130

Анонимен

преди 3 години

Напиши *** как се казвам, нали офисчето знаело :))) Иначе поредната пропаганда за простолюдието :))))

129

Анонимен

преди 3 години

Ваксината създава антитела и предотвратява развитието на тежка инфекция за хората, които са с проблеми в организма...И да се зарази някой,ако е с ваксина ...вече ще има антитела и всичко ще протече много по-леко...Това е идеята за масова ваксинация.Да се намали % на смъртността.Антиваксърите никой не ги кара да се ваксинират. И без това ги е страх...

128

До 116

преди 3 години

"Истерията и шизофренията" е следствие от вашето желание да се набодете и да плъзнете да заразявате. Ако ви затваряха поне за 2 седмици нямаше да сме против истеричния ви и шизофреничен страх от вируса.

127

Анонимен

преди 3 години

До 132На "огромните" опашки от по 3-5 човека не видях вишисти. Имаше някакви чистачки от етноса.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Не си интелигентен баце, дори един *** знае какво иска :)))

125

Анонимен

преди 3 години

След инжектирането вие се превръщате в ГМО организъм. По медународните закони, за да придвижите ГМО от точка А до точка Б ви трябва разрешително. Ето за това са паспортите.

124

Анонимен

преди 3 години

Не би трябвало да се наричат "ваксини", препарати, които не предпазват от заразяване, а ги рекламират като средство за по - леко изкарване евентуално на болестта. И защо ще въвеждат зелени паспорти за ваксинирани, след като ваксинираните заразяват като всички останали?

123

Анонимен

преди 3 години

В Израел сертификатите на ваксинираните ще важат 6 месеца. Ако очакват толкова да трае имунитетът , не се ли обезсмисля цялото начинание .У нас няма как да ваксинират 70 % за 6 месеца . За 3 месеца имаме 6-7 % ваксинирани и малко над 1% с второ убождане

122

Анонимен

преди 3 години

Дания спря за постоянно ваксинациите с АстраЗенека. Май не са на мнението на тоя.Първа фаза отдавна трябваше да е свършила. Освен ако името не е просо куха фраза.Май си нямате никаква идея в това министерство какво правите.

121

Това, че Сърбия

преди 3 години

ваксинира безплатно чужденци ще даде възможност на Корнелия да отиде и да се ваксинира на живо със Спутника - Ей го къде е Сърбия. Най -сетне и тя да даде ЛИЧЕН пример, на не само да приказва и иска да иска да си иска.

120

Нео, аз вярвам

преди 3 години

Помните ли мутафчийски, когато ви обясняваше, че "вируса" имал мастна обвивка а не протеинова? Как ли я бяха видяли тази обвивка, щом никой още не е вижал самия вирус? Сега, същите психичноболни *** от НОЩ ви казват, че "ваксините" са безопасни, полезни, вкусни, вълшебни, красиви ...

119

Анонимен

преди 3 години

Ангелов е начело на опашката, голям бой за ваксинки настана :)))

118

Анонимен

преди 3 години

Всеки дръзнал да се усъмни в Светата Ваксина - Амброзията на Вечния Живот е антиваксър и неандерталец-плоскоземец и заслужава да бъде изгорен на кладата в името на св. Бил Гейтс.

117

Анонимен

преди 3 години

Какво доверие да имаме на Професионални лъжци. Как да се доверим на такива дето ни предават на чужди интереси. Как да имаме доверие на такива които Краварите ги превърнаха в марионетки. Вместо ние да бяхме страна разпределитека на газ сега ще внасяме същата газ но от Турция от газопровод който трябваше да е в бургас а не в Турция. За бала.мурници ли ни имате бе Гърбунгели. Или си мислите че сме като ромляките безмозъчни едноклетъчни.Не не сме едноклетъчни и този път ще ви пратим на топло.

116

Обективен

преди 3 години

Шефа на Пирогов днес каза,че многото смъртни случаи били,защото българите били с много заболявания. Ами да,пак народа е виновен че умираме, здравната ни система е в перфектно състояние. И здравния министър ще ни убеждава,че Европа била виновна за недостига на ваксини - ами за какво ни е ЕС , след като една Сърбия,която не е в ЕС ваксинира 2 млн. от населението си и от днес ваксинира БЕЗПЛАТНО желаещи граждани на други държави с ЧЕТИРИ ваксини по избор?

115

Анонимен

преди 3 години

Кой ви излъга, че тоя експериментален препарат дето го бият е ваксина? Ваксина ще е като мине всички етапи на тестване. А това ще отнеме години и успешния резултат е негарантиран. Ама нищо, вярвайте на медиите - същите дето ви казаха, че вируса тръгнал от изяден прилеп или панголин.

114

Америка е враг

преди 3 години

Истерията на "антиваксърите" това пропагандно клише измислено от мейстрима да демонизира всяка зряла и основателна критика относно страничните ефекти от ваксините,е именно защото сума ти народ измира от тези ваксини предимно западните ,за това е "истерията на антиваксърите" народа мре наред след ваксинации!!

113

Анонимен

преди 3 години

Пускай ваксини за населението, или отивай в затвора за бойкот на масовата ваксинация по време на извънредно положение и пандемия.

112

Анонимен

преди 3 години

гербаджиите налазиха тук да защитават герб Чао мешунгери, излизам да агитирам Против герб Дб, Слави,Бсп, Мая - Всичко друго ,но не и герб

111

Анонимен

преди 3 години

До Зоро 97 По-вероятно е да има експертен кабинет на ГЕРБ , ДПС и още някой/ някоиНе е сигурно , че Борисов ще е лице на този кабинет