28

До 24

преди 3 години

Г-н Мутафчийски, поне ще можете да излезете пред журналистите и да възкликнете: "Аз нали ви казах!". Че населението е калпаво и не спазва мерки, така е. Но че и вие, отговорниците, сте калпави и налагате неадекватни мерки, също е факт. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака, както се казва. Резултатът е видим - най-висока смъртност в Европа.

27

анонимен

преди 3 години

"Балтов: Четвърта вълна на COVID може и да няма, ако има - ще е есента"Сигурно е получил "БЛАГА ВЕСТ" от групировка с три букви от северното черноморие! Много да внимава какви ги дръсти отсега пред пернатите, че идва летния туристически сезон! Че ако пак се издъни сезона да няма "ти ли *** бутна, сам ли си паднах от високо"!? Щото ония батета направо почват; не си плюят на ръцете!

26

минувач

преди 3 години

Абе няма ли най накрая Правителството или Общините да ми дадат маска - както пише в закона за Здравето? Що да си купувам като в закона пише че те са Длъжни да ми предоставят в случай на Пандемия?А не дават - значи може би няма Пандемия или те не си изпълняват закона?

25

До всички

преди 3 години

Некомпетентни парвенюта борещи се за " плюсчета" , пандемията все още е наложи, и докато простащината и диващината се ширят по форуми и социални мрежи, умират хора! Факт е , че на голяма част от населението липсва социална култура, факт е, че и децата ни се заразяват и влизат в болница. Не става въпрос за пари, а за човешки живот, молете се да не загубите близък и бъдете отговорни към семейството си и обществото !!!

24

Анонимен

преди 3 години

След толкова смъртни случаи ,не мога да повярвам, че се извиват опашки от хора умишлено да ги заразят.-------Това са статисти, за по 10-15 конта симулират опашки

23

Анонимен

преди 3 години

Дай некви по-точни дати де, явно гледаш в бъдещето!

22

Доктор Трайков

преди 3 години

Само вчера през нашето ДКЦ бяха ваксинирани над 50 деца на възраст от 2 до 16 годишна възраст, без никакви странични ефекти, ваксината на Астра Зенека е сертифицирано БЕЗОПАСНА. Препоръчвам!

21

Velko

преди 3 години

Балтов, Балтов, как ти викаше Мангъров- натегач :)))

20

Анонимен

преди 3 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира с ваксината на Астрс Зенека! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Астра Зенека!

19

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

18

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

17

Demonaz

преди 3 години

Балчов така ли стана вре ? Нали кромида не умираше от слънцето. Есента и зимата какво има? Кромид_19 пада ви косата, режат ви крайниците, удря в главата, във фекалните води. Ще има като ви наредат и за 68 вълна.

16

Балтов

преди 3 години

Четвърта вълна на COVID може и да няма, ако има - ще е есента. А ако няма, пак ще е есента.

15

Докторе

преди 3 години

Какво става с Covid 21, че за тоя вече се знае кой ще точи мангизи в следващите десетилетия?

14

Анонимен

преди 3 години

Евала балто-нчо!

13

Ваксина а след нея

преди 3 години

...червей.По гаден сатанистки план.Лабораторно модват щам пореден,умове демоничничак докрай.

12

Анонимен

преди 3 години

И тоя се изходи.Отново.И той ли е кандидат от листата на ГЕРБ или него ще го уреждат след изборите.Иначе,няма нужда да се прави на врачка.

11

Anonimen

преди 3 години

Знаем, че ще има много още вълни. Има още милионери, които трябва да станете милиардери.

10

Щама както да мутира

преди 3 години

*** кара го `на крак`,вирусни вълни оправяс чесън и ракия пак.

9

Анонимен

преди 3 години

ако си ваксиниран, вероятността да се разболееш тежко е минимална---Ако ти бият астра зенека няма да доживееш до есента .След толкова смъртни случаи ,не мога да повярвам, че се извиват опашки от хора умишлено да ги заразят.