170

До164

преди 3 години

До Анонимен Аз ако умра, няма да ме пишат като умрял от коронавирус. Знаеш ли го това? А бе, льохман! Имаш ли мозък малко да помислиш защо??

169

художника

преди 3 години

По време на строежа на трансконтиненталната железница в САЩ, работниците си светели със свещи. Рокфелер решил да рекламира газените лампи, но никой не поискал да си купи, тогава той решил да подари на всички жители на градчето по една газена лампа. Бизнесът му потръгнал, когато газта в лампите свършила, само той имал налична газ в магазините си. Така си възвърнал инвестицията с лихвите. А запитайте се защо днес ваксините са безплатни?

168

До 172

преди 3 години

А не като тука някакви подчинени страхливци и търтеи дето така или иначе полицията си ги бие

167

До 172

преди 3 години

Поне имат смелостта да протестират там и да изкажат несъгласието си

166

Анонимен

преди 3 години

Пунта мара приказки. Бум от желаещи, страшно много ваксини налични, най-добра организация на планета имаме а сме на последно място по ваксинирани и то близо 4 пъти по-нисък процент от предпоследния.

165

Анонимен

преди 3 години

Ха, според Европейската агенция по лекарствата скоро ще регистрираме четири хилядната жертва на ваксините.Пострадали, но оживяли са над 160 000. Всичко е на сайта им adrreports.euА нашите пандемици все разправят, че нямало починали от ваксинация.

164

Пишка

преди 3 години

Коце, ами давай ги като са толкова много. По ред . По списък. Ваксини както самият ти казваш има. Тогава къде е шиба*Ния проблем ?! Има желаещи - има и налична ваксина . Боцкай и да се свършва...Ама проблема далеч не е здравен ,а от друго естество. Ако са останали 20% има няма овце дето все още ви вярват сляпо и се страхуват скоро и те ще са в миналото...Вдигайте цирка , година мина и повече...Върнете ни свободата и живота ,който и без ПЛАНдемия е жесток...

163

Анонимен

преди 3 години

До Продължение от 195Навсякъде на запад полицията бие несъгласните, а като цяло масата е по послушна и от българите, всичко ходят чинно с по две маски нахлузени до очите и се следят и се докладват на полицията кой е без маска и куде се събират хора при съседите.

162

Продължение от 195

преди 3 години

Ако не можем в САЩ, тогава някъде в западна хора, защото там поне има мислещи хора с с мозък, които протестират и не се разкарват из улицата като някакви нинджи и олигофре ни

161

S

преди 3 години

Значи толкова ви е количеството на склад! Малко и достатъчно!

160

Анонимен

преди 3 години

Аз не чета "недобросъвестна информация", другарю министър!!!Освен ако не наричаш "недобросъвестна информация" публикуваната информация на официалния сайт на Европейската Агенция по Лекарствата, откъдето научих, че ваксината на Пфайзер/Бионтех, както и другите разрешени в ЕС са с издадено "условно" разрешително което означава с изпитателен срок от 2 години!!!Ако на това му викаш "недобросъвестна информация" значи те са виновни!Затова НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

159

Анонимен

преди 3 години

Давайте да се омитаме в сащ!! Там вече в 19 щата няма никакви затваряния, никакви мерки!!---Впрочем като сме се задали да се омитаме за САЩ, какво става с визите за САЩ? защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Ми заминавай . Или липсата на виза те спира май

157

Напротив

преди 3 години

В много болници , обявени за ваксинационни центрове и получили ваксини от РЗИ, ваксинации нямаОправданието - ми то идват много малко хора и не искаме да отваряме опаковкиЕми как ще идват, като който дойде го връщате, независимо, че има час в електронният регистърПресен пример пернишката болница Р. АнгеловаВ същото време за личните лекари ваксините недостигатХаос

156

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДавайте да се омитаме в сащ!! Там вече в 19 щата няма никакви затваряния, никакви мерки!! Тука с тия маоумници не може да се живее В САЩ има половин милион умрели от вируса! И 30 милиона заразени!

155

Анонимен

преди 3 години

В Русия от месеци няма ограничения и мерки, много преди да се появат ваксините дори.

154

Щирлиц

преди 3 години

Вчера в детската градинаток удари двама трима.Дали не са 240,плюс всякакви послушни им калинки?

153

Анонимен

преди 3 години

Как да имаш доверие на мъж, наблъскан с ботокс като някоя евтина *** или пък на Шефът му монокнижник ?

152

Анонимен

преди 3 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

151

Анонимен

преди 3 години

Давайте да се омитаме в сащ!! Там вече в 19 щата няма никакви затваряния, никакви мерки!! Тука с тия маоумници не може да се живее