16

SHEFA

преди 3 години

А С 20 000К ???????????

15

Стоян

преди 3 години

Момчето е от село ,от къде да знае че двайстата не важи вече

14

Tonita-7

преди 3 години

Каква е тази смешна сума? Подигравка!:))

13

АнонимеН

преди 3 години

КРИЗА Е, НО С 20 ЛЕВА НЯКОЛКО ПЪТИ СЕ ПИСА ТУК , ЧЕ ОТКАЗВАТЯВНО 50 Е МИНИМУМА!---------СУМАТА ВЕРОЯТНО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ГЛОБАТА!

12

Анонимен

преди 3 години

Ако беше дал 200 сега нямаше да е в новините

11

Анонимен

преди 3 години

Няма Закон да забранява снимането на хора на обществено място Даже обратното - Законът за Авторското право и сродните му права , чл 13 , казва че не се изисква съгласие за снимане на хора на обществено място или в хода на обществената им дейност Законът за МВР чл 3 казва че - '' пол . служители вършат дейността си в условия на публичност и отчетност '' Може да снимате на видео като ви спрат на пътя срещу евентуални незаконни действия срещу вас и после да използвате записа в прокуратурата

10

Анонимен

преди 3 години

Затова като ви спрат на пътя , вадите телефона и снимате всичко на видео Като види че е сниман катаджията не върши глупости Спомням си един клип преди доста години в Русия - катаджията маха с палката , водача спира и по1ва да снима с телефона Катаджията като видя че го снимат и казва - На добър път Водача го пит азащо го е спрял , катаджията казва че не го е спирал Уплаши се че го снимат Бъдете активни граждани , не се оставяйте тия примитивни хора катаджиите да си играят с вас

9

Анонимен

преди 3 години

И водача, и майка му, са застинали около две хилядната година,с тези двадесет лева, които са си жива подигравка с държавността и пагона. Посдните години, злите езици говорят, че под стоянка, не си и помисляй да ти се размине. Даже ако се представиш добре, получаваш като бонус, напътствия как да не бъркаш, и как да избегнеш колегите след два километра. А за една бимберица, ако ще и на донски казак да мязаш, те съпровождат до дома.

8

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ МОМЕНТА ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ НЕ Е РАЗУМНО ДА СЕ ПРЕДЛАГАТ ПОДКУПИ ЩОТО МОЖЕ И ДА НЕ ГИ ВЗЕМАТ! СТРАХ ГИ Е ОТ УВОЛНЕНИЕ ЩОТО МОЖЕ ДА ИМ ПРАВЯТ НОМЕР!

7

Варналиев

преди 3 години

КАТ-аджиите са много обнаглели напоследък. Оня ден, едни такива изнудили колега рано сутринта да им бутне 100 лв., защото тестерът им показал 0,15( до разрешени 0,50) промила. Заплашили с отнемане на книжката и сваляне на номерата. "Спасили" го срещу 100лв., като учтиво го пуснали да отиде до банкомат. На връщане ,други рекетьори го спрели и без тест му взели още 100лв., от доброта. Не е виц.

6

капо ди тути капи

преди 3 години

Каскетът е велик клоун.Време е да си смени капата.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е подигравка да им подхвърлят по 20 лв. С Тези 20 лв. какво ще си купят 4 кутии цигари ли. С 20 лв неможеш и да си напазаруваш като хората. Когато решите да давате рушвет не трябва да е па малка от 100 лв на човек. Въпреки че някои и на толкова се мръщят и може да ви окошарят.

4

Анонимен

преди 3 години

И този малко е дал...

3

Анонимен

преди 3 години

Тея, цялото им семейство в корупцията? Да не са роднини на Вожда

2

Анонимен

преди 3 години

Да смятате, че това може да е новина, след тази за смешната присъда на дрогирания отнел 3 живота, си е меко казано смехотворно!!!!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ее ... малко е 29 лева.