190

Анонимен

преди 3 години

хубавото на ваксинирането е че ще иззмрат тези които така или иначе ще умрат от страхще останат читавите хора

189

Верно е

преди 3 години

От пропагандата тръгват по инерция, без да мислят.

188

АнонимеН

преди 3 години

ПРИНЦИПНО ЛЪЖЕ!НО АЗ СЪМ ДОВОЛЕН!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! АКО УМРАТ ОТ ВАКСИНИТЕ ТОВА СЪЩО ЩЕ НАМАЛИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ВИРУСА

187

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията трябва да бъде задължителна! Да се урегулира със закон!

186

Анонимен

преди 3 години

Професор Ангелов е най-добрия министър от 1756 година досега в България.

185

Анонимен

преди 3 години

Единствените желаещи ваксиниране са тези, които искат единствено РНК ваксина и поради факта, че тя липсва в България, благодарение именно на вашето управление, се наблюдава известно търсене. Днес ходих до Сибалаб за изследвания, установих, че и те извършват ваксинация,което ми се видя странно, но нямаше никакви желаещи. Преди малко чух по телевизията, че ще има зелени коридори за Астра Зенека, което означава само едно- ваксини има, търсят се желаещи, никакъв бум няма.

184

Анонимен

преди 3 години

Боже,колко се лъже!

183

Ваксинирай се бееее!

преди 3 години

"23-годишен гръцки студент по медицина в България е починал няколко дни след като е получил ваксината на АстраЗенека. Той е ваксиниран на 22 февруари и десет дни по-късно, след образуване на кръвен съсирек, е настанен в интензивното отделение на "Пирогов" в София, съобщи ТрудСлед тази новина не знам колко желаещи са останали.А защо сте крили досега за този случай?

182

Sales Person

преди 3 години

Преди известно време бяха пуснали един виц как да накараш различните нации да се ваксинират, за българите беше, че нещо от рода на внушението, че ваксинирането става с връзки или че не е достъпно за всеки... Май точно това се опитва да внуши господинът, като се вживява в ролята на търговец... Побързайте, че ще свърши...

181

Анонимен

преди 3 години

Няма бум просто по един или друг начин принуждавате хората да се ваксинират. На мен ми заявиха, че ако искам да работя по морето тази година трябва да сложа ваксина, иначе неможе. Демек, като искаш пари, ще се ваксинираш. Това не е ли принуда?

180

Германец

преди 3 години

5 милиона човека ще излязат на протест в Германия след 1 седмица...---Ти нормален ли си? Че и тука има маргинали, има, но реално и тук и там, при вас, сте незначително малцинство.

179

Анонимен

преди 3 години

Лъжи, лъжи, лъжи. Че има желаещи, има, но не са много. Опитни зайчета трябват, айде отивайте!

178

Анонимен

преди 3 години

До 182Ти ваксъре ако искаш 20 ваксини си наври, нормален живот повече няма да видиш със или без прекрасните ви ваксини, докато овце като вас се подчиняват живота няма да става по хубав, не става въпрос за страх а за здрав разум, който очевидно липсва при повечето ваксъри

177

Анонимен

преди 3 години

напират ти казвам ...

176

Анонимен

преди 3 години

Бум на желаещите за ваксината - ей преди малко бумба един гръцки студент по медицина. Бум. Бум. Бум. Един по един бучкат от тромбози, хахах.

175

Анонимен

преди 3 години

5 милиона човека ще излязат на протест в Германия след 1 седмица, тук седите на едно място, чешите си ва гините и не знаете къе се намирате! Срам, позор! Заслужавате си всичко, което ви идва насам

174

Дядо Стефчо

преди 3 години

Аз ... Минах една от сестрите дето слагат ваксините. Много сладко момиче. Да е здрава!

173

Анонимен

преди 3 години

Иска се кураж и ум, когато човек реши да се ваксинира. Истината е, че антиваксърите са най-обикновени страхливци, които просто искат да разколебават хората решили се на тази стъпка към нормален живот. Няма друго обяснение на неадекватните им писания и твърдения след, като никой не ги задължава да се ваксинират.

172

Анонимен

преди 3 години

Много е мазен отвратително мазен !

171

Анонимен

преди 3 години

Този, каквото каже - нещата са точно наобратно. Висш пилотаж по измами и омайване с популиски лозунги и високопарни празни речи към електората!