Магъров, подведе много хора и си заминаха от вируса. И Бойко му се върза.

43

Анонимен

преди 1 месец

Що бе, да не би ваксините да не проработиха?

42

Анонимен

преди 1 месец

До ДИСТОПИЯЖена ми мед.сестра и са фрашкани в отделението с болни хора от този вирус. Вече я усещам, че не е наред с нервите .Не знам колко може да издържи така,а тук някакви KpeTeни ми се правят на интересни умни.Всичко това се случва и няма никаква измама.

41

Анонимен

преди 1 месец

След 50-60 години този вирус и пандемията ще отминат. И тогава ще се върнем към нормалния живот.

40

Анонимен

преди 1 месец

та да чуем за Мангъра и грипчето което щеше до миналия август да отшуми. Нещо диплома щеше да хвърля, нещо за стаден имунитет и съчки имсше

39

Анонимен

преди 1 месец

аз лично се сприятелих с него и не ми е проблем.

38

ДИСТОПИЯ

преди 1 месец

Първо зомбираха журналистите после лекарите, сега ще ни дават и зелени значки ли бяха пропуски ли

37

Анонимен

преди 1 месец

Капитализма винаги е бил мизерия. При капитализма става добре добре когато Сталин през 30те изправи СССР на крака и съветския народ започна да живее добре. Тогава капиталистите бяха принудени да предлагат по-добър стандарт на живот на тяхното население, иначе ги чакаше революция и експроприация на средствата за производство както в СССР. И така капитализма успя да изкара 70 години до 2008 когато мина на изкуствено дищане, а сега вече е в кома след като Путин им пусна неговите "мултики".

36

Анонимен

преди 1 месец

Нови пазари - няма. Появи се конкурент - Китай! Ами сега? Война? Ама Путин прожектира "мултики"! Ами много просто - плашим народа, затваряме всичко и слагаме намордници на народа.

35

Аз

преди 1 месец

Трябва да се подпалят офисите на мейнстриим медиите и да се строшат някои глави на платени ковид плашила и ковида ще изчезне.

34

Анонимен

преди 1 месец

20 вида салам и 10 вида дъвки беше нужно по времето на СССР, да съблазняват соц лагера, и да мислят хората на запад, че живеят по добре от СССР. Всичко това вече не е нужно, всичко беше балон. СССР вече го няма. Китай развива индустриален капитализъм. Ако преди на запад сменяха колите си на няколко години, сега ще ги карат цял живот, всъщност за какво са ви коли, дайте кар шеъринг, Германия и Европа не са толкова големи, ако искаш да пътуваш взимаш кола от кар шеъринг - и главното - екология. За какво изобщо ви е собсвеност при инклузивния капитализъм!

33

Честито

преди 1 месец

Target Individual, Mind Control

32

Анонимен

преди 1 месец

За всеки ще има малка квартирка 8 квадрата с виртуална реалност като сложите маската да изглежда като 10 стайна, дори и миризми виртуални на 10 стайно жилище, малка симпатична електрическа кола на кар шеъринг ако искаш да пътуваш някъде, и ще ядем насекоми, защото има протеини в насекомите, а телешко и мляко - не! кравите пpъцкат и отделят метан и CO2 което не е екологично, вреди на платенетата.

31

Анонимен

преди 1 месец

Това че ще живеете в квартири 8 квадрата и ще ядете насекоми при инклузивния капитализъм не е защото капитализма вече не може да ви осигури жилища и коли, а защото вие сами така решавате при демокрацията, за да спасим планетата, защото така е екологично, и защото това е модерно и куул, така ще има повече птички и дори мечките които бяха изтребени преди 1000 години ще се върнат в Европа.

30

Анонимен

преди 1 месец

А защо в Германия наложиха жестоки мерки за 1 месец, и след 13 часа съвещания Меркел реши да ги отложи? Ама какво се случи - корона вируса отиде някъде, замина си след 13 часа заседание, или какво стана!

29

Анонимен

преди 1 месец

Британските или американските учени скоро може да решат, че оптималната възраст за човешкия живот е 57 години (както решиха, че хомосексуализмът е нормален), и тогава на 57 години - евтаназия, това е добро за природата, така спасяваме планетата, хората отделят въглеродни емисии.

28

Анонимен

преди 1 месец

Има основна разлика между болшевизма и либералната демокрацията. При болшевизма всеки който не е съгласен и критикува болшевизма се преследва, а при демокрацията има свобода и всеки може да критикува свободно болшевизма, а се преследват само тези които критикуват демокрацията, защото демокрацията е най-добрата система.

27

Анонимен

преди 1 месец

Ами този вирус ако е транспондер за сателитите на ЦРУ, казват че тия от DAPRA гледали по цял ден нищо не подозиращи голи жени как се къпят в баните си и лъскали бастуните!Това ако е истина Хитлер е пеленаче пред тези!Следенето се Казва:Target Individual