176

Вирус

преди 3 години

"Те резултатите са вече готови,пък баламите да ходят да гласуват,те изборите не се решават от вота."------Точно така е! Не си струва да биеш път, да трошиш нерви, да слушаш простотии пред изборните секции, спречквания, стигащи до бой, реплики, като, "Ти закой шъ гласуваш уа ?" "Ти од куи си уа?" и прочее.Доста чудно е, че тотални невъзвращенци ще ходят да гласуват, но на мен този контингент е известен, а също техният манталитет, образование и възможности.

175

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интересува какво трябва да правят българите в чужбина за да гласуват. Хора дето никога няма да се върнат тук за да живеят- не искам да си дават своя глас.

174

Няма смисъл

преди 3 години

Те резултатите са вече готови,пък баламите да ходят да гласуват,те изборите не се решават от вота. Ще е много интересно и ако никой не отиде да гласува със сигурно ще има победители. Нагласена работа. И народа да си вярва,че има някаква право има може нещо да промени. Да ама не.

173

Анонимен

преди 3 години

Хора, гласувайте за АБВ и Мангъров!

172

В какъв път

преди 3 години

Ще я избутате тази България! Та това което ви се предлага да избирате е от зле на по зле. Вие ще го изберете , а ние ще го живеем. Вземете първо малко попрочетете и се поинтересувайте кой кой е пък после се правете на патриоти. Патриот е! Душа дава за наука за свобода, но не двойна душа, братя, а душата на народа.

171

Идват избори

преди 3 години

Решили сте да гласувате.Добре.За любимата си партия.Добре.Гласувай с преференция за номерата СЛЕД 106.Вкарай им го четвъртит!

170

Вилхелм

преди 3 години

На българите, заминали на майната си да се борят за семейство, професионална реализация, по-добро обучение или просто за да надскочат себе си в някаква по-дива конкуренция, в повечето случаи им пука много повече за родината си, отколкото на един озлобен, завистлив и неудовлетворен тарикат, който се надява да не му развалят "далаверките", с които цял живот е свикнал! Е, няма как... този влак замина вече - България ще избутаме най-накрая в някакъв път на развитие! Не може вечно да я тлачим така.

169

До Да ви светна

преди 3 години

Турците и ромите не се натискат много да гласуват, освен ако не ги натиснат или не ги стимулират, да те светна. В развития свят живеят много българи, които искат и България да е нормална развита държава, за да се върнат евентуално, но тук живее много *** материал, дето избира само крадци и мошеници, така че хората нямат избор.

168

Сата Путин

преди 3 години

До всичките твари,които си мислят,че са българи или се самонаричат така,но нямат и грам от достойнството на истинските,красиви,нормални,работливи,стари българи на цар Борис 3,каквито бяха нашите баби и дядовци,майки и бащи!!Престанете да цапате форумите с простащините си,с изцепките си,с това да наричате България пропаднала,блато,най изостанала,най бедна!!Тез мантри и п учи масали ви ги набиват руските ***,за които курица не птица и болгария не за граница!Като не ви харесва в БГ,свят широк!!

167

Избирател

преди 3 години

А защо трябва да се кося заради безродниците извън България ??? Какво ме интересуват измекярите ,които си развяват шалварите и циците по чужбина ???

166

Анонимен

преди 3 години

Докато едни ще минат много километри, ще се редят на опашки и ще затрият един ден от ценното си време да гласуват, с надежда за промяна, други за една бира и две кебапчета ще изберат същите мошеници.

165

Анонимен

преди 3 години

Оставка.

164

Анонимен

преди 3 години

До коментарАБВ,БСП

163

ганди

преди 3 години

Даже и Чехите ни подкрепят за промяна на политическата визия ,макар другото си е пак същата мизерия .Бутилка на името на един от най-обичаните български писатели Елин Пелин може да се намери във Алберт със сто % намаление.

162

Да ви светна

преди 3 години

Вота в чужбина се формира най-вече от гласовете на турци и роми. Така, че разните единични случаи , които евентуално си въобразяват че пътувайки 380 км могат да направят нещо различно от това да вкарат още един депутат на ДПС в парламента препоръчвам предварително да попрочетат как се генерират мандати от избори.

161

коментар

преди 3 години

Всяко действие е усилие, когато има желание всичко е възможно!Гласувайте ЗА, а не против!Гласувайте за осъществими каузи, не се поддавайте на красиви, нонеизпълними обещания.Гласувайте за партии и коалиции, изградени на база на общи ценностии идеали, а не за изградени на принципа на омразата и срещу, които садеструктивни и ще донесат само хаос и злоба.Гласувайте за партии, които са изпълнявали и ще изпълняват предизборнитеси обещания.

160

Вирус

преди 3 години

"Какво спорите бе. Всички знаем на какво прелича България. Пълна разруха, ...Вие сте държавата. Тия в парламента са отражение на народа, те не падат от космоса. Я се събудете!"------И пак стигаме до мнението на наш софийски кмет - ББ, който навремето ясно декларира в Шикаго, Илиной, че нещо с качеството на матряла не е у ред.Явно имаше и себе си предвид, но изречението беше генерално вярно.

159

НКК

преди 3 години

А бай Пешо от Силистра или от Видин но работещ от зор в София за да гласува по постоянен адрес не трябва да пътува и той даже и повече километри и то на доста по-голяма цена от тези в чужбина. Ако са родолюбци ще пътуват и няма да мрънкат. След изборите дано се разбере ох хилядите даявени ,чеще гласуват колко са гласували в отделните страни или само наливаме пари в изборни секции в чужбина за хора парадиращи чеса българи само на хартия.

158

Анонимен

преди 3 години

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

157

Кафяв гербер

преди 3 години

Шайката пробва всякакви начини да ограничи гласуването в чужбина , но това ги мотивира още повече и се очаква доста сериозна избирателна активност извън България.