180

Вирус

преди 1 година

"Те резултатите са вече готови,пък баламите да ходят да гласуват,те изборите не се решават от вота."------Точно така е! Не си струва да биеш път, да трошиш нерви, да слушаш простотии пред изборните секции, спречквания, стигащи до бой, реплики, като, "Ти закой шъ гласуваш уа ?" "Ти од куи си уа?" и прочее.Доста чудно е, че тотални невъзвращенци ще ходят да гласуват, но на мен този контингент е известен, а също техният манталитет, образование и възможности.

179

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме интересува какво трябва да правят българите в чужбина за да гласуват. Хора дето никога няма да се върнат тук за да живеят- не искам да си дават своя глас.

178

Няма смисъл

преди 1 година

Те резултатите са вече готови,пък баламите да ходят да гласуват,те изборите не се решават от вота. Ще е много интересно и ако никой не отиде да гласува със сигурно ще има победители. Нагласена работа. И народа да си вярва,че има някаква право има може нещо да промени. Да ама не.

177

Анонимен

преди 1 година

Хора, гласувайте за АБВ и Мангъров!

176

В какъв път

преди 1 година

Ще я избутате тази България! Та това което ви се предлага да избирате е от зле на по зле. Вие ще го изберете , а ние ще го живеем. Вземете първо малко попрочетете и се поинтересувайте кой кой е пък после се правете на патриоти. Патриот е! Душа дава за наука за свобода, но не двойна душа, братя, а душата на народа.

175

Идват избори

преди 1 година

Решили сте да гласувате.Добре.За любимата си партия.Добре.Гласувай с преференция за номерата СЛЕД 106.Вкарай им го четвъртит!

174

Вилхелм

преди 1 година

На българите, заминали на майната си да се борят за семейство, професионална реализация, по-добро обучение или просто за да надскочат себе си в някаква по-дива конкуренция, в повечето случаи им пука много повече за родината си, отколкото на един озлобен, завистлив и неудовлетворен тарикат, който се надява да не му развалят "далаверките", с които цял живот е свикнал! Е, няма как... този влак замина вече - България ще избутаме най-накрая в някакъв път на развитие! Не може вечно да я тлачим така.

173

До Да ви светна

преди 1 година

Турците и ромите не се натискат много да гласуват, освен ако не ги натиснат или не ги стимулират, да те светна. В развития свят живеят много българи, които искат и България да е нормална развита държава, за да се върнат евентуално, но тук живее много *** материал, дето избира само крадци и мошеници, така че хората нямат избор.

172

Сата Путин

преди 1 година

До всичките твари,които си мислят,че са българи или се самонаричат така,но нямат и грам от достойнството на истинските,красиви,нормални,работливи,стари българи на цар Борис 3,каквито бяха нашите баби и дядовци,майки и бащи!!Престанете да цапате форумите с простащините си,с изцепките си,с това да наричате България пропаднала,блато,най изостанала,най бедна!!Тез мантри и п учи масали ви ги набиват руските ***,за които курица не птица и болгария не за граница!Като не ви харесва в БГ,свят широк!!

171

Избирател

преди 1 година

А защо трябва да се кося заради безродниците извън България ??? Какво ме интересуват измекярите ,които си развяват шалварите и циците по чужбина ???

170

Анонимен

преди 1 година

Докато едни ще минат много километри, ще се редят на опашки и ще затрият един ден от ценното си време да гласуват, с надежда за промяна, други за една бира и две кебапчета ще изберат същите мошеници.

169

Анонимен

преди 1 година

Оставка.

168

Анонимен

преди 1 година

До коментарАБВ,БСП

167

ганди

преди 1 година

Даже и Чехите ни подкрепят за промяна на политическата визия ,макар другото си е пак същата мизерия .Бутилка на името на един от най-обичаните български писатели Елин Пелин може да се намери във Алберт със сто % намаление.

166

Да ви светна

преди 1 година

Вота в чужбина се формира най-вече от гласовете на турци и роми. Така, че разните единични случаи , които евентуално си въобразяват че пътувайки 380 км могат да направят нещо различно от това да вкарат още един депутат на ДПС в парламента препоръчвам предварително да попрочетат как се генерират мандати от избори.

165

коментар

преди 1 година

Всяко действие е усилие, когато има желание всичко е възможно!Гласувайте ЗА, а не против!Гласувайте за осъществими каузи, не се поддавайте на красиви, нонеизпълними обещания.Гласувайте за партии и коалиции, изградени на база на общи ценностии идеали, а не за изградени на принципа на омразата и срещу, които садеструктивни и ще донесат само хаос и злоба.Гласувайте за партии, които са изпълнявали и ще изпълняват предизборнитеси обещания.

164

Вирус

преди 1 година

"Какво спорите бе. Всички знаем на какво прелича България. Пълна разруха, ...Вие сте държавата. Тия в парламента са отражение на народа, те не падат от космоса. Я се събудете!"------И пак стигаме до мнението на наш софийски кмет - ББ, който навремето ясно декларира в Шикаго, Илиной, че нещо с качеството на матряла не е у ред.Явно имаше и себе си предвид, но изречението беше генерално вярно.

163

НКК

преди 1 година

А бай Пешо от Силистра или от Видин но работещ от зор в София за да гласува по постоянен адрес не трябва да пътува и той даже и повече километри и то на доста по-голяма цена от тези в чужбина. Ако са родолюбци ще пътуват и няма да мрънкат. След изборите дано се разбере ох хилядите даявени ,чеще гласуват колко са гласували в отделните страни или само наливаме пари в изборни секции в чужбина за хора парадиращи чеса българи само на хартия.

162

Анонимен

преди 1 година

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

161

Кафяв гербер

преди 1 година

Шайката пробва всякакви начини да ограничи гласуването в чужбина , но това ги мотивира още повече и се очаква доста сериозна избирателна активност извън България.