75

Анонимен

преди 3 години

Вирусът SARS-CoV-2 ще остане за дълго наш враг--------------За едни дъъълго..., за други кратко!Нищо лично - просто политика и бизнес!

74

162 7

преди 3 години

Вируса не е враг, а инструмент. Врага е друг

73

Анонимен

преди 3 години

Я се гръмниВсички си живеем както преди въпреки измисления вирус и психоатаките на такива като теб. Вие и психоатаките ви изгубих те. Набийте си го в без мозъчните ви тикви

72

Леша

преди 3 години

До 96блах-блах платени драсканициТексас, Флорида и Оклахома премахнаха всички мерки. САЩ отново излъга Европа.Ще въртят и ще сучат и после ще изцоцат Европа, защото няма как да нападнат Иран и Русия с джендърската си армия. Това е ковида - американска измама.

71

...

преди 3 години

Добре де как не го разбрахте бре!? Иманно заради това, че хората спряха да се ваксинират срещу грип и фармацефтичните компании почна да им намалява печалбата и зарад това сега се стартира тоз вирус! И вие сега ме лъжете и мамите, че това щял ода мине за 10г! Няма да мине за 10г! Ще мине след 50, когато ще се исмили нов вирус! За да можем да се ваксинираме по 2-4-6 и повече пъти годишно! Бах го по просто не мога да ви го обясня!

70

а,бе

преди 3 години

Този,който е написал този анализ,да вземе да се гръмне.Отдавна се знаеше,че вирусът много мутира и непрекъснати излизат нови щамове.Знае се и това ,че още преди 10-15години са се оптвали да направят ваксина за корона-вируси,но неуспешно.Разбира се,че ваксината -НЕ Е РЕШЕНИЕ.Решението е в използване на ефикасни лекарства още в НАЧАЛОТО на заразяванет,ТЕСТ,ИЗОЛАЦИЯ,ЛЕЧЕНИЕ е метода.Знаят и кои лекарства действат успешно,ама голям зор да ги признаят офицялно,което коства живота на хиляди.***

69

Анонимен

преди 3 години

Според познати работещи в щатските болници, натиска върху болниците е много по - малък сравнение с предната вълна. Според тях се дължи на вече многото ваксинирани. А ние само ще гледаме резултатите на други страни, ще смърчаме и ще хейтим, в това ни бива .

68

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Е, и? Един вирус повече или по-малко, какво значение има? Вече се пробвахме с настинката. Не е болка за умиране.

67

Идеалист

преди 3 години

Относно предлагания от европейската бюрокрация т.н. Здравен сертификат.Това не е здравен сертификат, това е документ за итическа лоялност. Не се търсят съответните антитела, търси се включването към определена каста - "ковид чистите". Хората не разбраха ли, че тази пандемия е изкуствено и нарочно предизвикана и е част от средствата, с които се налага Новият световен ред.

66

Програмата за

преди 3 години

Биологичти Оръжия на Китайските К0мундета се оказа по-напреднала, отколкото Капиталистическият им Враг предполагаше, сега плащаме цената...

65

Анонимен

преди 3 години

Ми, добре е измислен от Природата...

64

Анонимен

преди 3 години

А богатите стават още по-богати, чуден вирус който обслужва само тях.

63

Леша

преди 3 години

До ГосТТи защо още не си в китай? *** тестове на летището не те ли привличат вече?

62

СероПозитивени

преди 3 години

ли сте за Уханска Спиноза на Белите Дробове?!

61

Сталин-фен

преди 3 години

Докато има Хора, ще има Вируси - следователно, като вече няма хора, няма и вируси да има!

60

Анонимен

преди 3 години

79 Проблема е че и при двата варианта, които предлагаш на вируса не му дреме и се разпостранява все повече, ето сега казват че при тази трета вълна ще достигнеме нови рекорди сравнено с декемврийската миналата година!

59

Айде бе

преди 3 години

В САЩ бързо я приключиха Короната с едно въстание и уплашиха политиците. Значи лечението е ТРИЧАНЕ. Както на политиците им хареса гаврата отваряй затваряй така и на народа може да му хареса да затвори вкупом политиците по панделите.

58

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Вирусът ще е наш враг докато станем общо 500 милиона от 8 милиарда сега - дотогава ваксини 2-3 годишно или дори ежемесечно...

57

Анонимен

преди 3 години

Всеки такъв вирус се лекува с карантина. Само дето карантината трябва да е истинска, а не подпис на листче, че си карантиниран.

56

Анонимен

преди 3 години

До 68Тази абревиатура - НФСБ какво означава? Национален Фронт за Спасение на Бойко ли?