150

Анонимен

преди 3 години

Не, г- н Министър! Още дълго време ще палим свещи.

149

Тоз ме успива

преди 3 години

със сладки слова,богат от Ковида,тук няма умрял.Бедняк ли си ковиден,със празния джоб,след руска рулетка,завършваш във гроб.

148

Ех-х-х

преди 3 години

като гледам колко хора ми пишат минуси, че живеем в Европа направо ме е яд, че Аспарух не си е останал на Каспийско море. Българи ли сте, предатели ли сте, ама не си заслужавате героите дето са умрели за да я има България на това място дето е сега.

147

Анонимен

преди 3 години

Най вероятно имат спуснст план отгоре колко процента от хората трябва да се ваксинират ,та да вдигнат пандемията.

146

Анонимен

преди 3 години

Като го гледам на снимката здравния ни министър, изглежда са му объркали дозата на ваксината? Или се е ваксинирал поне десет пъти - ей така за по-сигурно?

145

Анонимен

преди 3 години

на снимката лице от мъжки пол с хеуронова к-на и ботокс на заден план еднолично дружество с ограничена отговорност-търговци с цел максимална печалба на гърба на болните ...накратко за здравеопазването в бг

144

Анонимен

преди 3 години

Току що гледах един видео репортаж от Израел в youtube, качен на 24-ти февруари тази година.Там един протестиращ, май беше и някакъв активист за човешки права, каза следното:Той каза аз не съм против ваксината. Да, тя е безплатна за нас, но фармацевтичните компании печелят от нея и то много. Той каза също така, ваксината може и да е добра, но аз съм против това да ви принуждават да се ваксинирате - вие може да не загубите, но вие сте "продуктът" - вие носите печалби на производителите!

143

Анонимен

преди 3 години

Корабче дали ми плува в окото, а Ботокс?

142

Анонимен

преди 3 години

Откакто видях (2 пъти) кучето ми да отказва кренвирша от държавната училищна кренвиршка на детето ми, оттогава изпитвам "леко" съмнение, когато държавата много настоява да ми осигурява някакви неща, особено пък ваксини.

141

17

преди 3 години

Всички са се фокусирали върху "ваксината", а всъщност опасността е нещо друго - бих го нарекъл медийно индуцирана страхова психоза за подчинение и приеманена на регулярен процес по инжектиране на неясни субстанции срещу неясни заплахи. Т.е. приемем ли веднъж тия процес за нормален, ще започнат да вадят все по-нови и гадни вируси, за които ще ни помпят с нови отрови, докато не се стигне до такива, които ще водят до стерилитет след години. Това е "свещения граал" на радетелите на депопулацията!

140

Обективно

преди 3 години

НАЦИОНАЛНИЯТ ТЕЛЕФОН НА НЗОК 080014800 ДАВА НЕПРЕКАСНАТ ЗАПИС 10 ПЪТИ, ЧЕ РАЗГОВОРЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАПИСВАН, СЛЕД КОЕТО ПРЕКЪСВА!!!!!!!!!! Е ГА ТИ, НАЦИОНАЛНИЯ ТЕЛЕФОН!!! НИКОГО ЗА НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА ПИТАШ ЗА КОВИД!!!! СРАМОТА!!!

139

Анонимен

преди 3 години

Абе, щом другаря Ангелов ви казва, че има "опашки" за боц, значи има!Първият секретар на ЦК на Герб другаря Борисов поздравява "Матряла" с акцията "Боц-Боц"!Ура, другари!!!!!!

138

Анонимен

преди 3 години

Европа - най-богатия континент, с най-развита наука и технологиитова е доста стара информация - може би преди 100 години е било така за последно!

137

Анонимен

преди 3 години

Да погледнем статистиката за ЕС на Европейската Агенция по Лекарствата.До 13 Март 2021:Починали вследствие странични реакции към ваксините(вкл. са всички) - 3964Пострадали от странични ефекти, недовели до смърт - 162 610.Уебсайта на агенцията е adrreports.eu , всеки може да провери.

136

аз

преди 3 години

Този БУМ е само в мокрите сънища на Ангелов.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Имаше някакъв дупетат, нарече вирусчето "чума" не пандемия....:))) Зле са хората, типични овчици :))

134

Анонимен

преди 3 години

До кога ще има урунге ли, които не осъзнават, че тази "пандемия" още от 2010??? До кога ще има урунгели, които не осъзнават, че всичко е един театър???

133

Анонимен

преди 3 години

Нощ уж са доктори,а звучат като шарлатани наричайки тези инжекции ваксини. Специалисти по въпроса,молекулярни биолози,вирусолози, а не като тези от Нощ коремни хирурзи,и експерти по чехълчета и гъбички наричат тези инжекции генна терапия. Защо ни е генна терапия?

132

Мисля

преди 3 години

че дори да имаме някакъв страх от ваксините трябва да го направим заради децата си. Вируса все повече се адаптира към хората и започва да заразява и разболява все повече деца. Това е твърде обезпокоително. Ако се ваксинираме масово просто ще изчезне от континента. Имаме шанса да живеем в Европа - най-богатия континент, с най-развита наука и технологии това не е дадено на всеки.

131

Анонимен

преди 3 години

Една специалистка каза по телевизията, че естествен групов имунитет не може да се постигне, защото - Забележете :Непрекъснато се раждат нови хора без имунитет.