86

един

преди 1 месец

До: HandelТака е. Обаче за заушка има ваксина и тя е задължителна, наред с тези за морбили и рубеола.Аз съжалявам много, че навремето нямаше такава ваксина и в резултат съм карал заушка. Мина леко, обаче като се ожених се наложи да правим ин витро за да имаме деца.С такава ваксина бих се ваксинирал.С тези новите съмнителни ваксини не виждам ползата от тях!

85

Handel

преди 1 месец

В допълнение към долното - и да сте виждали когато някое дете се разболее от заушка да въвеждат локдауни или да принуждават хората да ностя маски? Карантинират само болното дете за десетина дена, и дори и родителите му не носят маски и си ходят нормално на работа. Защото всички или почти всички възрастни са преболедували и имат естествен имунитет. Без да се харчат милиарди, да се съсипва икономиката и без лекарски шефове да гушват стотици милиони за "лекуване" на заушка и за ваксини.

84

Handel

преди 1 месец

"Вирусът SARS-CoV-2 ще остане за дълго наш враг"Уникално заглавие. А ние така се надявахме че ще ни стане приятел! Ще си пием заедно ракията, ще ходи да ни пазарува...А сега сериозно. Да познавате някой втзрастен човек болен от детското заболяване "заушка"? За имформация - това е вирусно заболяване, т.е разлика между него и ковида по начин на действие няма. Но един път преболедувало детето става имунно за цял живот. И с шарките е същото. Но за ковида казват че трябва да се боцкаме непрекъснато

83

Случаен минувач

преди 1 месец

Това не е пандемия, а пЛандемия.В най-скоро време ще се появят нови мутации, които ваксина не ги лови... и така поне още 3 години.

82

Случаен минувач

преди 1 месец

Цялата работа с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И почва да поправя прозорците. Да, ама един пострадал от хлапето са сети за какво става дума и подгони него - стъкларя. Така че и хората трябва да осъзнаят кои играят ролята на "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/20

81

Анонимен

преди 1 месец

Вирусът SARS-CoV-2 ще остане за дълго наш враг--------------За едни дъъълго..., за други кратко!Нищо лично - просто политика и бизнес!

80

162 7

преди 1 месец

Вируса не е враг, а инструмент. Врага е друг

79

Анонимен

преди 1 месец

Заради к'ретени и от'репки ,като тези 90% които са писали коментарите тук ,сега болниците са пълни с хора, а държавата е в локдаун. Но ще има Видов ден и за тях.

78

Анонимен

преди 1 месец

Я се гръмниВсички си живеем както преди въпреки измисления вирус и психоатаките на такива като теб. Вие и психоатаките ви изгубих те. Набийте си го в без мозъчните ви тикви

77

Леша

преди 1 месец

До 96блах-блах платени драсканициТексас, Флорида и Оклахома премахнаха всички мерки. САЩ отново излъга Европа.Ще въртят и ще сучат и после ще изцоцат Европа, защото няма как да нападнат Иран и Русия с джендърската си армия. Това е ковида - американска измама.

76

...

преди 1 месец

Добре де как не го разбрахте бре!? Иманно заради това, че хората спряха да се ваксинират срещу грип и фармацефтичните компании почна да им намалява печалбата и зарад това сега се стартира тоз вирус! И вие сега ме лъжете и мамите, че това щял ода мине за 10г! Няма да мине за 10г! Ще мине след 50, когато ще се исмили нов вирус! За да можем да се ваксинираме по 2-4-6 и повече пъти годишно! Бах го по просто не мога да ви го обясня!

75

а,бе

преди 1 месец

Този,който е написал този анализ,да вземе да се гръмне.Отдавна се знаеше,че вирусът много мутира и непрекъснати излизат нови щамове.Знае се и това ,че още преди 10-15години са се оптвали да направят ваксина за корона-вируси,но неуспешно.Разбира се,че ваксината -НЕ Е РЕШЕНИЕ.Решението е в използване на ефикасни лекарства още в НАЧАЛОТО на заразяванет,ТЕСТ,ИЗОЛАЦИЯ,ЛЕЧЕНИЕ е метода.Знаят и кои лекарства действат успешно,ама голям зор да ги признаят офицялно,което коства живота на хиляди.***

74

Анонимен

преди 1 месец

Според познати работещи в щатските болници, натиска върху болниците е много по - малък сравнение с предната вълна. Според тях се дължи на вече многото ваксинирани. А ние само ще гледаме резултатите на други страни, ще смърчаме и ще хейтим, в това ни бива .

73

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 1 месец

Е, и? Един вирус повече или по-малко, какво значение има? Вече се пробвахме с настинката. Не е болка за умиране.

72

Идеалист

преди 1 месец

Относно предлагания от европейската бюрокрация т.н. Здравен сертификат.Това не е здравен сертификат, това е документ за итическа лоялност. Не се търсят съответните антитела, търси се включването към определена каста - "ковид чистите". Хората не разбраха ли, че тази пандемия е изкуствено и нарочно предизвикана и е част от средствата, с които се налага Новият световен ред.

71

Програмата за

преди 1 месец

Биологичти Оръжия на Китайските К0мундета се оказа по-напреднала, отколкото Капиталистическият им Враг предполагаше, сега плащаме цената...

70

Анонимен

преди 1 месец

Ми, добре е измислен от Природата...

69

Анонимен

преди 1 месец

А богатите стават още по-богати, чуден вирус който обслужва само тях.

68

Леша

преди 1 месец

До ГосТТи защо още не си в китай? Аналните тестове на летището не те ли привличат вече?

67

СероПозитивени

преди 1 месец

ли сте за Уханска Спиноза на Белите Дробове?!