8

Манчев

преди 3 години

Кат оная дет беше в хелс кичън. Ко работиш ***? Ми кулинарен блогър. Хаха. Т.е. качва снимки на секви манджорляци и вече мнооо голяма звезда. Тая е изключително рядко пр0ст екземпляр. Куха кат празна градинска лeйка. Говори кат типична сеелянка, облича се като такава, ни тяло има ни нищо. Има само едни големи ****, от д-р Енчев и тва е. Иначе - голяма звезда ако я питаш. Трагедия, деградирала работа. Кулинарен блогър хаха. Две яйца на очи не мое изпържи, кулинар била тя. :D

7

Анонимен

преди 3 години

Е и? И кат не влезне в инстаграм и ко ша стане, живота ли ше му свърши? То голяма работа. Глеам ги - то пр0ст народ. Забил глава в тоя телефон, сякаш кой знае ко има там. Пък то клюкарници и пр0стотия - друго няма. Значи той не се притеснява че днес няма 2 лв. за хляб. Ич не му дреме. Обаче ако му спрът фейсбука и инстаграма и напрао полудява. Откачена работа, казвам ви.

6

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! Надявам се скоро да има проблеми и с Туитър, Фейсбук и останалите мрежи, създадени за контрол над човечеството.

5

Ужасена

преди 3 години

Ужас, ужаааас!

4

Анонимен

преди 3 години

Бреееей, колко важно...Ще си запиша.

3

Явор

преди 3 години

Това е като наркотик. Затова е необходима мярка, която изгубихме в качеството си на потребители. Лошо нещо са проблемите, но пристрастените полудяват и не осъзнават, че са болни.

2

Анонимен

преди 3 години

На световния ик.форум клаус шваб говори за опасност от кибер криза по страшна от ковид сценария разигран още преди да се заговори за плаНдемията!Така че да сеготвим!

1

Още дайте

преди 3 години

пак ли руска атака, това е гру, а путин им е дал команда от тайната падводница на кгб