46

320

преди 3 години

Харесва ми Гърция, морето е чисто, храната е вкусна, обслужване супер,но с тези техни изисквания, тестове,да няма теглич,да не пуша в колата, постоянно нови и нови критерии, затова и тази година ще съм си на нашето море.

45

Анонимен

преди 3 години

Браво. Мерките им са адекватни,защото техните хотели не са построени с пари от ,,куфарчета,,.

44

Сата НАТО

преди 3 години

до 45О, бъди уверен, че много ще страдат.При тези условия едва ще вържат сезона и няма да видят една стотинка бакшиш.

43

ikar

преди 3 години

До Сата НАТОЕдва ли ще страдат от липсата ти!

42

До 43

преди 3 години

В Кипър съм бил. веднъж и не бих повторил макар турската част да е запазена автентична и откъм хора и откъм всичко за разлика от гръцката. Предпочитам си гръцкия Крит :)

41

ДО 36

преди 3 години

Миналата пътувах до Кипър с PCR, FLYPASS с аероплана, там е доста по-добре от Гърция. Ама ти не си.

40

Реалист

преди 3 години

Ходил съм няколко пъти на различни места в Гърция, но предпочитам Испания и Италия. Когато се разминат нещата с вируса, пак там ще ходя, в краен случай в Гърция. Ясно е, че само Бетономорието го изключвам за това лято и за в бъдеще, както правя и през последните 18 години

39

Анонимен

преди 3 години

Умни да гърците, пазят си туризма. Знае се, че ваксините не само предпазват от тежко протичане на заразата, но и че ваксинираните много по-рядко се заразяват, което критикуващите ваксините все пропускат.

38

Сата НАТО

преди 3 години

Досега съм ходил в Гърция само веднъж за 5-6 часа, на плажа на Кавала влязох в Бяло море колкото да им се изпикам веднъж, три кроасана и две коли оборот съм им направил и това ще им е от мене. Във фашиска държава, която задължава хората да се ваксинират, нямам желание да ода.

37

МутроМорие

преди 3 години

Супер, това ще прочисти голяма част от ***, с дисагите, които осираха и Гърция... Очаква ме страхотно лято на виличката - отношение в таверните, не гъчкани плажове и чисто море! Елада, пристигаме от май до септември. Да живее хоум офиса от плажа....

36

Анонимен

преди 3 години

До 42 ЯнаКъде ги намираш такива? Аз подобни български туристи не съм виждал. Да не описваш себе си?

35

До 34

преди 3 години

Ами по-добре два PCR теста, отколкото четири както беше миналата година, но явно и миналата не си пътувала до Гърция...що се тормозиш за сегашната тогава?

34

Явор

преди 3 години

И ако случайно "светнеш" на бърз тест на границата, кво правиш бе умник? Зарязваш жената с колата и чаветата и айде в карантина да ти дойде акъла. Като се пусне един тест за антитела ще "светне" и личния ти лекар. За щастие личните имат доста повече акъл в главата си та да не си подритват дипломата за 10 лева и дори да е възможна някаква измама тя ще е на цена която малко хора биха платили.

33

Анонимен

преди 3 години

Значи ако семейство с дете или две ходи в Гърция и родителите са ваксинирани, а детето не е, то е под 16г трябва да има ПСР.И малко всичко се обезмисля.

32

До 31

преди 3 години

И се обзалагам всички умници като теб,но надеждата умира последна де... Сега дай газ и ако те спрат метни 20 лв. на катаджиите или шише ракия...или пък се убий от простотията си, няма да е голяма загуба за света.

31

Яна

преди 3 години

Гърция не е евтини риби и къркане. Всъщност те не са и толкова евтини, но Ганyo с мускалите пълни багажника и вика "сичку мноу евтино, майна"... и това само в Северна Гърция, която разчита основно на български и румънски туристи. Там нито западни ходят, нито дори самите гърци затова и ниските цени. Допреди 25 години нямаше никакъв туризъм в тая част на Гърция. Острвите надолу хич не са евтини, дори по западноевропейските стандарти с изкл. на Крит.

30

Док

преди 3 години

Пак ще ви го напиша. Хейтите или не, българи сме, ще измислим как да прецакаме системата. Аз се обзалагам за следния вариант: който не иска да се ваксинира, отива при личния, личния го "боцва", а ваксината е всъщност в канала, личния му издава оригиналния истински електронен сертификат и бегай де искаш. Цялата работа ще струва шише ракия, буркан мед, сладко, 10лв или там за каквото се разберат. Боли го личния дали ви е боцкал. Недоказуемо е. Сценария вече го чувам от доста хора.

29

Леша

преди 3 години

Кой вирус?

28

от Варна

преди 3 години

Драмите са основно за софиянците и някои пловдивчани. Разбирам, че искат да избягат от града, обаче трудно разбирам комплекса, че ако не хванеш летен загар си един вид пълен неудачник. Ние също обичаме да скитосваме и сме ходили и в Гърция, не заради плажа, а да обикаляме, обаче тези тестове, инжекции, паспорти..., това е за много-много сериозно мотивирани и вероятно няма да ходим даже из България.

27

До 27

преди 3 години

Май на теб вече ти бръкнаха в ***.Ние пък се радваме , че тия дето ходят заради евтините раци и калмари ще си стоят в България и ще се порадваме на Гърция истински без чалга и простотия.