126

Nona

преди 1 месец

Такааааа! Не беше ли това конспирация,м?!?

125

Анонимен

преди 1 месец

Странна закономерност наблюдавам-тоя вирус избира да мори държавните служители. Единствените пострадали фатално от него са държавни служители и роднините им. Божие наказание, мей би?

124

Анонимен

преди 1 месец

До епидемиологЗа радост на хуманните и загрижени за човечеството ваХъри и филантропи, дето им пълнят гушките с огризки.

123

епидемиолог

преди 1 месец

Вирусът SARS-CoV-2 ще остане за дълго наш враг---------------Не вируса, а такива експерти и журналисти ще са за дълго наши врагове.

122

Matr

преди 1 месец

Adileeeee..,,

121

Бандит

преди 1 месец

"...как би изглеждало бъдещето..?Ваксинирано,обобщава статията след една кофа с помия

120

123

преди 1 месец

Ще ни държат затворени още дълго. Няма никакъв ковид.

119

.

преди 1 месец

Когато достигнат желаната бройка на смъртност дадени лица, тогава ще си отиде вируса изведнъж.

118

Аха

преди 1 месец

Тъй ли наредиха китайците на подвластната им СЗО ?!

117

Анонимен

преди 1 месец

Андреас се надявал епидемията да отшуми.Андреас, една епидемия отшумява тогава, когато, освен всичко друго, знаеш и нейното начало. А началото на тази пандемия е обвито в мъгла, както и произходът на вируса. Тази пандемия я създадохте вие, разни ми там големи капацитети в управление на кризи, лекарски величия и подобна ***. А за да оправдаете заблуждението си, в което хлътнахте, неглижиране дори естествени причини за смърт: инфаркти, инсулти, перфорации от язви и тумори, пределна възрас и т.н

116

Анонимен

преди 1 месец

Андреас, тази пандемия е рожба на психясали кратуни като теб и подобни на теб. Приписвате Ковида като причина за смърт и на починали от инсулт и инфаркт. А от последните две неща се мре за няколко минути, без значение на всичко друго. Вирусът NL63 също е в нас от поне 30 години. Защо да не припишем и на него някой друг инфаркт, инсулт или перфориран стомах от тумор с последващ перитонит. Положителен тест ш готово.

115

До 96

преди 1 месец

ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО МОЖЕ ДА МИСЛИ.

114

Анонимен

преди 1 месец

Съществува,съществува.Аз да не прекарах тройка кебапчета с четири антибиотика?Викай "Пази Боже!",че ти спира тока отвсякъде.

113

ABRAXAS

преди 1 месец

Такъв "вирус" НЕ съществува. Проверете относно МОРГЕЛОНИТЕ, с които пръскат атмосферата и се съдържат в наморниците - МАСКИТЕ.

112

Анонимен

преди 1 месец

"Основната причина е продължаващата поява на нови варианти, които се държат почти като нови вируси."Горният цитат говори достатъчно ясно и на най-т***пите уфЪсе-оптимисти,че лабораторното създаване на все нови и нови вируси и тяхното изкуствено разпространение по света ще продължава безкрай,тичането след тях и боцкането също,докато се създадат едни нови поколения с объркана психика и страхови неврози!Дотолкова,че да могат да бъдат мнипулирани така,че да няма нужда даже и от чипиране! От екрана!

111

Челеби

преди 1 месец

Когато сопата засвисти между ушите на сценаристите......тогава вирусът магически ще изчезне.......

110

GOD

преди 1 месец

ЩЕ ОСТАНЕ ВАШ ВРАГ ЗАВИНАГИ. ДОКАТО ИЗМРЕТЕ.

109

Фунх

преди 1 месец

Много , много дълго .А след 8 години отново . След това ставаме първата дегизирана кюрдска страна в Европа . Не им нарушавайте правата . Външността им е автентична .Там където ги има обикновено няма нищо друго освен тях .

108

Анонимен

преди 1 месец

Няма да чета статията. Ясно е, че такава чума досега не е имало. Щамове, мутации и прочее... Апропо, защо досега не казаха кой създаде този мор.

107

Анонимен

преди 1 месец

Вирусът, мутациите и локдауните остават завинаги, за съжаление.