66

Сталин-фен

преди 1 месец

Докато има Хора, ще има Вируси - следователно, като вече няма хора, няма и вируси да има!

65

Анонимен

преди 1 месец

79 Проблема е че и при двата варианта, които предлагаш на вируса не му дреме и се разпостранява все повече, ето сега казват че при тази трета вълна ще достигнеме нови рекорди сравнено с декемврийската миналата година!

64

Айде бе

преди 1 месец

В САЩ бързо я приключиха Короната с едно въстание и уплашиха политиците. Значи лечението е ТРИЧАНЕ. Както на политиците им хареса гаврата отваряй затваряй така и на народа може да му хареса да затвори вкупом политиците по панделите.

63

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

Вирусът ще е наш враг докато станем общо 500 милиона от 8 милиарда сега - дотогава ваксини 2-3 годишно или дори ежемесечно...

62

Анонимен

преди 1 месец

Всеки такъв вирус се лекува с карантина. Само дето карантината трябва да е истинска, а не подпис на листче, че си карантиниран.

61

Анонимен

преди 1 месец

До 68Тази абревиатура - НФСБ какво означава? Национален Фронт за Спасение на Бойко ли?

60

Анонимен

преди 1 месец

Ама разбира се. Например, ако Израел смятаха наистина, че с ваксиниране на населението ще приключат с пандемията, нямаше да започват да строят тепърва заводи на Пфайзер и Модерна в Израел. Всеки сега ще иска да топне човка в канчето за стотици милиарди!

59

НФСБ

преди 1 месец

63 Локдаун НЕ няма да го спре вируса, особено ако са като тези, които се практикуват в Европа и Америка, това НЕ СА локдауни! А мерки за задържане на заразата на нива допустими за здравните системи да не рухнат под напора на заразените! За да победиш китайската чума ти е нужно нещо друго, ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ най- малко за 1 месец, без никакво напускане на домовете и единствено извозване на болните до здравните центрове! Това е начина, но никой освен китай не го приложи и сгрешихме жестоко!!!!!

58

Анонимен

преди 1 месец

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име (Откр. 13:16, 17).

57

Сделано в Китае

преди 1 месец

А Китайските Комунисти от Пекин са Вечните и Неразделни Приятели на Брюселските им Другари!

56

Дваж-триж-стриж

преди 1 месец

Задължителни ваксинации и реваксинации поне веднъж годишно, всяка есен и пролет локдауни, ограничения за пътуване, работа, образование и медицинско обслужване. Спорт, туризъм, заведения, култура, събирания - несъществени дейности, подлежащи на ограничение. Добре дошли в новия свят. Сами си го създадохте, не извънземните. Честито!

55

Анонимен

преди 1 месец

48 глупави заплахи, към този дето клати гората, я помисли, как така в китай от месеци няма нито един заразен, или в най- лошия случай са единични бройки? Можеш ли да кажеш каква е причината според теб? Заразата се спира само по един начин и това е било от както има епидемии от чума по света! Сега го наричат " затваряне", " локдаун" всеки вирус има число по скалата на разпостранение, ако сбора от " мерките" е по- голям от това число, вируса реално е ликвидиран, ако е по- малък тлеее като тука!

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57Ваксините са за да няма локдаун,но явно кyxите ви кратуни няма как да го асимилират.

53

Анонимен

преди 1 месец

За Спин няма лечение и толкова години не можаха и ли по- точно не пожелаха да направят ваксина. Короната също няма лечение, но за няколко месеца има вече поне пет ваксини, за които не се знае нищо. Но става дума за много пари. Човешкият живот е без значение. Ние не сме ***.

52

Анонимен

преди 1 месец

Вече ни готвят за великия нов световен ред...на ограниченията и липсата на права за хората... ваксините велики са страхотни, не има още...защото ще направим нови варианти, за да живеете в затвор и локдауни...да мачкаме и контролираме..ще ви ваксинираме с отрови, докато умрете и се разболеете, ще ви унищожим....от великите сатанисти, собственици на великия план за great reset

51

Анонимен

преди 1 месец

Защо държава от евросъюза за да поръча руска ваксина, трябва да получи съгласие от еврочиновници които не се интересуват какви са исканията на обикновения човек. Варшавският договор и СИВ от преди по времето когато бяхме със СССР са много по приемливи от сегашните фашисти от европейския съюз. Орбан как поръча за Унгария спутник и китайските ваксини.

50

До 49

преди 1 месец

Не, тези 13 000 измряха в българските "болници", "лекувани" от българските "лекари"! Забелязваш ли кавичките...

49

Анонимен

преди 1 месец

До Не!Това не е грип беТъпак скъсан. Колко пъти го обясняваха?

48

НФСБ

преди 1 месец

Много е лесно да се критикува и плюе, че " няма вирус", когато част от населението спазва мерките за " задържане" на заразата, ще ви кажа и защо е така! В момента сме на кота няколко стотин души заразени с китайската лабораторно създадена чума на 100 000 души, сега плюещите имат ли достатъчно въображение да си представят какво би било ( без мерките!), ако заразените не са няколко стотин, а няколко десетки хиляди на 100 000 д??? Отговорете бе руски шимпанзета

47

До45

преди 1 месец

Ами пращай булката на"къра"до копа картофи щом е изкрейзила,там"вирус"няма!