115

Nona

преди 3 години

Такааааа! Не беше ли това конспирация,м?!?

114

Анонимен

преди 3 години

Странна закономерност наблюдавам-тоя вирус избира да мори държавните служители. Единствените пострадали фатално от него са държавни служители и роднините им. Божие наказание, мей би?

113

Анонимен

преди 3 години

До епидемиологЗа радост на хуманните и загрижени за човечеството ваХъри и филантропи, дето им пълнят гушките с огризки.

112

епидемиолог

преди 3 години

Вирусът SARS-CoV-2 ще остане за дълго наш враг---------------Не вируса, а такива експерти и журналисти ще са за дълго наши врагове.

111

Бандит

преди 3 години

"...как би изглеждало бъдещето..?Ваксинирано,обобщава статията след една кофа с помия

110

.

преди 3 години

Когато достигнат желаната бройка на смъртност дадени лица, тогава ще си отиде вируса изведнъж.

109

Аха

преди 3 години

Тъй ли наредиха китайците на подвластната им СЗО ?!

108

Анонимен

преди 3 години

Андреас се надявал епидемията да отшуми.Андреас, една епидемия отшумява тогава, когато, освен всичко друго, знаеш и нейното начало. А началото на тази пандемия е обвито в мъгла, както и произходът на вируса. Тази пандемия я създадохте вие, разни ми там големи капацитети в управление на кризи, лекарски величия и подобна ***. А за да оправдаете заблуждението си, в което хлътнахте, неглижиране дори естествени причини за смърт: инфаркти, инсулти, перфорации от язви и тумори, пределна възрас и т.н

107

Анонимен

преди 3 години

Андреас, тази пандемия е рожба на психясали кратуни като теб и подобни на теб. Приписвате Ковида като причина за смърт и на починали от инсулт и инфаркт. А от последните две неща се мре за няколко минути, без значение на всичко друго. Вирусът NL63 също е в нас от поне 30 години. Защо да не припишем и на него някой друг инфаркт, инсулт или перфориран стомах от тумор с последващ перитонит. Положителен тест ш готово.

106

Анонимен

преди 3 години

Съществува,съществува.Аз да не прекарах тройка кебапчета с четири антибиотика?Викай "Пази Боже!",че ти спира тока отвсякъде.

105

ABRAXAS

преди 3 години

Такъв "вирус" НЕ съществува. Проверете относно МОРГЕЛОНИТЕ, с които пръскат атмосферата и се съдържат в наморниците - МАСКИТЕ.

104

Анонимен

преди 3 години

"Основната причина е продължаващата поява на нови варианти, които се държат почти като нови вируси."Горният цитат говори достатъчно ясно и на най-т***пите уфЪсе-оптимисти,че лабораторното създаване на все нови и нови вируси и тяхното изкуствено разпространение по света ще продължава безкрай,тичането след тях и боцкането също,докато се създадат едни нови поколения с объркана психика и страхови неврози!Дотолкова,че да могат да бъдат мнипулирани така,че да няма нужда даже и от чипиране! От екрана!

103

Челеби

преди 3 години

Когато сопата засвисти между ушите на сценаристите......тогава вирусът магически ще изчезне.......

102

GOD

преди 3 години

ЩЕ ОСТАНЕ ВАШ ВРАГ ЗАВИНАГИ. ДОКАТО ИЗМРЕТЕ.

101

Фунх

преди 3 години

Много , много дълго .А след 8 години отново . След това ставаме първата дегизирана кюрдска страна в Европа . Не им нарушавайте правата . Външността им е автентична .Там където ги има обикновено няма нищо друго освен тях .

100

Анонимен

преди 3 години

Няма да чета статията. Ясно е, че такава чума досега не е имало. Щамове, мутации и прочее... Апропо, защо досега не казаха кой създаде този мор.

99

Анонимен

преди 3 години

Вирусът, мутациите и локдауните остават завинаги, за съжаление.

98

mda

преди 3 години

До хахахаххахаххахакраситу пак неще не е разбрал статиите на тоз човек цепят мрака от тъпотия

97

хахахаххахаххаха

преди 3 години

ебасси откровенно се смяхсега да слезем на земятавсеки вирус силата му продължава между 6-7 месеца и година и половина дведо лятото на 2022 няма да има хора с тезка форма на ковид в болницие или поне не по-тежка от ежегодния грип и неговите хиляди мутации всяка годинаразбира се ваксините ще помогнат на някои места това да стане по-бързоно пълна лгупост е да се казва че вируса като мутира става по-опасенТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРИРОДАТА НА РНК ВИРУСИТЕ

96

Анонимен

преди 3 години

обичам да ми говорят за "новото нормално" и как нямало алернатива на ваксините...