31

Бибитко с магнолиите

преди 3 години

Само Динко ямболски може да оправи нещата.

30

ЦРУ

преди 3 години

Само за протокола да вметна,че екипажа е Indian тоест нещата са ясни.Както в България обичат да казват хубава работа ама ц...ска.

29

Български език

преди 3 години

салвидж операцията ??? Вие сериозно ли?

28

Зоро

преди 3 години

До Бойко валяците пращаЕй това червените поети сте били голяма работа. Виж изкарай нещо актуално за кюлчета и чекмеджета, че Крунелия няма да плаща хонорар!

27

До32

преди 3 години

Или валяци са те мачкали,или си изпускан на главата си като бебе???По друг начин освен тролене ,явно не можеш да изкараш някой лев!?

26

До 31-Наистина

преди 3 години

Прав си!Много разбирачи бе ! Явно еднакво познат им е с Перловският канал,явно не правят разлика !!!Или напоителният край село!? .....Какво чудо са социалните мрежи,всеки може да покаже естественно вродената си тъпота,анонимно,безапелационно и уверено! 80%-истина е!!!

25

Бойко валяците праща

преди 3 години

на Суецкия канал.Там да асфалтират,бутат, влачат,кораб в плитчинитезаорал.Главната трамбовчицаФидоска,работа за нея имадоста,Пеевски пък рамо даудари,а пък те да балансиратсъс товара !

24

АнонимеН

преди 3 години

ТОЗИ КАНАЛ Е БЕЗОБРАЗНО ПЛИТЪК!! И ЦЕЛИЯ Е ПЪЛЕН С ПЯСЪК !МОЖЕ ДА КАРАШ САМО ПО СРЕДАТА ИНАЧЕ ЗАТЪВАШ В ПЯСЪКА ОТСТРАНИ НА КАНАЛА ПО ДЪНОТО!

23

Хари С. Труман

преди 3 години

Пуснете една атомна върху кораба и готово ! Ние така си решихме проблема с японците на времето .

22

Анонимен

преди 3 години

В Египет нещо се случва не наред! Това с кораба, после някакви влакове се удариха челно, мизерия след мизерия! Това да не е нови таргет на омиротворителите? Някакво ново оръжие за изпитания ли има? Не знам! Ама няколко случайности една след друга, съвсем не са случайности! То времето ще покаже!Само се моля да не е планувано преселение на фараони в ЕС, че нещо ще ми дойде в повече!

21

Анонимен

преди 3 години

Eлke, Гoвeдo TЪП0 и пpocтo, "САЛВИДЖ ОПЕРАЦИЯ" е опитът да се постави малко мозък в кyxaта ти roвeждa kpaвeшка глава! Големи американци станахте! Не можа ли да напишеш "СПАСИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ", *** овчаa пуутkoo cмоотана? Срам те е да използваш български език? Що?

20

Поп Грую

преди 3 години

Треакторията, която описва този кораб в открито море, е леко странна... Нещо се е случило преди това. Само за сведение - преди да се набуха в Суецкия канал този кораб е описал треактория, силно наподобяваща фалос...

19

сс

преди 3 години

Баси тука колко *** пишат честно. Evergreen e компанията, Ever Given е кораба.Северния морски път е кратък ама много студен. Не всеки кораб и екипаж може да мине и си трябват ледоразбивачи през по-голямата част от годината.

18

Анонимен

преди 3 години

Заради този канал е руско турската война.

17

Анонимен

преди 3 години

Суецкият канал ключова връзка ли е за Азия с Европа? Това, че връзката не е ключова доказват думите на Государя Владимир Путин, който предложи на търговските и логистични корпорации да ползват Руския Северен морски път като алтернатива. Времетраенето на трансфера по Руския Северен морски път е с най-малко 2 седмици по-кратко, отколкото през Суецкия каналПутин спасява ли за пореден път ЕС? Или да очакваме колективният запад да се нахвърли на Путин с обвинения за възползване от суецкия проблем?

16

Капитанът

преди 3 години

Паркирал съм като арабин в пустинята !Ще ме вдигне ли паяка ?

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки си плаща да мине през канала. Таксите сега ги взима Египет, преди не беше така. Не знам какво са се провинили, та ги настъпиха. Нещо с ковида може би?

14

Agent

преди 3 години

Защо Холандци управляват Суетския канал? Там Египтяни няма ли?

13

Каналджия

преди 3 години

Да ползват Каналин - отпушва всякакви ланали

12

Анонимен

преди 3 години

Това е доказателство, как човечеството прави огромни неща, но неможе да ги контролира. Това е ясен пример.